Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

OK, ja ti odpoviem za seba... NIE, NEMÁM SA ZA ČO TEBE OSPRAVEDLŇOVAŤ... stačí tak?!

Pretože ak nie, tak fakt neviem ale asi tá jazyková bariéra bude väčšia ako som si myslel... viď. druhý príspevok v tomto vlákne:

Odesláno

TaBahon by mě taky zajímala,ale bylo zde někde řečeno že se nebude prát špinavé prádlo...

Referendum bude dobře není to jen klub vedení ale všech řadu takže každý kdo platí řádný členství může rozhodnout....

PE.tr můžeš se rozepsat rad tvůj názor na věc uslysim,zatím jsme od tebe nic neslyšeli.... :-)

Odesláno

TaBahon by mě taky zajímala,ale bylo zde někde řečeno že se nebude prát špinavé prádlo...

Referendum bude dobře není to jen klub vedení ale všech řadu takže každý kdo platí řádný členství může rozhodnout....

PE.tr můžeš se rozepsat rad tvůj názor na věc uslysim,zatím jsme od tebe nic neslyšeli.... :-)

Odesláno

mě se omlouvat nemusíš.

jo ty mysliš ten ironický příspěvek pastorka ? tos mě pobavil .-zní to jako tak se vám teda omlouvam když to chcete.

Charlie myslim ze jsem tu už toho otom napsal dost a asi ještě napíšu . Já nejednam za vedeni a ani za stare vedeni , ja jednám jako člen .

český klub a česke forum a slovenští hosti , chtěli se hosti podilet na chodu klubu ok umoznili jsme jim to tak ze mohli platit clenske , ten kdo chtěl, pak zacali ze chcou taky vyhody jako cesi , ok nejaka snaha byla , najednou chteji vlastní peníze a rozhodovat o nich , kam to pujde dal ??? toho se bojim.

Odesláno

netuším proč mluvíš v množnem čísle .

za sebe chci aby to zustalo v tech kolejích co to bylo , tedy český klub české forum , pokud tady chceš být jako slovák ja stim problém nemam , naše pravidla si přečist mužeš, dodržuj jich a hotovo. nic vic nic min nechci.

Odesláno

Cinic - začínám mít tu Vaší partu 8mi podrazáků rád jako osinu v řiti.

Doufám, že otázky v referendu budou sofistikované a v budoucnu nezpochybnitelné, na referendování se začínám těšit.

Odesláno

Ten odkaz jsem četl poprvé a docela sila\'priznam se ze mi bylo divné ze do Slováků sijete jen kvůli kravinam,ted když vidím podstatu,ani se nedivim,

Nicméně za tím stoji tech 8 statečných nebo z nich 2-3 a netřeba odsuzovat ostatních ,kteří k tomu přišli jak slepí k houslím.....:-)

Chce to co nejvíc informaci ,aby se v referendu mohli všichni vyjádřit,proto bych sem hodil i ty print screeny at si uděláme obrázek.....:roker

Odesláno

Tak konečně mám představu o co tady rok běží. Jo nespolehlivost a finance je špatná kombinace.

škoda všech ostatních slováků na které to padá a ani neví co.

Odesláno

Ale víte prd o co tady běži, to ví možná jen dva lidi, o které tu hlavně jde. Uražené ješitnosti o to tu jde v první řadě, to je prapůvod celého problému. A že by sem dal Pe.Tr printscreeny? To bych se divil. Čeří vodu stejně jako druhá strana. Důkazy se dodávají zpravidla na poslední chvíli, aby nebyl čas něco ověřovat a zjišťovat souvislosti. To dělají spolehlivě obě strany. Staré vedení nevypsalo na nic referendum, protože má přeci mandát a my nemáme všechny potřebné informace. Teď naopak někteří z nich tvrdí, že jediné správné řešení je referendum. Vida jak se najednou situace mění podle momentálních potřeb.

Odesláno

BBJ , nevim ale doted nebylo důvod dělat referendum , to že se nove vedeni k tomu rohodlo je jejich věc, že bych je za to odsuzoval nebo chvalil je věc druha, kazdopadne mel jsi moznost mit mandat, ale bylo ti lito investovat hodinu denne klubu , tak se k rozhodnuti vedeni at uz starého ci nového nevyjadruj takovym to zpusobem . oni delaji věci pro prospěch klubu ne pro svůj prospěch tak fakt v tomhle zvolni.

nevim pokud by to byla valka ikdyz nevim proc mezi mnou a pastorkem tak bych boj resil jinak a ne touto cestou. pro mne to skončilo tim ze pastorek srovnal zavazek vuci klubu. věci které se udali potom uz souviseji s klubem jako takovym a to ze to resim ja resp ze jsem stim podle nekoho zase zacal je jen o tom ze mi fakt není jedno jaka bude budoucnost tohoto klubu. našeho klubu ne mého klubu jak tady někdo pise , ja jsem jen člen jako vy ostatní . že jsem tu několik let predsedoval (dobře ci spatne) na to vliv nemá a ani nechci aby vliv mělo.

Guest Scratch
Odesláno

bbj konecne se shodneme. po tom jsem volal uz dlouho. osobne si myslim ze referendum dopadne negativne pro obe strany....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...