Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zjistil jsem, že mám zarezlý závit na tažný hák vzadu a myslím že ani vpředu to nebude lepší. poradí mi prosím někdo jaký závitník použít na oživení závitů? dík

Odesláno

Ja som zobral klasický šrób, dal na neho olej, pár krát som ho prebehol a na koniec som závit očistil technickým benzínom aby sa na zbytkový olej zas nechytal prach.

Odesláno
Ja som zobral klasický šrób, dal na neho olej, pár krát som ho prebehol a na koniec som závit očistil technickým benzínom aby sa na zbytkový olej zas nechytal prach.

tvoje odkazy mi neposkytly jasnou odpověď. Tuším a předpokládám pro mě nejsou relevantní údaje

Odesláno

Klasický M12. Problém je tam ale dostať závitník, nakoľko ten je krátky a nemáš ho do čoho upevniť. Třeba špekulovať

Odesláno

když si tak chytrý tak se koukni na svůj hák-oko a budeš vidět jaký závit tam máš :roll pokud ho vůbec máš

edit: je pravda,že nevím o závitech skoro nic-ale člověk se ti snaží pomoct :roll

[upravil dne 27/8/13 23:26 od Gabriel 307]

Odesláno

Jupe dej si pozor aby jsi nenarazil... Gabriel se ti snažil pomoct a měl by jsi mu spíše poděkovat, než ho očerňovat...

Odesláno

ChouLu : nech ho,mě jen tak něco-někdo nerozhodí,kdo chce kam...:papa nestojí mi to za to se rozčilovat:papa

[upravil dne 27/8/13 23:31 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel se mě snažil jen ironizovat svým dotazem pokud ho tam vůbec máš .... myslím že všechny 307 vpředu i vzadu tažný závit mají

Odesláno

Jup48 :myslel jsem pokud máš to oko-když si pročítal ty odkazy co jsem ti dal,tak jsou tady i lidi,který koupili auto a oko nemají vůbec-tak neironizuj ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...