lud3k Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 panove pri pridani plynu se oziva siceni myslite ze hadice? jak to nejlepe poznam? a jaka je nejhlavnejsi Citovat
koblih69 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Může to být nějaká netěsnost. Pokud jsou to hadice turba tak budou v tom místě oblemtané od oleje. Pokud jsou to podtlakové hadičky tak je potřeba projít cestu od vývěvy do všech směrů. Citovat
mmartinkovic Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Nie je je to popiskovanie ? Ja som mal tiez a bola vola na spone vyfuku, po dotiahnuti nepiskalo. Citovat
lud3k Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 ono denska jsem jel do benesova. a pri pridani plynu sici a pak pri rychlosti jako duneni hluk.... nevim co stim. myslite ze nejaka podtlakova hadice by mela vliv na vykon? nebo na spotrebu? jel jsem za 8,1l mam HdIcko Citovat
Dano406 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Taky sem syčel,když jsem projel kolem nějaké zdi nebo v podjezdu.Při stáhnutém okně to pěkně syčelo. Měl jsem díravý vlnovec před katem.Po výměně už syčení není. Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Presne to vravim, ako vravi Dano406, diera na vyfuku alebo spoji. a spotreba na HDI je trosku moc, ale to zalezi aj na jazde a terene, ale okolo 6 by to malo byt stale. [upravil dne 1/9/13 10:28 od mmartinkovic] Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Máte pravdu, ale asi by to ovlivnilo spotřebu Citovat
MilanF1 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Spotřeba 8 je brutální. Je jasné, že tam je problém. Kouknul bych na výfuk před katem. Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Pokud pojede stejnou trasu úplně bez výfuku před katalyzátorem tak bude mít spotřebu nějakých 6,9 při standardní dálniční rychlosti (vyzkoušeno ) takže ano možná tam má díru, ale spotřeba je ovlivněná ještě něčím jiným. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Hlavně to nejede a hodnoty jsou prý OK, tak nevím. Bez výfuku před katem? Ty bláho, to musel být řev ... taky mám vyzkoušeno, ale spotřeba neměřena (tankovat z plné do plné se mi nechtělo ) Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Řev? Vůbec ne, trochu hučení, ale vcelku snesitelné. Při záběru to jde, problém vznikne když sundáš nohu z plynu, to ti pak hučív hlavě jak v úlu. Ale když potřebuješ dojet 350 km tak se naučíš jezdit ve správném režimu. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Mně upadl výfuk před katem - ve sváru. Měl jsem to 6 km a dobelhal jsem se domů. Pomalu, protože mi neustále kat cinkal o asfalt. Možná proto, že jsem jel maximálně na dvojku, ta to řvalo ... Citovat
lud3k Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 no duneni je ale az pri veleke rychlosti coz si myslim ze je normalni nevim. tak kdyby byla pred katem dira tak by to urcite ovlivnilo spotrebu si myslim ja teda? ale to by se zmenil zvuk auta ne? Jediny co pc ukazal tak ze prej je vstrik spatnej,tak jestli to siceni nebo zvuk nedela ten vstrik?Jinak nepoznavam vstrik jelikoz auto se nechova nijak spatne,nehapruje,necuka,joo nic takze asi mrknu naten vyfuk pokud tam bude dira tak bude ocudena ze? Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Vstřik klepe, nesyčí. Díra před katem spotřebu prakticky neovlivní. Citovat
lud3k Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 nooo jeto drnceni nooo spise ale jinak byto nemelo met vliv na spotrebu vstrik nebo ano? Citovat
lud3k Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 a sakra..... vyplati se koupit starsi vstrik? nebo se musi koupit cela sada vstriku? Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Podle toho co popisuješ je tam netěsnost. Až to bude vyřešené tak bych řešil vstřik. Chtělo by to vědět jaký rozdil tam byl v korekcích. Možná, že to nestojí ani za řeč a kupovat jiný nebude potřeba. Citovat
lud3k Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 tak snad to bude netesnost. po jake hadici bych mel jit jako prvni? Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Už jsem to psal: Může to být nějaká netěsnost. Pokud jsou to hadice turba tak budou v tom místě oblemtané od oleje. Pokud jsou to podtlakové hadičky tak je potřeba projít cestu od vývěvy do všech směrů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.