JanMartak Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Citece z inzerce: \"Důvod proč to prodávám:auto je v tuningu, snížený sportovní podvozek, 18\" palcová kola(v zrchnickém průkazu).a to není můj přesný vkus.\" Přijde mi to jako dobrý vtip, po tom, co jsem si tu pročetl toto vlákno Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Jak se s tím jezdilo: když každej druhej oktávkař si mysli že je mistr světa.sere mě to, tak se s nima honím.dvojku roztáčím hodně, kolikrát na tachometru i 80km/h na dvojku... Jak se to udržovalo: Koupím napípací kladku na peg. 406 2.0hdi 80kW, motor rhz.nabídněte Novou nebo jetou? je mi to celkem jedno.nemám moc peněz.hlavně aby byla ok Čili překlad inzerátu zní zhruba nějak jako: Koupil jsem v Německu šlupku za necelých 18tis, prasil s tím jak sem kde dalo a závodil na světlech, na údržbu jsem kašlal a jen když se něco muselo řešit akutně, sháněl jsem tu nejlevnější s*ačku, hlavně aby to stálo co nejmíň, to je jedno, že je to třeba důležitý díl motoru, no a teď kdyby se našel blb, kterej skočí na to, že se to naleštilo a vyplázne za to trojnásobek, rád to prodám. Ono podobných inzerátů je většina, není to žádná výjimka, ale aspoň tady názorně vidíte, jaký je většinou rozdíl mezi inzerátem a skutečností... Citovat
JanMartak Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Chudák ten, kdo to koupí a ještě větší chudák je to auto. Takhle vytáčet HDI nemá absolutně žádnou cenu, tady je někdo řidič amatér Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 ten kdo si koupí takové auto (už vzhledem hrůza) není chudák, ale blbec a dobře mu tak [upravil dne 3/11/13 18:47 od ozzy56] Citovat
podgy4 Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 opravím vás, já to neprodával, jen jsem chtěl zkusit jakou to má cenu.bazarové máme pořád okolo 69000kč a jsou to shodné roky a pořád se dobře prodávají.můžu ale uklidnit, volali na to za celou dobu inzerátu asi jen 4 mladí kluci, co jsou hotovy do tuningu.co se týče náhradních dílů, tak mám malou dílnu kde se občas nějaký ten pežot objeví ale jelikož lidé jsou dnes opatrní, tak proto sháním různé náhradní díly.na svém jsem dělal pouze řemenici, ta stála 2500 od skf a kladku mam od febi, tuším za 800-900kč.jinak auto pomalu předělávám a i to se celkem vyplácí, zrcatka,prahy,přední nárazník, budíky, zadní světla už jsem z toho prodal.ono je pěkné koupit vůz za 20000, ale cesta, přihlášení,komletní servis, podvozek a vše na tom autě je potřeba udělat.takže jak někdo jmenoval, tak těch 40000kč vyšla.a to mám špatný lak.ovšem neprodám ji, protože je to náš mazlík a postupně ho doladím do krásy Citovat
podgy4 Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 až budu mít tel, vložím fotky jak auto vypada dnes oproti minule Citovat
Guest servisman Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Jsem zvědav na fotky , nějakou jsem nedávno spatřil asi to byla ona . Citovat
podgy4 Odesláno 20. březen 2014 Autor Odesláno 20. březen 2014 nemám boční prahy,origo zrcatka,zadní světla a jsou na ni obuty 15¨ kola.už lakuju přední nárazník,tak až tam bude, vyfotím a dám sem par fotek Citovat
Guest servisman Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 nejsem si jist nebyl přední nárazník bílý ? Viděl jsem ji jen krátce na poslední chvíli tak jsem si ji nestačil prohlédnout,občas nějaká 406 stávala u Multikina . Citovat
podgy4 Odesláno 20. březen 2014 Autor Odesláno 20. březen 2014 u multikina stála, jezdí s ní přítelkyně.pracuje v cinestaru, ale nárazník je v barvě vozu Citovat
Nick406 Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 10174945_859572357393607_8335366877902022804_n.jpg S tím origo.nárazníkem už to vypadá líp. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.