Hruzamil5 Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 tak vám tedy představuji auto mé přítelkyně o které se starám je to pežot rv 2002 , 1.4hdi 50kw a ted jeho příběh , jednou sem jel z boleslavi ze školy a jedu kolem řepova a v bazaru koukám že stijí pěknej bílej pežot , (přítelkyni bylo 18 a měla si dělat řidičák na auto , rozpočet měla cca do 50 000,- ) tak jsem zastavil a šel naněj mrknout , když sem viděl najeto 130 000km rv 02 a 1.4 v naftě .... bylo rozhodnuto co jí doporučím , přijel sem domů a po malý rozpravě sme vyrazily naněj mrknout (25km) jí se líbil a já jako mechanik jí ho schválil , v bazaru byly do 5h a bylo půl 5 a my musely ještě do banky vybrat peníze ..... takže šup na dálnici a do bolky , po průmyslovce sme to tenkrát smím citroenem xantií 1.8i hnaly 120km/h aby jsme to stihly měl sem celkem bobky z chlupatejch .... no ale stihly jsme to a nechytly nás , složily jsme za pežotka 42 000,- úchylnýmu vedoucímu bazaru kterej natu mojí mladinkou krásnou blondýnku měl blbý narážky a já \"Pěnil\" a jeli sme domů s pežíkem ( já se pak musel s \"tchánem\" vracet pro xantii) . vše bylo fajn autem se jezdilo , vyměnil jsem oleje , filtry, a pak se zjistilo že náprava má vakl , takže sem nápravu vyndal a dovezl jí do kosořic nechat za 5,5tis zrepásnout , vše fajn , druhý den byla hotová naondil jsem jí tak a opět se nějaký čas jezdilo, mezi tím pežík dostal 16\" Dotz s novýma pneu 195/45R16 s príma vzorkem. pak jsem začal dělat v servise , jednou jsem ho vzal na jámu a zjistil že je v hajzlu manžeta na homokyneťáku , takže se vzal rovnou celý homokyneťák protože začal i cvakat , dál se kupoval nový řemen, nechala se naplnit klima. Jednou sme byly na tuning srazu a mě napadlo dát do barvy podběhy , jenže ona si vymyslela růžovou barvu (3 dny strašný práce z který sem se tejden myl od barvy.... ) v srpnu byla STK a hned po stk sem dovymlátil ten omezovač jménem katalyzátor , byl rozpadlý a celej ucpanej ..... peží ihned strašně ožil akorád začal malonko čoudit ale jen nad 3500ot ale tak vysoko se to stejně nežene , Dnes 17.9.2013 dostal peží nový Angel eyes , zadní tuning světla a výfuk remus který sem 3h vařil COčkem tak aby byl pěkně rovně ..... Takže seznamte se PEŽÍ By TERKA Citovat
Hruzamil5 Odesláno 17. září 2013 Autor Odesláno 17. září 2013 a eště jedna před světlama a ladákem Takže co naněj a jeho příběh říkáte ? Citovat
ChouLu Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Hezké.. tažné do bílé barvy a je to dokonalé Citovat
Hruzamil5 Odesláno 17. září 2013 Autor Odesláno 17. září 2013 to tažný v bílý barvě by bylo hned omlácený , občas natom ten vozej vezem .. ta černá je praktičtější Citovat
Hruzamil5 Odesláno 17. září 2013 Autor Odesláno 17. září 2013 nyní hledáme někoho kdo by nám pežíka načipoval (radší dám cash někomu z fóra než spec.firmě) Citovat
Print Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 spís nez do chipu bych vrazil prachy zpet do origo lamp Citovat
Hruzamil5 Odesláno 17. září 2013 Autor Odesláno 17. září 2013 předtím tam byly origo a svítily příšerně , navíc měly strhlý štelování do výšky (strana spolujezdce) takže šly pryč , tyhle svítí mnohem lépe ... a i dost dobře vypadají naté bílé Citovat
peugeot 206 Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 pekný pug, ale to ťažné bielej by bolo lepšie aj za cenu omlátenia Citovat
OK406 Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Moc pěkně udělaná 206. Ty růžové podběhy mě dostali. Ale nikde nevidím samolepku P-C . Jak píše Print tak bych dal originál nové světla. Jinak moc pěkná práce:super:potlesk. Citovat
kolmi Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 pěknej peugeotek jen malinko šoupnout dolů by neuškodilo ale jinak palec hore! Citovat
Hruzamil5 Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 předek půjde o 40mm dolů , je to v plánu a samolepku PC určitě taky dostane Citovat
joshiki Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 ty kráso! Moc pěkná 206 a tohle je 206, na které se mi ty ultra nevkusné zadní světla líbí-ty origo se tam vůbec nehodily;) moc mi nesedí design kol, to jest věc vkusu. Mám stejné rozměry kol a gum takže ti poradím, aby jste se s přítelkyní zamysleli, jestli snižování bude ku prospěchu. Ať pug slouží Citovat
Hruzamil5 Odesláno 19. září 2013 Autor Odesláno 19. září 2013 dík .. ted nás čeká přehození na zimní kola ....... teploty ráno už sou nízko a jezdí se stím dopráce , navíc to řídí ženská takže prostě potřebuje přilnavost .. jsem naní zvědavej v zimě , tipuju to tak na leden .. že se bude auto vařit,kitovat a lakovat Citovat
Hruzamil5 Odesláno 19. září 2013 Autor Odesláno 19. září 2013 nemá někdo zájem o tohodle pežíka ?? koupil jsem ho v dezolátním stavu za 27 000,- a dal ho dohromady ... pár dodělávek tam je ale to jsou jen kosmetické vady , funkčně je vše vpořádku ODKAZ : http://auto.bazos.cz/inzerat/27595321/peugeot-206-14-po-STK.php Citovat
Guest Džůny Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Dej si to do inzerce. Jinak ty růžové podběhy. Pěkné, pěkné. Citovat
Moral3z Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Moc pěknej Pežot, ještě bych sundal rámečky SPZ Citovat
Landys75 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 pěkná 206, jen s tím katalizátorem, mám taky 1.4 hdi, když sem ho vyndal, auto bylo líný jak mrcha, tak sem sehnal novej, a auto hned jede mnohem líp už od spodu, jinak na čip jedině straki007 tady z klubu, je z Chomutova a moc ochotnej, dělal tady několik aut včetně toho mýho a jsem naprosto spokojenej, jinak ať dobře slouží a hodně km bez nehod:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.