Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak oblbnout policajty-koupil jsem křídlo bez atestu

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem si křídlo ovšem nemá atest. Nedá se to nějak odrbat ? Vytisknout papír ? nebo kolik by mi tak mohli dát flastr ?

Odesláno

To chtelo pořešit před koupí! V každem případe bez papíru nebo atestu na křídle si te nejpozdeji podají na stk:)

Odesláno

Aby si ušetřil, tak si koupil bez atestu křídlo. A kolik si ušetřil? Víš asi dobře, že při kontrole můžeš být poslán i na STK a pokud by se zjistilo, že není něco v pořádku, tak vše platíš. A věř, že je to pálka. Ten atest není pro srandu.

Odesláno

nevím no mě se na 306 v sedanu líbí.... nebo jaký bys tam dal ty ?

Decentní není :D ale tak dávat tam nějaký malinkatý to se mi nelíbí. Výrobce nevím koupil sem ho z bazaru

4. Odpovídat jedním příspěvkem a k věci

Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek.

MilanF1, moderátor

[upravil dne 26/9/13 18:28 od MilanF1]

Odesláno

ono na aute muže vypadat suprove,ale jedine z atestem a to nemáš.

Odesláno

Máš ho už v laku?Hodně lidí dělá,že koupí podložky pod SPZ,vyřízne homologační značku a implantuje do spoileru,vypadá to jak s atestem,číslo pak nikdo nekontroluje;)

Odesláno

Například já mám na 406 origo křidílko ( to malinkatý ) a taky od něho nemám papíry ... a něco jako výrobní číslo a logo Peugeotu je ze spod kam normalne nevidíš ... já jsem to viděl poprvé když jsem nechával přestříkat víko kufru a sundával jsem křídlo tak až pak jsem se dozvěděl že to je zřejmě origo křídlo ... ale policajti se mě na to nikdy neptali ... a kdyby ptali tak bych ho musel sundat nebo nevím jak bych to řešil

Odesláno

Já nejsem zastáncem žádných křídel a jiných kokotin na autě(ale sehnal jsem pěkný čtyřočko na 306 to se mi fakt líbí;):D)jen jsem napsal,co jsem věděl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...