kocour17 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Nedělá tu někdo u O2 nebo i jiné telekomunikační společnosti ? potřeboval bych internet do mobilu na psaní zpráv přes aplikaci viber nevím kolik to sežere dat... nyní mám tarif O2 kůl bez smlouvy už a nastaveno 120min volání smsky do o2 neomezeně a 300 volných sms do ostatních sítí vše za 250 kč o2 nabízí internet ale za 150kč mesíčně což mi přijde dost... Poradí někdo ? volání nevyužiju a smsky už také né pač je přítelkyně v zahraničí proto potřebuji ten internet na psaní sms Citovat
Mohy Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 kdyby něco, tak mužu nabídnout týčko (tmob) Citovat
Guest Džůny Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Mohy co můžeš nabídnout? Já u T-Mobile jsem, net v mobilu bych rád taky, ale 149 Kč za 150 MB fakt nedám. V dnešní době mě (jako ajťáka) takové prachy za tak směšný objem dat doslova uráží. Za měsíc mi končí smlouva, a zvažuji že půjdu jinam… Citovat
Mohy Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 jelikoz tu fakt nejsem kvuli bussinesu, tak kdyžtak PM prosím:papa Citovat
kocour17 Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 Asi tě zklamu 150,- je základ:( vždycky se dá s cenou hýbat když jsem něco od o2 chtěl tak to nešlo až když jsem dal výpověď tak mi dali co jsem chtěl ale pořád se doprošovat se mi nechce... Citovat
MJSytic Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Dotaz měl spíš znít, zda je tu někdo z retencí od O2 Citovat
Mohy Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 kocour: a to jsme u toho myho oblibenyho rohliku....taky nekde koupis za korunu, a nekde za dvě jinak uz to neni takova slava s retencema, ted uz to nenabizi tak rádi (zadny operator - ale tim nerikam ze nelze!). Jen prostě operatori maji urcity postupy, a do urcity miry je to i loterie kterou urcuje pocitac, komu lze nabidnout vetsi a komu mensi vyhody..a dokonce komu nic.... Citovat
Šalda Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 S cenou se dá vždy hýbat, než jsem si vzal u T-mobile neomezený tarif s 1,5GB, tak sem měl paušál přátelé 500 bez netu v mobilu, a zavolal jsem na operátora, že se zajímám o net v mobilu, už přesně nevím kolik dat tam bylo, tuším že za 149.- 150MB a za 249.- 400MB, řekl jsem jim, že si vezmu net 400MB ale za cenu 149.- (150MB) a nebo že si nevezmu nic, a najednou to šlo:D Citovat
Mohy Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 šaldo precti si co jsem napsal;) jinak chces li to slyšet narovinu, na neomezený tarify zadny neverejny nabidky nejsou , na tarify starsich generací ano. Jde li o retencni nabidky tak ty jsou, ale tam plati co jsem psal výš, urcuje to interni program a tim se ty holky řídí...vyhrozovat muzes jak chces, sice interni pravidla rikaji ze te maji udrzet (coby zakaznika) ale ne za kazdou cenu Citovat
Tomajda_406 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Kocoure a co si koupit přeplacenou kartu od mobilcz ? Tam máš zdarma internet s 200 MB Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.