Jardoslav Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Zdravim, chcel by som si do 1.9 gld (novy model) zapojit dialkove ovladanie na central. Podla schemy som pozeral, ze najjednoduchsie by bolo pripojit to na kontakty iduce z riadiacej jednotky. Neviete mi niekto povedat, kde sa ta riadiaca jednotka nachadza? Zatial som pozeral iba tak zbezne okolo poistiek a zospodu pristrojovky, ale nic take som nevidel. Nemam moc casu sa v tom vrtat, tak som sa chcel spytat predtym, nez zacnem nieco rozoberat Citovat
straki007 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Myslim ze nad ulozni skrinkou u spolujezdce. Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Ahoj najdeš ji u řidiče pod volantem je tam nasroubovana, ale blbě je vidět ale najdeš ji tam před 14dni jsem ji opravoval. Je po právé straně. Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Ahoj najdeš ji u řidiče pod volantem je tam nasroubovana, ale blbě je vidět ale najdeš ji tam před 14dni jsem ji opravoval. Je po právé straně. Citovat
Maverick Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Koukni sem http://www.peugeot-club.com/topic/26363-central-kde-je-rj/ jsou tam i fotky, kde ji hledat;) Citovat
Jardoslav Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 Vdaka za rady, vidim ze to nie je jednoznacne, asi to najskor bolo pri volante (alebo za kastlikom) a v neskorsich modeloch to zmenili. Kazdopadne ja som tiez nasiel v knihe Haynes ze by to malo byt za kastlikom pred spolujazdcom. Tak som to rozobral a uvidel, ze tam naozaj nieco take je. Ale je tam strasne blby pristup, a tu suciastku drzia dva samorezne sroby a k jednemu z nich sa neda vobec dostat ani kratkym srobovakom. Skusal som ten srob povolit ale nakoniec asi po 3 hodinach nadavania som odrezal drziak na jednej strane tej krabicky platkom z pilky na zelezo, a nechal ho tam aj so srobom. Ked sa mi to konencne podarilo vytiahnut tak pozeram ze to ma 7 pinovy konektor, ale podla schemy by mal byt 9 pinovy. Tak som ho vytiahol a skusil len tak so srandy zamknut a zistil som, ze central si v pohode funguje dalej . Neviem teda co to je krabicku ale s centralom to nema asi nic spolocne. Tak som to po dalsej varke nadavok namontoval naspat a kaslal na to. Ale skusim to teda pozret este pri tom volante. Citovat
KingSpade Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 ročník 93 má jednotku centrálu stoprocentně u řídící tyče na straně zapalování. Drží ji dva torx-šrouby a pro lepší přístup si můžeš vypojit 3 kable co jsou jakoby pod držákem jednotky. Citovat
Jardoslav Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 Bolo to pri tom volante, a dik aj za fotky lebo je to tam tak perfektne schovane ze bez nich by som to nenasiel. Citovat
Jakub405 Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 1.9 sri rv 89 ji mely nad kastlikem spolujezdce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.