Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jednak musím říci,že to auto má moc pěkný interiér a výbavu.

Bylo by dobré,vzít si s sebou někoho,kdo této značce a motoru rozumí.

Odesláno

No obvykle kouknu a vysypu několik negativ, ale tady nevidím nic :myslim Vypadá velmi slušně a i cena je myslím slušná. Najdeš tu spoustu informací ke koupi. U tohohle motoru asi jako i jiných HDI - pořádně vyzkoušet plný plyn do táhlého kopce. Volnoběh by měl být úplně pravidelný a reakce na plyn plynulé. Ostatní asi jako u každého auta. Hlavně vyzkoušet výbav - střecha zatahuje, klima chladí, topení topí a to na obou stranách, parkovací senzory... při vypnutí motoru by neměl být slyčet žádný kovový zvuk a na volnoběh by nemělo auto vibrovat....

Odesláno

Některé věci jsem vyzkoušel - otevírání střechy, okna, světla, couvací senzory - OK. Motor vypadá dobře, zvuk je klidný, nic nevybruje, tah je fajn (ale jel jsem s ním asi tři km). Interiér není tak světlý jako na fotkách, ale je bledo šedý, což je dobře.

Chybí SD karta k navigaci (co s tím?), nevím kde je základní výbava (klíč na kola, lékárnička, atd.), stropní světlo v kufru se dá rozsvítit jen vypínačem (asi by se mělo i automaticky), nevím jak se zapíná boční osvětlení v kufru, a asi je i nějaká chyba v čidlech pásů na zadních sedadlech (nesvítí). Taky nevím, jestli je k autu nějaká CODE karta - měla by být?

Stav km by měl být OK. V pežotě mi zjistili, že při kontrole na konci záruky (v listopadu 2011) byl stav 66 tisíc.

Chtěl bych se s autem zastavit v autorizovaném servisu Peugeot v Levicích na prohlídku a diagnostiku ještě před tím, než vyplatím peníze.

O tomto autu toho ještě moc nevím, začal jsem studovat vaše stránky, ale je tady toho spousta.

[upravil dne 8/9/13 05:48 od vincúr]

Odesláno

-kluc na kolesa aj zdvihak je pod kufrom v rezerve,

-stropne svetlo by sa malo zapinat automaticky ked odomknes auto alebo dvere, kukni ako je prepnuty vypinac

-bocne osvetlenie je to iste /skontroluj ziarovku/

-ohladom pasov - ak je sedadlo priputane pasom tak svetielko nesvieti, ak nie tak svieti a po chvilke zhasne /ak nesvietia tak treba kuknut diagnostikou/

-Code kartu nemam /mam rok 2011/ ale je mozne ze starsie este mali

Dodorucujem nastevu servisu pred kupou pre istotu

Odesláno
Najprv píšeš po slovensky potom po česky, ostal som chvíľu zmätený :)

Pochádzam z Moravy, od 1987 bývam na Slovensku. Som Čechoslovák :super.

Pre robazv:

vďaka za rady, pozriem to.

[upravil dne 8/9/13 07:01 od vincúr]

Odesláno

Byvas v Kozarovciach? ja som Levican byvajuci vo Zvolene. Do Levic chodievam tak raz za 2mesiace. Najblizsie pridem do Levic asi az na jarmoj inak by som ti to isiel trosku okuknut aspon co sa interieru tyka lebo v dieselu sa nevyznam. Ked pojdes do servisu tam ti povedia alebo daj sem VIN ak vies skusime ti to okuknut.

Odesláno

VIN: VF34H9HXC9S214795

A ako je to s platením DPH - auto bolo dovezené do Maďarska a ten, čo ho ponúka ho doviezol z Maďarska. Postaví ho aj na značky na moje meno na základe zplnomocnenia (KO, STK, atď.)

Odesláno

Upřesnění Roba - klíč na kola a tažné oko je v kufru ve schránce za levým podběhem a sedadlo spolujezdce bez zapnutého pásu svítí jen když na něm někdo sedí:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...