Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chcel by som si do 1.9 gld (novy model) zapojit dialkove ovladanie na central. Podla schemy som pozeral, ze najjednoduchsie by bolo pripojit to na kontakty iduce z riadiacej jednotky. Neviete mi niekto povedat, kde sa ta riadiaca jednotka nachadza? Zatial som pozeral iba tak zbezne okolo poistiek a zospodu pristrojovky, ale nic take som nevidel. Nemam moc casu sa v tom vrtat, tak som sa chcel spytat predtym, nez zacnem nieco rozoberat :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vdaka za rady, vidim ze to nie je jednoznacne, asi to najskor bolo pri volante (alebo za kastlikom) a v neskorsich modeloch to zmenili.

Kazdopadne ja som tiez nasiel v knihe Haynes ze by to malo byt za kastlikom pred spolujazdcom. Tak som to rozobral a uvidel, ze tam naozaj nieco take je. Ale je tam strasne blby pristup, a tu suciastku drzia dva samorezne sroby a k jednemu z nich sa neda vobec dostat ani kratkym srobovakom. Skusal som ten srob povolit ale nakoniec asi po 3 hodinach nadavania som odrezal drziak na jednej strane tej krabicky platkom z pilky na zelezo, a nechal ho tam aj so srobom. Ked sa mi to konencne podarilo vytiahnut tak pozeram ze to ma 7 pinovy konektor, ale podla schemy by mal byt 9 pinovy. Tak som ho vytiahol a skusil len tak so srandy zamknut a zistil som, ze central si v pohode funguje dalej :bacha. Neviem teda co to je krabicku ale s centralom to nema asi nic spolocne. Tak som to po dalsej varke nadavok namontoval naspat a kaslal na to.

Ale skusim to teda pozret este pri tom volante.

Odesláno

ročník 93 má jednotku centrálu stoprocentně u řídící tyče na straně zapalování. Drží ji dva torx-šrouby a pro lepší přístup si můžeš vypojit 3 kable co jsou jakoby pod držákem jednotky.

• O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...