thesteets Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Zdravim... chcel by som sa vas opytat ci sa oplati repasovat turbo alebo je lepsie kupit novy diel. V pripade ak repas tak nejaky tip na kvalitnu firmu aby to aj nieco vydrzalo. Nebudem sa na tom vozit len 1 rok Citovat
ferinko2 Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 http://motopres.eu/obchod/repas-oprava-c-2.html Citovat
dusan2 Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Zartujes? Byvas skoro v PL tam to robi kopec firiem. Repas pozostava z vymeny vsetkych dielov okrem tela a stoji zlomok oproti novemu turbu. Na repas zaruka jeden rok. Napis SZ ak chces realizovat. Citovat
thesteets Odesláno 17. září 2013 Autor Odesláno 17. září 2013 Cital som vela negativnych ohlasov na tieto nizkorozpoctove repasy. Preto mam z toho aj trochu obavu :/ Aby to nebolo tak ze to dam spravit najazdim 30t km a turbo bude v haji. Preto by som chcel radu skor od niekoho kto to ma odskusane a najazdene znacne kilometre, aby som sa nejako neoblbol nizkou cenou ale bola by to zaplata len na kratky cas. A este k tej zaruke. Zaruku sice daju 1 rok. Ale k tomu aby sa dala aj nejako rozumne uplatnit musi clovek vymenit a spravit milion nepotrebnych a drahych ukonov. A aj tak nieje iste ci vam to uznaju lebo oni si stale nieco najdu. Takych firiem tu uz bolo. Takze sa velmi na to nespolieham. [Edited on 17/9/13 22:41 by thesteets] Citovat
dusan2 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Ja nehovorim o nizkorozpoctovom repase. Davam to robit serioznej firme ktora pouziva anglicke komponenty. Reklamaciu som este neriesil a to som uz,, par,, turbin sprostredkoval. Samozrejme dolezite je kto a ako Ho ozivuje;) [upravil dne 18/9/13 06:46 od dusan2] Citovat
koblih69 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Běžně máš na vrakáči záruku 14 dnů, namontuješ, vyzkoušíš a máš funkční turbo za zlomek ceny. Citovat
Dopiťák Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Repasi dávám a bez sebemenšího problému jezdí i na firemních autech už 3tím rokem .. Ty nesmyslné úkony mají smysl ...např pokud není správný tlak mazání omezuje se výdrž turba ..spousta lidí nadává na repas ale nezjistí proč odešlo .. Na druhou stranu beru turba jen od jednoho pána co mi je repasuje na míru a má s tím hodně velké zkušenosti.. Krom toho pozor na \"Levná\" turba např. z Elitu ...vždy tam jsou 2 nebo 3 ...u některých je napsáno \"repasováno\" firmou Starline atd atd ... Z 90% na běžných autech stojí nové turbo cca 17000,- Citovat
dusan2 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Aktualne turbo po repase 2,5 TDI [upravil dne 19/9/13 18:38 od dusan2] Nejako sa mi nedari dat tu foto [upravil dne 19/9/13 18:39 od dusan2] Citovat
oddie Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Svého času se prodávala na ebayi i repasní sada - s vyznačením polohy dílů pro sestavení, aby to bylo vyvážené. Takže odvážný hračička se do toho mohl pustit i doma Jestli to ještě prodávají nevím, možná jo a je tak i dost možné, že řada těch \"firem\" používá právě to, pochybuju, že mají všichni vyvažovačku... Citovat
dusan2 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Tak prave tento chalan ma taku technologiu ze mi padla sanka. Bez vyvazovacky to ani nema zmysel repasovat:bojim Citovat
Dopiťák Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 dusan2 : za kolik je ? nemám o něj zájem jelikož už se mi jedno modifikované chystá XD ale jen tak informativně by mě to zajímalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.