Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jasne jasne moje je len teraz zaplatit prepis :fnuk co tu na SK ma to bude stat 1300E no tak ale za take auto sa oplati.Bol som preto v Nemecku az pri Holandskych hraniciach.Doteraz som mal 2.0HDi 100KW a moj sen bol 6V :)

Odesláno

Ahoj vítej a určitě se víc rozepiš...a přidej víc fotek jinak V6 chválím...ten kultivovanější chod výkon atd. je k nezaplacení i tou o fous vyšší spotřebou.

Odesláno
auto skvělé ,ale je to automat:(
:D

nevis o co prihazis...hlavne ve spojeni s 2.7...... :D

vím o co nepřicházím o požitek jen tupě mačkat plyn a brzdu,jinak bych si ten motor nechal líbit:roll

Odesláno

pre chuck11

mohol by si vediet, ze automaticka prevodovka v 407 sw 2.7 Hdi sa da prepojit aj do manualneho modu a radit na nej v sequencnom rezime, prakticky ako na manualnej prevodovke. s pozdravom peugeotu zdar a motoristom zvlast. ahojte, priatelia. peter

Odesláno

No to se sice dá, ale chtěl bych vidět někoho kdo to dělá. S automatem je to asi tak: kdo jednou zkusil, nechce jinak :) A kdo říká, že to tak není, tak je buď výjimka, která potvrzuje pravidlo a nebo s tím automatem nejezdil :papa

Odesláno
No to se sice dá, ale chtěl bych vidět někoho kdo to dělá. S automatem je to asi tak: kdo jednou zkusil, nechce jinak :) A kdo říká, že to tak není, tak je buď výjimka, která potvrzuje pravidlo a nebo s tím automatem nejezdil :papa

No já jsem ta vyjímka.

Jezdil jsem jak z bráchovou Q7 tak od švagrové z Mondeem ,bohužel nachuť jsem tomu doteď nepřišel:myslim

Odesláno

Já jsem s automatem jezdil a nerikam, ze bych ho NIKDY nechtel (takhkle rezolutne) - bohuzel treba u 407 mi trosku \"vadi\" to, ze u 2,7 proste neni jina moznost. Ale asi bych si zvykl :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...