Francouz_407 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Ve sklepě jsem měl mokrou malbu a tak jsem to začal řešit, kolem domu jsem dal nopovou folii, je to cca 70cm více to nešlo. Nyní jsem oškrábal omítku, lepidlo až na cihly. Cihly jsou evidentně vlhké, tak se to snažím sušit tepelným ventilátorem, vysuší se to ale posléze zeď opět natáhne mokro s cihel, které jsou za těma suchýma. Jak se toto řeší? Chci tam pak dávat sanační omítku, tak nevím jak postupovat. Mám čekat až se to samo vysuší? To může trvat třeba rok. Nebo na to hodit sanační omítku? [upravil dne 9.9.13 10:40 od MJSytic] Citovat
kveton Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 pokud tam nemáš izolaci proti spodní vodě, tak jediné řešení je to podřezat a zaizolovat, jinak se toho nezbavíš a vlhký to bude pořád Citovat
Ajdamek Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 V baráku co máme pronajatý květinářství to řešili injektáží, to nepomohlo, tak máme ve zdi zasekaný cca metr vysoký nějaký dřevovláknitý desky s průduchem a to vypadá že funguje. Místonost, kde jsou ty desky udělaný je suchá, ostatní místonosti mokrý zdi. Citovat
Otan Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 pokud tam nemáš izolaci proti spodní vodě, tak jediné řešení je to podřezat a zaizolovat, jinak se toho nezbavíš a vlhký to bude pořád Tak to má byť. :papa:papa Citovat
kveton Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 tohle ale asi nechtěl slyšet já to na baráku řešil taky jen napůl, jednu zeď mam neodizolovanou a ještě k tomu 1m pod zemí a je taky mokrá. Zevnitř jsem vykopal podlahu, nasypal makadam a na to beton a zvenku to budu odkopávat a dávat nopovku s drenáží a odvodem voy pryč. nebude to stopro suchý, ale jelikož je to v kotelně a ve sklepě, tak mi to až tak nevadí a přežiju to Citovat
ozzy56 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 ve starém, resp. po staru izolovaném baráku a bez drenáž. potrubí kolem domu se toho nezbavíš nikdy, vždy jen na čas a bude se to vracet Citovat
APOFIS Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 http://www.stavebnictvi3000.cz/clanky/hydrofobizacni-prostredek-lukofob-39-pro-hydroizolacni-injektaz-zdiva/ Mám tohle to,schnutí trvá dýl, ale neustále se to zlepšuje. Citovat
APOFIS Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 http://www.stavebnictvi3000.cz/clanky/hydrofobizacni-prostredek-lukofob-39-pro-hydroizolacni-injektaz-zdiva/ Mám tohle to,schnutí trvá dýl, ale neustále se to zlepšuje. Citovat
Hadra Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Ta sanační omítka je jen dočasné řešení, které nebude fungovat věčně. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 kup si odemne jeden teplovodni ohrivac (sahara) a poradne to vysus, a pak postupuj dle rad kluku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.