Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ve sklepě jsem měl mokrou malbu a tak jsem to začal řešit, kolem domu jsem dal nopovou folii, je to cca 70cm více to nešlo. Nyní jsem oškrábal omítku, lepidlo až na cihly. Cihly jsou evidentně vlhké, tak se to snažím sušit tepelným ventilátorem, vysuší se to ale posléze zeď opět natáhne mokro s cihel, které jsou za těma suchýma. Jak se toto řeší? Chci tam pak dávat sanační omítku, tak nevím jak postupovat. Mám čekat až se to samo vysuší? To může trvat třeba rok. Nebo na to hodit sanační omítku?

[upravil dne 9.9.13 10:40 od MJSytic]

Odesláno

pokud tam nemáš izolaci proti spodní vodě, tak jediné řešení je to podřezat a zaizolovat, jinak se toho nezbavíš a vlhký to bude pořád

Odesláno

V baráku co máme pronajatý květinářství to řešili injektáží, to nepomohlo, tak máme ve zdi zasekaný cca metr vysoký nějaký dřevovláknitý desky s průduchem a to vypadá že funguje. Místonost, kde jsou ty desky udělaný je suchá, ostatní místonosti mokrý zdi.

Odesláno
pokud tam nemáš izolaci proti spodní vodě, tak jediné řešení je to podřezat a zaizolovat, jinak se toho nezbavíš a vlhký to bude pořád
Tak to má byť. :papa:papa:papa
Odesláno

tohle ale asi nechtěl slyšet :)

já to na baráku řešil taky jen napůl, jednu zeď mam neodizolovanou a ještě k tomu 1m pod zemí a je taky mokrá. Zevnitř jsem vykopal podlahu, nasypal makadam a na to beton a zvenku to budu odkopávat a dávat nopovku s drenáží a odvodem voy pryč. nebude to stopro suchý, ale jelikož je to v kotelně a ve sklepě, tak mi to až tak nevadí a přežiju to

Odesláno

kup si odemne jeden teplovodni ohrivac (sahara) a poradne to vysus, a pak postupuj dle rad kluku ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...