Robert Š Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli lze dát sedačky s airbagy do 306ky XN, když tam původně byly jen obyčejné. Zadní sedačky jsou dokonce nedělené a bez opěrek hlavy. do předních sedaček dráty vedou. Pod zadní je konektor, ale jestli jsou k něčemu dobré to netuším. Chtěl bych trochu zvýšit bezpečnost:) Citovat
koblih69 Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Tak to seš asi první... možný to je, potřebuješ jinou řídící jednotku Airbagů Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Pasovať budú, ale ako písal Koblih, aby si mal aj bočné airbagy funkčné, tak treba inú RJ airbagov. Čo máš káble pod prednými sedačkami, tak tie ti vedú do pyropásov, na airnagy treba zvlášť druhé káble. Citovat
Robert Š Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Dík za info. První asi jsem, protože jsem to tu nikde nenašel Auto má opravdu hnusné sedačky a kdyby šla lehce zaměnit za ty s airbagy, tak proč ne. Shánět ovšem novou jednotku a kabely se mi asi nebude chtít. Citovat
Robert Š Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Ještě kdybych to chtěl absolvovat. Nebudou chybět nějaká čidla v boku auta? Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Všetky čidlá sú v tej RJ airbagov, ktorá je umiestnená v stredovom tunely pred šaltpákou. Citovat
miroja Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Mam bagy v sedadlach a nasiel som snimace bocneho narazu na prahoch zvnutra pri vodicovi a spolujazdcovi. Neviem vsak vylucit ani potvrdit, ci by to bez nich fungovalo. Fotky som sem uz raz daval, tak este raz Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Miro, tak to si ma teraz dostal. Som ani, len netušil, že tam také dačo je. S deddo306break sme raz dávali dole lanko na otváranie nádrže, ale nespomínam si, že by tam také niečo mal a to má tiež bočné airbagy. Citovat
oddie Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Namontovat to jde, když seženeš všechno - tj. i kabeláž a jednotky. Pro montáž budeš muset každopádně vyndat koberec. Nicméně se nedomnívám, že montáží cca 15 let starých airbagů do stejně starého auta nějak zásadně zvýšíš bezpečnost... Citovat
miroja Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Miro, tak to si ma teraz dostal.... Ja som tiez pozeral ako puk co to tam je. Objavil som to nahodou, ked som v aute hladal, kde by mohla byt RJ otvarania dveri, pretoze mi stale nefunguje dialkove (asi potrebujem len pridat kluc do RJ, ale nemam tu v okoli nikoho s diagnostikou). PS: Ja mam viko nadrze na zamok. Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Aj ja som mal na zámok, ale páčkou som otváral dekel, čo zakrýval veko nádrže. Citovat
miroja Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Dekel nad vikom mam uplne volny, ani na podlahe pri vodicovi nic na otvaranie nemam. Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 A tuším ešte trojdverový hatchback to nemal alebo sa mýlim? Ten má dekel na zámok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.