Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ztracený klíč na Peugeot 206 a kódování nového

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer vespolek. Klíč od mého automobilu dostal nožičky a utekl, tak sháním nový klíč! Potřebuju asi nový bez dálky a zároveň bych poprosil o zodpovězení několika otázek viz níže.

1) Lze tento klíč: http://aukro.cz/klic-peugeot-206-306-406-akcni-cena-s-cipem-id46-i3547464256.html použít na můj Peugeot rok výroby 2000?

2) Lze už jednou použitý klíč (myslím tím v jiném automobilu) použít a naprogramovat v jiném?

Odesláno

Původní klíč nemám bohužel, tedy není z čeho kopírovat. S uživatelem a odborníkem z fóra HonzaZ jsme s tím dneska strávili asi dvě hodiny společn s diagnostikou Peugeot Planet 2000 a zatím neúspěšně. :(

Klíč, tedy obal s imobilisérem jsem kupoval od člena \"loki\" a vložku neboli planšetu mám od Domanský.

[upravil dne 23/9/13 20:46 od Altman]

Odesláno

Co jsem koukal tak ID46 má 206 až od roku 2001, takže v tom bude asi problém :myslim

Měl bys asi hledat něco s chipem ID45 resp samotný chip a vložit ho do tohohle klíčku a nakódovat.

[upravil dne 23/9/13 21:51 od koblih69]

Odesláno

pokud nemáš kodovou kartu tak budeš muset asi navštívit servis Pežo s velkým TP a oni ti klíč objednají. Klíč z jiného vozu přehrát nejde.

Odesláno

Tam jsou ale přece jenom použité a to je mi k ničemu, ten zase nepůjde naprogramovat. Potřebuju nový nepoužitý.

mxmen: \\\\díky to jsem chtěl vědět, škoda že jsem se nezeptal hnedka.

[upravil dne 23/9/13 21:06 od Altman]

Odesláno

No jak to popsat....no do čipu v klíči nejde nahrát program a kvůli tomu nelze odemknout imobilizér. Diagnostika hlásí trvalou závadu nenačtený klíč a to samé i přechodnou.

Myslím že \"HonzaZ\" to zvládne popsat lépe! :papa

[upravil dne 26/9/13 20:41 od Altman]

Odesláno

keď to robil HonzaZ tak to fakt neviem, inak celkom by ma to zaujímalo na 407 mam len 1 kľúč chcel by som ho rozmnožiť a použiť čip z 406 čo mi ostal. mám aj immo z 406 ak by to išlo. kód aj dia mám. a riešil som to na 406. a 307 ale tam boli kľúče original čo boli k autu len ich nebral immo a autá neštartovali. po načítania kľúčov znova všetko fungovalo ako malo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...