Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedělá tu někdo u O2 nebo i jiné telekomunikační společnosti ? potřeboval bych internet do mobilu na psaní zpráv přes aplikaci viber nevím kolik to sežere dat... nyní mám tarif O2 kůl bez smlouvy už a nastaveno 120min volání smsky do o2 neomezeně a 300 volných sms do ostatních sítí vše za 250 kč o2 nabízí internet ale za 150kč mesíčně což mi přijde dost... Poradí někdo ? :mrk

volání nevyužiju a smsky už také né pač je přítelkyně v zahraničí proto potřebuji ten internet na psaní sms :super

Guest Džůny
Odesláno

Mohy co můžeš nabídnout? Já u T-Mobile jsem, net v mobilu bych rád taky, ale 149 Kč za 150 MB fakt nedám. V dnešní době mě (jako ajťáka) takové prachy za tak směšný objem dat doslova uráží.

Za měsíc mi končí smlouva, a zvažuji že půjdu jinam…

Odesláno
Asi tě zklamu 150,- je základ:(

vždycky se dá s cenou hýbat :) když jsem něco od o2 chtěl tak to nešlo až když jsem dal výpověď tak mi dali co jsem chtěl ale pořád se doprošovat se mi nechce...

Odesláno

kocour: a to jsme u toho myho oblibenyho rohliku....taky nekde koupis za korunu, a nekde za dvě:myslim

jinak uz to neni takova slava s retencema, ted uz to nenabizi tak rádi (zadny operator - ale tim nerikam ze nelze!).

Jen prostě operatori maji urcity postupy, a do urcity miry je to i loterie kterou urcuje pocitac, komu lze nabidnout vetsi a komu mensi vyhody..a dokonce komu nic....

Odesláno

S cenou se dá vždy hýbat, než jsem si vzal u T-mobile neomezený tarif s 1,5GB, tak sem měl paušál přátelé 500 bez netu v mobilu, a zavolal jsem na operátora, že se zajímám o net v mobilu, už přesně nevím kolik dat tam bylo, tuším že za 149.- 150MB a za 249.- 400MB, řekl jsem jim, že si vezmu net 400MB ale za cenu 149.- (150MB) a nebo že si nevezmu nic, a najednou to šlo:D

Odesláno

šaldo precti si co jsem napsal;)

jinak chces li to slyšet narovinu, na neomezený tarify zadny neverejny nabidky nejsou , na tarify starsich generací ano. Jde li o retencni nabidky tak ty jsou, ale tam plati co jsem psal výš, urcuje to interni program a tim se ty holky řídí...vyhrozovat muzes jak chces, sice interni pravidla rikaji ze te maji udrzet (coby zakaznika) ale ne za kazdou cenu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...