Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jihočeské leštění Frantíků  

1 hlas

1. 1. Jihočeské leštění Frantíků

• 1. Ano mám zájem a chtěl bych se aktivně zůčastnit.
      11
    • 2. ne je to kravina lepší by byl jiný program.
      4
    • 3. Přijedu, ale jenom pokecat....
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Proč já když to budeš dělat Ty :aut

Jinak kdy asi to plánuješ??

Tento měsíc nebo příští??

Já jen abych si už frantíka neleštil:D:aut

Termín je jen otázka dohody a taky počasí ;)

Odesláno

To nesmíš, jen ať se hlásí, aspoň si ho nebudeme muset leštit sami:D

Jinak jsem se ptal na termín, protože pokud to má být v tydnu a ne o víkendu, tak můžu odpoledne jen 2 týdny v měsíci, protože poslední a první týden v měsíci bývám v práci dýl.

Odesláno
Musím ještě zvážit ten název, nějak se nám nehlásí děvčata :myslim

Já bych ten název na Tvém místě nechal. Třeba se přihlásí taková děvčata, která sice neví \"o co go\", ale domnívají se, že ví \"o čem to je\" a pak třeba samotné účastníky srazu svým pojetím \"leštění frantíků\" překvapí.

Odesláno
Koblih : já chci taky :D:D:D

akorát to mám z ruky :(:(

jsem pro soukromé leštění frantíka až pojedeš ke tchýni?? :myslim:D:D:D

Broučku, jedu tam teď o víkendu a radost z toho nemám :bacha

Odesláno

Já jsem leštil (auto) zrovna před dvěma týdny, takže pokud nemáš v plánu obstarat nějakou \"erotickou myčku\", tak bych se aktivně asi nezúčastnil :D

Jen pro zajímavost, jaký leštící pasty používáš?

Odesláno

Hele koblizku nechces prijet na Nachodsko lestit?mohl by jsi prelestit moje 406 a nekdo by se jiste pridal.....

jak dlouho se dela 1.auto?

spis bych potreboval zbrouseni laku to taky delas?dik

zadarmo bych to nechtel cena?

Odesláno

ja bych se klidne i zucastnil ale pro me jako pracujiciho pondeli - patek je odpoledne ve vsedni den uplne vyloucene - z prace vypadnu nejdriv v 17h a na jih cesta dlouha :( A brat si kvuli tomu pulden volno :myslim

Odesláno
Hele koblizku nechces prijet na Nachodsko lestit?mohl by jsi prelestit moje 406 a nekdo by se jiste pridal.....

jak dlouho se dela 1.auto?

spis bych potreboval zbrouseni laku to taky delas?dik

zadarmo bych to nechtel cena?

To je metalíza?

Odesláno
ja bych se klidne i zucastnil ale pro me jako pracujiciho pondeli - patek je odpoledne ve vsedni den uplne vyloucene - z prace vypadnu nejdriv v 17h a na jih cesta dlouha :( A brat si kvuli tomu pulden volno :myslim

Jenže to bude tak dobrý, že půlden dovolené je proti tomu máček :aut

Odesláno

Metalíza se nedá nijak zvlášť odlešťovat - musí se zvolit minimální úběr laku. S tím souvisí taky nemožnost zaleštění hlubokých škrábanců, ale zase to netrvá tak hrozně dlouho. Práce s lětičkou na jednom autě cca 45,- minut.

U plných laků (nemetalických) je možný větší úběr, ale u barev jako červená žlutá, bílá se musí po cca měsící operace opakovat aby byl lak opravdu v kondici. Pak už stačí pravidelně udržovat a je na několik let klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...