Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute chalani,

Ešte minulý rok sa mi z ničoho nič prestalo fungovať kúrenie sedačky na vodičovej strane. Kedže je už vonku zima, tak som rozobral tlačítka že sa kuknem ako to tam vyzerá. Bol som šokovaný jak moc sú zhorené káble.

Moja otázka znie, či sa to dá opraviť, nejak spojazdniť.

Ďakujem

Jo a áno, cítil som, že niečo horí, ale nevedel som čo...:mad:

Odesláno

Určitě se to opravit dá, prostě muší jít až ke zdravému kabelu a špatnou část nahradit jiným. Místo spoje dobře zaizovlovat (dávám 2x smršťovací bužírku na každou žílu + jednu velkou na celý svazek.

Odesláno
Skúsim nejak spojazdniť. Zaujímave je, že cca raz za týždeň som musel meniť poistku na vyhrievanie sedačky, takže bude tam asi aj iný problém.

Problém je uživatel tedy ty. Pojistka neshoří sama od sebe. Pokaždé, když jsi ji vyměnil, tak kabely zahořely o trochu víc.

Sedačce zřejmě nic není, problém byl v konektoru anebo v kabelu.

Odesláno

Je mi jasné, že ja som na vine. Avšak nie som mechanik, aby som vedel, že keď často treba meniť poistku, je nejaký problém s káblami. Som toho názoru, že tá poistka je tam preto, aby sa nič nestalo...

Každopádne som to dnes celé rozobral a zistil som, že problém je väčší, jak som myslel. Takže veľa vecí budem musieť zohnať, dúfam, že sa mi podarí.

Tomajda_406: určite budem potrebovať tlačítko. Máš len samotne tlačítko, alebo by sa k tomu našli aj ostatne veci :) ?

Odesláno
Mam jenom ty tlacitka,ale prodal bych je pouze obe :)

EDIT: v pugu ty konektory normal bys mel sehnat i s pinama ;)

Určite sa dohodneme, najprv musím zohnať ostatne veci k tomu, aby som mal všetko, avšak nejak sa mi nedarí :myslim

Odesláno

Napis clenovi palec17 ten ma 3 pezoty na rozpredaj 2.1 td a tam je velka pravdepodobnost ze tam tie kable a konetory budu a vycvakne ti aj kus kabelaze ked treba nema problem snad mas stary model lebo to nemas v podpse

[upravil dne 2/10/13 17:50 od krtek 2]

Odesláno
Napis clenovi palec17 ten ma 3 pezoty na rozpredaj 2.1 td a tam je velka pravdepodobnost ze tam tie kable a konetory budu a vycvakne ti aj kus kabelaze ked treba nema problem snad mas stary model lebo to nemas v podpse

[upravil dne 2/10/13 17:50 od krtek 2]

Díky moc, skúsim. Mám r.v. 2000

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...