Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Netuneluje?

Tak ať 8 statečných jedná s partnery za své slovenské O.Z. a nepoužívá marketingově návštěvnost našich stránek a počet členů Peugeot Clubu Amis de Lion - uvidíme kolik \"sponozorů\" ulověj a jak se každej požene s otevřenou náručí odepsat 2% 8mi lidičkám.

Odesláno

Zatím jsem to jen pročítal, a dělal si svůj názor. Snažil jsem se získat co nejvíce informací.

Když jsem se ještě před ustanovující schůzí dozvěděl o slovenském oz, říkal jsem si, že je škoda rozdělit fungující československý klub. Byl jsem pro, aby se našla společná cesta.

Ale po nařčení \"fašisti\" už mám jasno.

My vás zabrat nechceme, u vás si dělejte co chcete. My si u nás budeme taky dělat co chceme. \"Fašisti\", to mě opravdu naštvalo.

[upravil dne 29/8/13 19:49 od Roman Bazi]

Odesláno
tu nikto nikoho netuneľuje

mimochom v PDFku tore je v linku na prve stránke o cinica kde je zápis tak je jednou z výhod vlastných sponzorov a väčšej finančnej čiastke ktorú klub každoročne obdrží aj možnosť financovania stravy alebo ubytovania pre každeho člena na zraze takže nie nedelám si legraci...

A to by se zaplatili i srazy tady v čechách? Takže to za zády bylo dělané jen pro peníze?

Odesláno

Cinic - třeba to u Vás možné je, my Vám to nebereme, ale pokud to většina chtít nebude, prostě nám své výhody pro Vás nevnutíte

Odesláno

Chlapci divím sa že vôbec na toto reagujete je to od Pe.Tr len provokácia. Zodpovednosti za rozhodnutie sa zbavil ked lanáril všetkých aby niečo robili

aby spolupracovali a nakoniec zistil že všetci jeho ponuky odmietli zdupkal a teraz provokuje

Nechajte veci na referendum a neničte si tu nervy a vstahy ktoré tu ešte ako tak sú

Odesláno

ne jen pro penize ale pochop ak sa ušetrí z čekseho učtu na slovenske zrazy tak potom aj česke zrazy budu mocť byť financované to je na rozhdonutí vedeniu klubu tak ako to už bolo niekede písane vedenei klubu bude môcť rozhodovať alebo podielať sa na rozhodovaní o financiach oboch združení .......

Roman Bazi: fašisti som myslel obrazne, že názory niektorých členov sú jak z doby fašizmu nemyslel om to na všetkých čechov mám rodinu z čiech a kopec kamarátov tiež ale názory niektorých členov mi prídu fakt jak na hlavu postavené

Odesláno

Tak ja v tejto \"plodnej\" debate končím... nemá to zmysel... tak ako v tých X debatách predtým. Díky Pe.Trovi, že nás zásobuje tak šťavnatými témami.

Všetko čo sa tu popíše už tu 1000x bolo napísané... :papa

Odesláno
ne jen pro penize ale pochop ak sa ušetrí z čekseho učtu na slovenske zrazy tak potom aj česke zrazy budu mocť byť financované to je na rozhdonutí vedeniu klubu tak ako to už bolo niekede písane vedenei klubu bude môcť rozhodovať alebo podielať sa na rozhodovaní o financiach oboch združení .......

jenže klub vždycky přizpívá na srazy

Odesláno

kaper tak jako vtip to bylo super , co tam mas dále ?

ale mas pravdu podal jsem vam prst... mohu za to ja a za to se vsem clenum omlouvam. byl jsem mlady a naivni .

Odesláno

ty nechápeš alebo čo :D ved bude prispievať na zrazy furt pretože klub budeme stále jeden ...... ale slovenske zrazy sa budu sponzorovať z väčšiný ak nie v 100% miere sponzorovať a prispievať zo slovenskeho učtu a česke zase zo slovneskeho všetko závisí o množstva sponzorov čo bude a podobne

Odesláno

klidne to berte jako provokaci ci ja nevim jako co.

1000x omylane, jo to jsem spokojeny , vetsi informovanost všech kteří se do referenda zapoji.

Odesláno

Před lety se o oddělení klubů pokoušel Zila (překvapivě i jemu se líbil stejný model - parazitovat na našem fóru, ale při tom tvrdit, že má vlastní klub). Když mu bylo vysvětleno, že takhle NE - odešel, klub založil a .... kde nic, tu nic. Očekávám velice podobný vývoj

Odesláno
kaper tak jako vtip to bylo super , co tam mas dále ?

ale mas pravdu podal jsem vam prst... mohu za to ja a za to se vsem clenum omlouvam. byl jsem mlady a naivni .

tak sa zasmej a kľudne si tu provokuj ďalej.

:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

co je na tom blbosť???

a ja tiež končím......nemá to význam ..... nedáte si povedať a nepripustíte, že to čo sa stalo je krok k lepšiemu a ako výhodu vidím ak nič ine to že potečú peniaze jak čechom tak slovákom z toho všetkým rovnako ..... a ak už ani to nepochopíte tak vám už neni pomoci.........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...