Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak vám tedy představuji auto mé přítelkyně o které se starám

je to pežot rv 2002 , 1.4hdi 50kw

a ted jeho příběh , jednou sem jel z boleslavi ze školy a jedu kolem řepova a v bazaru koukám že stijí pěknej bílej pežot , (přítelkyni bylo 18 a měla si dělat řidičák na auto , rozpočet měla cca do 50 000,- ) tak jsem zastavil a šel naněj mrknout , když sem viděl najeto 130 000km rv 02 a 1.4 v naftě .... bylo rozhodnuto co jí doporučím , přijel sem domů a po malý rozpravě sme vyrazily naněj mrknout (25km) jí se líbil a já jako mechanik jí ho schválil , v bazaru byly do 5h a bylo půl 5 a my musely ještě do banky vybrat peníze ..... takže šup na dálnici a do bolky , po průmyslovce sme to tenkrát smím citroenem xantií 1.8i hnaly 120km/h aby jsme to stihly :D měl sem celkem bobky z chlupatejch .... no ale stihly jsme to a nechytly nás , složily jsme za pežotka 42 000,- úchylnýmu vedoucímu bazaru kterej natu mojí mladinkou krásnou blondýnku měl blbý narážky a já \"Pěnil\" a jeli sme domů s pežíkem ( já se pak musel s \"tchánem\" vracet pro xantii) . vše bylo fajn autem se jezdilo , vyměnil jsem oleje , filtry, a pak se zjistilo že náprava má vakl , takže sem nápravu vyndal a dovezl jí do kosořic nechat za 5,5tis zrepásnout , vše fajn , druhý den byla hotová :super naondil jsem jí tak a opět se nějaký čas jezdilo, mezi tím pežík dostal 16\" Dotz s novýma pneu 195/45R16 s príma vzorkem. pak jsem začal dělat v servise , jednou jsem ho vzal na jámu a zjistil že je v hajzlu manžeta na homokyneťáku , takže se vzal rovnou celý homokyneťák protože začal i cvakat , dál se kupoval nový řemen, nechala se naplnit klima. Jednou sme byly na tuning srazu a mě napadlo dát do barvy podběhy , jenže ona si vymyslela růžovou barvu :) (3 dny strašný práce z který sem se tejden myl od barvy.... :D ) v srpnu byla STK a hned po stk sem dovymlátil ten omezovač jménem katalyzátor , byl rozpadlý a celej ucpanej ..... peží ihned strašně ožil akorád začal malonko čoudit ale jen nad 3500ot ale tak vysoko se to stejně nežene , Dnes 17.9.2013 dostal peží nový Angel eyes , zadní tuning světla a výfuk remus který sem 3h vařil COčkem tak aby byl pěkně rovně ..... Takže seznamte se PEŽÍ By TERKA :potlesk

post-51189-14109633391767_thumb.jpg

Odesláno

předtím tam byly origo a svítily příšerně , navíc měly strhlý štelování do výšky (strana spolujezdce) takže šly pryč , tyhle svítí mnohem lépe ... a i dost dobře vypadají naté bílé

Odesláno

Moc pěkně udělaná 206. Ty růžové podběhy mě dostali. Ale nikde nevidím samolepku P-C :(. Jak píše Print tak bych dal originál nové světla. Jinak moc pěkná práce:super:potlesk.

Odesláno

ty kráso! Moc pěkná 206 a tohle je 206, na které se mi ty ultra nevkusné zadní světla líbí-ty origo se tam vůbec nehodily;) moc mi nesedí design kol, to jest věc vkusu. Mám stejné rozměry kol a gum takže ti poradím, aby jste se s přítelkyní zamysleli, jestli snižování bude ku prospěchu. Ať pug slouží :)

Odesláno

dík :) .. ted nás čeká přehození na zimní kola ....... :) teploty ráno už sou nízko a jezdí se stím dopráce , navíc to řídí ženská takže prostě potřebuje přilnavost .. :) jsem naní zvědavej v zimě , tipuju to tak na leden .. že se bude auto vařit,kitovat a lakovat :D

Odesláno

Dej si to do inzerce. Jinak ty růžové podběhy. :D Pěkné, pěkné.

• O 2 týdny později...
Odesláno

pěkná 206, jen s tím katalizátorem, mám taky 1.4 hdi, když sem ho vyndal, auto bylo líný jak mrcha, tak sem sehnal novej, a auto hned jede mnohem líp už od spodu, jinak na čip jedině straki007 tady z klubu, je z Chomutova a moc ochotnej, dělal tady několik aut včetně toho mýho a jsem naprosto spokojenej, jinak ať dobře slouží a hodně km bez nehod:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...