Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Může to být nějaká netěsnost. Pokud jsou to hadice turba tak budou v tom místě oblemtané od oleje. Pokud jsou to podtlakové hadičky tak je potřeba projít cestu od vývěvy do všech směrů.

Odesláno

ono denska jsem jel do benesova.

a pri pridani plynu sici a pak pri rychlosti jako duneni hluk.... nevim co stim.

myslite ze nejaka podtlakova hadice by mela vliv na vykon? nebo na spotrebu?

jel jsem za 8,1l mam HdIcko

Odesláno

Taky sem syčel,když jsem projel kolem nějaké zdi nebo v podjezdu.Při stáhnutém okně to pěkně syčelo. Měl jsem díravý vlnovec před katem.Po výměně už syčení není.

Odesláno

Presne to vravim, ako vravi Dano406, diera na vyfuku alebo spoji.

a spotreba na HDI je trosku moc, ale to zalezi aj na jazde a terene, ale okolo 6 by to malo byt stale.

[upravil dne 1/9/13 10:28 od mmartinkovic]

Odesláno

Pokud pojede stejnou trasu úplně bez výfuku před katalyzátorem tak bude mít spotřebu nějakých 6,9 při standardní dálniční rychlosti (vyzkoušeno ;)) takže ano možná tam má díru, ale spotřeba je ovlivněná ještě něčím jiným.

Odesláno

Hlavně to nejede a hodnoty jsou prý OK, tak nevím.

Bez výfuku před katem? Ty bláho, to musel být řev ... taky mám vyzkoušeno, ale spotřeba neměřena (tankovat z plné do plné se mi nechtělo :D)

Odesláno

Řev? Vůbec ne, trochu hučení, ale vcelku snesitelné. Při záběru to jde, problém vznikne když sundáš nohu z plynu, to ti pak hučív hlavě jak v úlu. Ale když potřebuješ dojet 350 km tak se naučíš jezdit ve správném režimu.

Odesláno

Mně upadl výfuk před katem - ve sváru. Měl jsem to 6 km a dobelhal jsem se domů. Pomalu, protože mi neustále kat cinkal o asfalt. :D Možná proto, že jsem jel maximálně na dvojku, ta to řvalo ...

Odesláno

no duneni je ale az pri veleke rychlosti coz si myslim ze je normalni nevim.

tak kdyby byla pred katem dira tak by to urcite ovlivnilo spotrebu si myslim ja teda? ale to by se zmenil zvuk auta ne?

Jediny co pc ukazal tak ze prej je vstrik spatnej,tak jestli to siceni nebo zvuk nedela ten vstrik?Jinak nepoznavam vstrik jelikoz auto se nechova nijak spatne,nehapruje,necuka,joo nic

takze asi mrknu naten vyfuk pokud tam bude dira tak bude ocudena ze?

Odesláno

Podle toho co popisuješ je tam netěsnost. Až to bude vyřešené tak bych řešil vstřik. Chtělo by to vědět jaký rozdil tam byl v korekcích. Možná, že to nestojí ani za řeč a kupovat jiný nebude potřeba.

Odesláno

Už jsem to psal:

Může to být nějaká netěsnost. Pokud jsou to hadice turba tak budou v tom místě oblemtané od oleje. Pokud jsou to podtlakové hadičky tak je potřeba projít cestu od vývěvy do všech směrů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...