tiborkosa Odesláno 29. září 2013 Odesláno 29. září 2013 prosim o radu ako maju fungovať stierače v polohe automat.,lebo ked ich prepnem do polohy automat idu stale v jednom cykle ani nezrychluju ani nespomaluju mali by reagovať na množstvo vody na čelnom skle alebo, by sa mali sami zapnuť alebo ako? Citovat
Miko2609 Odesláno 29. září 2013 Odesláno 29. září 2013 nemas menene celne sklo?... niekde som cital ze to moze sposobit nejaky silikon co sa dava na senzor Citovat
zolco Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 aj mne menily čelné sklo,a nefunguje mi senzor.je tam nalepený asi silikónom v botkách priemere asi tak 8mm. Citovat
SisakT Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 no ked mam prepnute na automat zapnu sa same stierace podla vody na senzore a podla toho zrychluju pripadne spomaluju.ked si mal menene celne sklo ako pisali hore tak to moze blbnut kolli tomu silikonu. Citovat
harvi_tn Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 menili ti celne sklo, resp. bolo menene kym si kupil auto? ak ano tak si sa asi stal dalsim z radu tych, co tu vymenu snimac nerozchodil Citovat
tiborkosa Odesláno 2. říjen 2013 Autor Odesláno 2. říjen 2013 a neda sa to nejako vyčistiť ak by to bolo kôli tomu silikonu? Citovat
harvi_tn Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 no zatial to vyzera tak, ze ta silikonova poduska je klucovou castou snimaca pre jeho fungovanie. aj instrukcia psa prisne zakazuje jej zaspinenie alebo dotyk prstom. postol by som ju tu ale je to pdf a to tu nejde. ak to nejako predsalen rozchodis, je tu vela ludi zvedavych na postup. co to okno, bolo menene? Citovat
tiborkosa Odesláno 3. říjen 2013 Autor Odesláno 3. říjen 2013 okno bolo menene u 2x ale skusim ved už nemam čo pokaziť lebo pokazene sa neda pokaziť či nie? a potom dam vedieť ako to dopadlo zatial dik. Citovat
jamsuk Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Zdravím, po výměně předního okna mi také přestalo fungovat automatické stírání. Vždy když nastartuji, mi palubní počítač 1x zapípá a na displeji se objeví hláška s chybou: \"Auto wiper fault\" Po přepnutí na \"auto\" stěrače stírají v 5s intervalech i když je okno suché. Myslíte, že je to také tím, že chybí ten silikon (gel) mezi senzorem nebo že to stačí nějak nastavit přes diagnostiku? Případně je chybe někde jinde? Nikdo totiž nic nepsal o chybě při startování, tak nevím zda je to stejný případ jako u ostatních. Díky [upravil dne 18/10/13 20:31 od jamsuk] Citovat
Veverka Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Ahojte, taky jsem měl po výměně čelního skla problém s dešťovým senzorem. Předpis PSA je údajně takový, vždy se sklem vyměnit i senzor. Já to neudělal a problém byl na světě. Podle diag prý nebyla \"komunikace se sklem\". Senzor podle zjištění odešel jako celek. Po výměně za nový to je OK a stírá si opět podle množství vody na skle. Ale stejně pořád vzpomínám na starej dobrej manuální cyklovač z Favorita Citovat
jamsuk Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Pred faceliftem...r.v. 2002 Za kolik se da pripadne poridit novy? Citovat
Dark69 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Ja mam menene celne sklo a vsetko mi funguje ako ma. Pri mojej otazke mechanikovi, ci bude po vymenene skla mi fungovat vsetko ako pred vymenou, vravel ,,a preco by nemalo?!\" Pri vymene okna sa meni aj gel na dazdovom senzore! A to mam celkom za lacno menene sklo. Takze asi mate odflaknutu vymenu skla Citovat
jamsuk Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Jak tedy zjistím zda tam ten gel (podložku) mám??? Odkryl jsem ten černý kryt (kolečko) jde to jen o pár centimetrů, protože jak vede kabel je to přilepené ke sklu. Nechci to zničit, když nevím zda neni chyba někde jinde, když mi vypisuje chybovou hlášku při startu. Možná špatně zapojenej konektor? Ten najdu kde. Díky za rady [upravil dne 19/10/13 10:49 od jamsuk] Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 jedenfunkční mám ze 406 ,tuším že jsou stejný dle serviceboxu to jde zjistit cena 500Kč Citovat
jamsuk Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Diky za nabidku, ale zatim nevim kde je chyba, takze nechci nic kupovat... Citovat
jamsuk Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Tak senzor byl vyměněn i s oknem, takže chyba bude někde jinde. Neví někdo co s tím? Citovat
MJSytic Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 To ti jako řekli tam, kde to měnili? A když jsi jim řekl, že to nefunguje, tak ti odpověděli, co? Tohle nechápu. Před výměnou to fungovalo a po výměně ne. Ten, kdo to měnil to posr*l. Tak ať to kouká opravit Citovat
tiborkosa Odesláno 21. říjen 2013 Autor Odesláno 21. říjen 2013 ked som odpojik kable od senzoru na palub počitači mi vypisalo chyba svetelneho senzoru a stierače v polohe automat išli rovnako senzor tam je BOSCH 9660059180 CDPL CAN00 Citovat
harvi_tn Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 pretoze ti sli stierace v \'safe\' mode ako cyklovac, bez ohladu na to, ci si na skle mal vodu alebo nie. svetelny snimac je pre auto \'dolezitejsi\' preto ten vykricnik. ked ho zapojis, tak ti vykricnik zmizne, svetelna cast snimaca zacne fungovat a stierace ti pojdu stale v rezime cyklovaca. na diagnostike uvidis, ze snimac nemozno prisposobit sklu, nastavit sa to podla vsetkeho neda. asi sa pri vymene dotkli tej silikonovej podlozky a zamazali ju (staci prst). ak to nejako rozchodis daj vediet je nas tu mnoho s tymto problemom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.