Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tablet do panelu nebo dotykový panel P307

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Zase mám roupy a napadají mě takový jak by někteří řekni \"pi*oviny\" ale stejně.

Chtěl bych se zeptat zda někdo neví jestli je možný nahradit panel na palubovce nahoře za nějaký co tam sedí ? zda existuje a kde ?

Ilustrační foto

6%20Interier%206.jpg

Nebo druhá varianta potřeboval bych zda existuje \"ráměček\" namísto rádia a přihrádky pod do níž by se dal vsunout 7\" tablet a používat ho tak. Popřípadě z výstupu Jack redukci na repro ve dveřích (original kabeláž + L+P cinch na subwoofer).. redukci nebo \"mini zesiilovač\"

Ilustrační foto

6%20Interier%206%20%E2%80%93%20kopie.jpg

Máte někdo nějaký nápady, informace, rady ?

Druhá varianta by byla lepší :)))

Guest servisman
Odesláno

Vše jde jen pak dej manuál , zlatý český ručičky dovedou všelico :)

Odesláno

nieco take by sa dalo namontovat? www.tvsatnitra.sk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.view_images&flypage=shop.flypage&product_id=1253&category_id=44&Itemid=26

Odesláno

V číně ta krabička stojí polovic, ale: Tuner má hroznou citlivost, nevyvážené tony, zkreslení, display tmavne a není nic vidět, hřeje se to jak vařič a takle bych mohl pokračoval dal a dál

Odesláno

Sežen si kapličku která je na NAVI displej a můžeš tam umístit něco na Androidu. Původní displej přestehuj pod rádio. O nic nepříjdeš a když si dáš záležet bude to vypadat i k světu.

Odesláno

Hele ale to není vůbec blbej nápad. nemusím řešit redukce a pod a nahoru na 2DIN nacpu kastli upravenou pro ten tablet třeba Galaxy TAB 2 mini a dolů pod popelník namontovat aktuální Pioneer rádio

Edit: je to blbost to rádio se pod popelník nevejde :D

[upravil dne 26/9/13 14:15 od 3Run]

Odesláno

To poslední vypadá super a variantně s tím že bych to chtěl vyjímat ven protože je to tu samej magnet a cokoliv co má 5\" nezůstane na svým místě. Škoda jen že to není integrovatelný do P307

Odesláno

jj mam ten samy problem :( naposledy mi sebrali muj free air sub i s deskou :( pokud to ale chces pouzivat jako gps tak tam dole nebudes mit signal :( uz na urovni radia to chyta mizerne a to sem to nemel zabudovane. Zkusim dohledat tu 2DIN kaplicku, tam by to snad melo byt ok.

2DIN kaplicka vyjde na 85e :( skoro ta sama cena co me stal tablet :(

[Edited on 30/9/13 09:22 by Buback]

Odesláno

Můžeš dát link kde jsi tu kapličku našel ? (Pokud myslíš tu nahoře na palubce) zkusil bych pohledat taky někde, chtěl bych to používat i jako navigaci ale nemám 3G tablet a nechci si kvůli němu kupovat paušální SIM tak by byla varianta Wifi v autě :D

Já si teda kupoval Acer Iconia tab A210 za 6000 ale má 10\" a to je hrozně moc pro zabudování někam do palubky. Tak jsem si koupil držák na okno.. dáš to tam a už si můžeš akorát zatáhnout rolety protože přes něj není pak vidět ani ven :D nemluvě že se to tou vahou třepe jak pozlacenej Pinch.

[upravil dne 30/9/13 10:14 od 3Run]

Odesláno

tady mas ten link....

http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-206-98-08-Double-Din-Car-Stereo-Fitting-Kit-Facia-Connects2-CT23PE08-/380456570968?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5894fa9058

To si dokazu predstavit uz ten 7\" co mam ja,je na prednim skle celkem prekazka!!

Myslim ze nebude treba 3G tablet abys mohl pouzivat gps. Teda muj tablet pouziva 3G jen kvuli dopravni situaci na cestach.

Nedavno sem koupil tenhle drzak, bo original mi ukradli :( ale neni to extra stabilni :/

http://www.ebay.co.uk/itm/310693116845?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Odesláno

Ten samý mám, jen má montáž na okno a nestál mě rozhodně 1 libru :D

To je ale kaple na 206 já mám 307

[upravil dne 1/10/13 12:00 od 3Run]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...