Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ok, dík za info.

To co jsem zjistil mi to tak nějak potvrzuje.

Rozdíl v tlaku mezi válci by neměl být větší než 10%,

což dává danou odchylku naměřených hodnot.

U mně je naměřená hodnota Na 1,3 válci 18 bar..... na 2,4 válci 16,5 bar.

Teď nevím jestli ta hodnota těch 20-25 baru je dané min, max rozpětí pro správné spalování, nebo je to jen hodnota naměřená a udávaná u nového motoru.

Dle mechanika v autoriz. peugotu,velikost tlaku teda pokud to není tak že je tam jenom poloviční hodnota a níž, v podstatě nehraje až takovou roli, větší problém je velká odchylka mezi jednotlivými nebo dvojcí válců....

Odesláno
mechanik z pežotu má pravdu

Nemá. S nízkými tlaky to nebude v zimě startovat, i když budou na všech válcích úplně přesně stejné, ale prostě nízké.

Odesláno
mechanik z pežotu má pravdu

Nemá. S nízkými tlaky to nebude v zimě startovat, i když budou na všech válcích úplně přesně stejné, ale prostě nízké.

samozřejmě,když budou tlaky moc nízké, tak bude špatně startovat a nebude mít výkon, ale je lepší mít o NĚCO nižší a VYROVNANE tlaky všech válců, než každý válec s velmi rozdílným tlakem--o tom ten mechoš z pežotu mluví

Odesláno

jeden 16tis a druhej 13tis. příspěvku a citují hned ten předešlý (porušení pravidel) :myslim:myslim

berte to jen jako odlechčení :D:D

[upravil dne 1/9/13 23:11 od davidekcz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...