davidekcz Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Něco pro odlechčení, http://www.novinky.cz/koktejl/312102-na-sokujici-atrakci-poleti-odvazlivci-rychlosti-145-km-h.html Kdo by se bál, nebo naopak kdo by to klidně zkusil ? [upravil dne 1/9/13 23:26 od davidekcz] Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Ne, ne a ne - na něco takovýho Medvěda nikdo nikdy tahat nebude. Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Já byl ve Žďáře 2x na te vystřelovací kouli co lítá 130km/hod a super Ale tohle nvm, to je dost masakr Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 A to já zase JO a JO a JO :D Adrenalin můžu po kilech. Ještě nebylo nic co jsem viděl na co bych nevlezl. Neskákal jsem teda padákem, ale třeba bungee jumping už mám za sebou a :super Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Já byl ve Žďáře 2x na te vystřelovací kouli co lítá 130km/hod a super Ale tohle nvm, to je dost masakr Ta koule mi příjde hodně nic moc, to už to 40 metrový rameno dá několika násobně víc zážitku Citovat
ozzy1 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 no, ve 125 m jsem zatím žádná oblaka neviděl , je to asi jako výška českobrodského vysílače ,ale budiž. Na tuto hrachovinu bych nesedl:D Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Rameno v ZR : Koule (není to ZR, ale tady je ta samá) [upravil dne 1/9/13 23:44 od davidekcz] Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 no, ve 125 m jsem zatím žádná oblaka neviděl , je to asi jako výška českobrodského vysílače ,ale budiž. Na tuto hrachovinu bych nesedl:D To je jen animace, jasný, že oblaka asi nebudou, ale zažitek určitě Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Bungee - vždycky si vzpomenu jak se kdysi populární \"bavič\" Novotný zaryl hlavou do písku a nějak mně chuť přejde. Citovat
ozzy1 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 dovedete si představit ty výkyvy na vrcholu? Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Bungee - vždycky si vzpomenu jak se kdysi populární \"bavič\" Novotný zaryl hlavou do písku a nějak mně chuť přejde. Protože je to vemeno :D Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Davídku to je teď moderní dávat do jednoho příspěvku dvě stejná videa? Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 dovedete si představit ty výkyvy na vrcholu? tak to snad nebude až taková hrachovina Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Davídku to je teď moderní dávat do jednoho příspěvku dvě stejná videa? sorry opraveno Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Bungee - vždycky si vzpomenu jak se kdysi populární \"bavič\" Novotný zaryl hlavou do písku a nějak mně chuť přejde. Protože je to vemeno :D Pokud mě paměť neklame, tak to nebyla až tak jeho chyba, ale nějaký špatný propočty potřebné délky lana k jeho váze. No a protože jsem taky \"hmotnější\", nerad bych nad rakví slyšel, že se někdo přepočítal Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Já mám za to, že někde sám říkal, že si schválně trochu ubral váhu. Slyšel jsi i o dalších podobných případech? Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 U Novotnýho byl problém, že mu dali pokyn ke skoku dříve než byla plošina v předepsané výšce nad hladinou... Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Novotný byl tehdy mediálně známý, Franta Vocásek od vedle z ulice nikoho tolik zajímat nebude (tím neříkám kolik takových případů bylo - dokonce netvrdím ani že by se nějaký opravdu stal). Citovat
Vítek1 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 letos jsem už absolvoval Gardaland a za tyden bude snad Mirabilandia. Každopádně v těhle parcích mají věže jen cca 40m Citovat
Bigbadjohn Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 A to já zase JO a JO a JO :D Adrenalin můžu po kilech. Ještě nebylo nic co jsem viděl na co bych nevlezl. Neskákal jsem teda padákem, ale třeba bungee jumping už mám za sebou a :super Neříkám, že tyhle atrakce nejsou zajímavý, ale podle mě to jsou jen takové náhražky, protože výsledek nijak neovlivníš, vše záleží ne na Tobě, ale na tom kdo tu atrakci připravil. Adrenalin podle mě je třeba skákání na padáku (ne tandem), horolezectví, sjezd na horský kolech ... Ale nepomlouvám to, nikomu to nerozmlouvám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.