Jirka.budejovice Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Ahoj Pežoťáci, mám jeden dotaz. Dnes jsem měnil čepy řízení a na straně u spolujezdce mě překvapil kryt čepu viz. fotka. Přitom na straně u řidiče není. Máte na obou stranách tyto kryty? Stojí za to ho někde shánět nebo je zbytečný? Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 A u řidiče Edit: Tak dle service boxu tam mají být oba, nevíte někdo kolik stojí? Jestli nebude lepší zkusit vrakáč nebo ho udělat z plechu. [upravil dne 21/9/13 23:18 od Jirka.budejovice] Citovat
Butrus Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Na starem modelu 406 jsou na obou stranach. Meli by slouzit jako ochrana gumove casti cepu pred teplem z brzdoveho kotouce. Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 Je pravda, že zrovna ten čep, co nemá štít byl v háji. Ale to s tím nemusí souviset. Citovat
Butrus Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 0000382906 TEPELNÝ ŠTÍT 32,61 CZK s DPH Katalogove cislo opet pro stary model, jen tak pro predstavu ceny. Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 Díky moc, tak to dojedu do Peugeota. Jen opatrně zas vyndat čep, abych ho nezničil. Nechápu proč není zespoda na závitu taky dírka na imbus jako u stabilizačních tyček, to je paráda. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 dirka tam neni preto lebo driek cepu je do kuzela a pri vytacani matky to tam drzi pevne ak sa ti to uz pretaca tak ten cep uz bol viackrat vyberany a spetne montovany Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Díky moc, tak to dojedu do Peugeota. Jen opatrně zas vyndat čep, abych ho nezničil. Nechápu proč není zespoda na závitu taky dírka na imbus jako u stabilizačních tyček, to je paráda.[/rquo lepší než díra na imbus je zploštění čepu tyčky u manžety--zatím se mi nestalo, že bych tuto tyčku nepovolil, na rozdíl od toho imbusu--přesto,že díru vyčistím a imbus pořádně nasadím, často se imbus v díře přetočí a nakonec příjde ke slovu rozbrušovačka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.