Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A to já zase JO a JO a JO :D:D

Adrenalin můžu po kilech.

Ještě nebylo nic co jsem viděl na co bych nevlezl.

Neskákal jsem teda padákem, ale třeba bungee jumping už mám za sebou a :super:super

Odesláno
Já byl ve Žďáře 2x na te vystřelovací kouli co lítá 130km/hod a super :) Ale tohle nvm, to je dost masakr

Ta koule mi příjde hodně nic moc, to už to 40 metrový rameno dá několika násobně víc zážitku

Odesláno

no, ve 125 m jsem zatím žádná oblaka neviděl , je to asi jako výška českobrodského vysílače ,ale budiž. Na tuto hrachovinu bych nesedl:D

Odesláno
no, ve 125 m jsem zatím žádná oblaka neviděl , je to asi jako výška českobrodského vysílače ,ale budiž. Na tuto hrachovinu bych nesedl:D

To je jen animace, jasný, že oblaka asi nebudou, ale zažitek určitě

Odesláno
Bungee - vždycky si vzpomenu jak se kdysi populární \"bavič\" Novotný zaryl hlavou do písku a nějak mně chuť přejde.

Protože je to vemeno :D:D

Pokud mě paměť neklame, tak to nebyla až tak jeho chyba, ale nějaký špatný propočty potřebné délky lana k jeho váze. No a protože jsem taky \"hmotnější\", nerad bych nad rakví slyšel, že se někdo přepočítal :D

Odesláno

Novotný byl tehdy mediálně známý, Franta Vocásek od vedle z ulice nikoho tolik zajímat nebude (tím neříkám kolik takových případů bylo - dokonce netvrdím ani že by se nějaký opravdu stal).

Odesláno
A to já zase JO a JO a JO :D:D

Adrenalin můžu po kilech.

Ještě nebylo nic co jsem viděl na co bych nevlezl.

Neskákal jsem teda padákem, ale třeba bungee jumping už mám za sebou a :super:super

Neříkám, že tyhle atrakce nejsou zajímavý, ale podle mě to jsou jen takové náhražky, protože výsledek nijak neovlivníš, vše záleží ne na Tobě, ale na tom kdo tu atrakci připravil. Adrenalin podle mě je třeba skákání na padáku (ne tandem), horolezectví, sjezd na horský kolech ... Ale nepomlouvám to, nikomu to nerozmlouvám :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...