Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lze dát sedačky s airbagem do 306 když nebyly ve výbavě

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli lze dát sedačky s airbagy do 306ky XN, když tam původně byly jen obyčejné.

Zadní sedačky jsou dokonce nedělené a bez opěrek hlavy.

do předních sedaček dráty vedou. Pod zadní je konektor, ale jestli jsou k něčemu dobré to netuším.

Chtěl bych trochu zvýšit bezpečnost:)

Odesláno

Pasovať budú, ale ako písal Koblih, aby si mal aj bočné airbagy funkčné, tak treba inú RJ airbagov. Čo máš káble pod prednými sedačkami, tak tie ti vedú do pyropásov, na airnagy treba zvlášť druhé káble.

Odesláno

Dík za info. První asi jsem, protože jsem to tu nikde nenašel :)

Auto má opravdu hnusné sedačky a kdyby šla lehce zaměnit za ty s airbagy, tak proč ne. Shánět ovšem novou jednotku a kabely se mi asi nebude chtít.

Odesláno

Mam bagy v sedadlach a nasiel som snimace bocneho narazu na prahoch zvnutra pri vodicovi a spolujazdcovi. Neviem vsak vylucit ani potvrdit, ci by to bez nich fungovalo.

Fotky som sem uz raz daval, tak este raz ;)

post-27863-14109632956438_thumb.jpg

post-27863-14109632956808_thumb.jpg

Odesláno

Miro, tak to si ma teraz dostal. Som ani, len netušil, že tam také dačo je. S deddo306break sme raz dávali dole lanko na otváranie nádrže, ale nespomínam si, že by tam také niečo mal a to má tiež bočné airbagy. :myslim

Odesláno

Namontovat to jde, když seženeš všechno - tj. i kabeláž a jednotky. Pro montáž budeš muset každopádně vyndat koberec. Nicméně se nedomnívám, že montáží cca 15 let starých airbagů do stejně starého auta nějak zásadně zvýšíš bezpečnost...

Odesláno
Miro, tak to si ma teraz dostal....

Ja som tiez pozeral ako puk co to tam je. Objavil som to nahodou, ked som v aute hladal, kde by mohla byt RJ otvarania dveri, pretoze mi stale nefunguje dialkove (asi potrebujem len pridat kluc do RJ, ale nemam tu v okoli nikoho s diagnostikou).

PS: Ja mam viko nadrze na zamok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...