koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Celý to začalo v USA kde se obrovsky množily přepadení v zácpách a na křižovatkách. Tak vzniknul přepis, že to musí mít každé nově prodané auto. Pak se to začalo objevovat i v Evropě... Citovat
Petr V. Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 \"deadlock\"-nebo něco takového-zapnuto...Jsem zvědav,kdy to budu vypínat,rodiče to mají na autě a moji manželku to strašně štve.....tak ať má dobrou náladu:-) Citovat
ChouLu Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Až ji do auta někdo na křižovatce vlítne, sebere kabelku tak bude jen čumět... než se rozkouká tak jsou pryč ... Citovat
Petr V. Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 přesně tak,ale vysvětluj to manželce.......Osobně se mi to vždy tak nějak zamlouvalo u ostatních aut a mrzelo mne,že to nemáme,ale mi to máme....:-))-po sedmi letech ježdění.To mi to někdo nemohl říct dřív?-Nemohl-neptal jsem se:-) Díky za téma Karlosi Citovat
kranky Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 ide to aj na pred FL verziach? Ako, mne to tlacitko na 5 sek. nefunguje. Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 tak jsem to zkoušel,normálně tim tlačítkem zamknu ale samo se to nezamyká zkoušel jsem i držet tlačítko víc jak 5 sekund se zapnutym klíčem i bez něj,samozamykání mi nejde:( Citovat
Miko2609 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Auto sa pri stati nezamkne .... ak sa ti to zapne malo by ti to vypisat na palubnom ... zamkne sa to tusim az pri 10 alebo 15km/h. Aspon teda u mna Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 nj,to nikdo nepsal,to bych se našpekuloval:D tak zítra zkusim znova:) Citovat
davidekcz Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 ale až někde trefíš strom (nemusíš moc) tak budou mít hasiči radost Citovat
Mysak_Bob Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 nebudou, kladivkem rozbijou sklo a je po problemu Citovat
shark734 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 na starom modeli to ide aktivovat len cez dia Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 tak nic,no,nemusim mít všechno,zamknout to jde a to mi stačí Citovat
koblih69 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 ale až někde trefíš strom (nemusíš moc) tak budou mít hasiči radost Při nárazu se to automaticky deaktivuje.. Citovat
davidekcz Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 nebudou, kladivkem rozbijou sklo a je po problemu to jo není problém, ale myslím, že každý šáhne prvně po klice než po kladivu třeba škoda okna. Ale abych pravdu řekl, taky to mám aktivovaný Citovat
davidekcz Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 ale až někde trefíš strom (nemusíš moc) tak budou mít hasiči radost Při nárazu se to automaticky deaktivuje.. fakt? tak to jsem nevěděl, už :D Citovat
koblih69 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 To tě neomlouvá, prtože v tomhle vláknu zuž to jednou napsal ChouLu Citovat
pipistrel Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Jop vendo.. když vemeš za kliku tak se auto odemkne. to samé platí i při nárazu a aktivaci některého bezpečnostního prvku (pyropásy, airbag,atd..) Jestli to u tebe je nastavit nevím.. keby niekto cita ze. Citovat
davidekcz Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 To tě neomlouvá, prtože v tomhle vláknu zuž to jednou napsal ChouLu a ještě jsem slepej :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.