Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Celý to začalo v USA kde se obrovsky množily přepadení v zácpách a na křižovatkách. Tak vzniknul přepis, že to musí mít každé nově prodané auto. Pak se to začalo objevovat i v Evropě...

Odesláno

\"deadlock\"-nebo něco takového-zapnuto...Jsem zvědav,kdy to budu vypínat,rodiče to mají na autě a moji manželku to strašně štve.....tak ať má dobrou náladu:-)

Odesláno

přesně tak,ale vysvětluj to manželce.......Osobně se mi to vždy tak nějak zamlouvalo u ostatních aut a mrzelo mne,že to nemáme,ale mi to máme....:-))-po sedmi letech ježdění.To mi to někdo nemohl říct dřív?-Nemohl-neptal jsem se:-)

Díky za téma Karlosi

Odesláno

tak jsem to zkoušel,normálně tim tlačítkem zamknu ale samo se to nezamyká:(

zkoušel jsem i držet tlačítko víc jak 5 sekund se zapnutym klíčem i bez něj,samozamykání mi nejde:(

Odesláno
nebudou, kladivkem rozbijou sklo a je po problemu ;)

to jo není problém, ale myslím, že každý šáhne prvně po klice než po kladivu třeba škoda okna.

Ale abych pravdu řekl, taky to mám aktivovaný :aut

Odesláno
Jop vendo.. když vemeš za kliku tak se auto odemkne. to samé platí i při nárazu a aktivaci některého bezpečnostního prvku (pyropásy, airbag,atd..)

Jestli to u tebe je nastavit nevím.. ;)

keby niekto cita ze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...