Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

21.srpen 1968....Máte nějaké vzpomínky..

Recommended Posts

Odesláno

je mi jen přesně o 8 let vic. Myslím,že tady je víc cucáků:D:D:D

Jelikož slavím,tak si jdu nalejt.

Pardon oprava o 8 let méně. Já bych rád někdy přidal,abych to měl blíže do důchodu:D:D:D

[upravil dne 21/8/13 23:12 od adraj]

Odesláno

Nenašli by jste někde nějaké foto pls...

Medvěde ty jsi z Terezína??? tam to mám co by kamenem dohodil.... z té doby zbyl na jedné zdi nápis..myslím že by jsi mohl znát....

[upravil dne 22/8/13 09:26 od Rejty]

post-16322-14109632931512_thumb.jpg

Odesláno

ee,jak bylo psáno víš, kluk v nejlepších letech:D. Ikdyž se na to občas necítím. Občas se,ale cítím:D:D:D

Medvěd a z Terezína? No podle toho jak vypadá,tak asi nééé:D:D:D

[upravil dne 22/8/13 09:28 od adraj]

Odesláno

Rejty... No jo, vrásky všude, bez hole ani ránu a víkendové nálety na kaufland akce... Bohužel, všechno to jde s věkem a bude ještě hůř, si vem, teď nejsem ještě ani 25letá babka, ale tohle všechno už potřebuju... :D Co až mi bude třeba 30 nebo 40 nebo 50! jestli se jich teda dožiju.....

Odesláno

mně je 26 a v sobotu budu ženatej Cínek...:D mno ja bych byl rád kdyby někdo zkusil pohledat ty fotky..:) než se tady rozjede uplně OT;)

Odesláno

Rejty: určitě nějaké fotky bude mít babička :) akorát nevim jak bych se k nim dostala, protože asi už i sama neví, že je má nebo kde jsou :/ A bohužel čas na to se po nich podívat budu mít až nejdřív příští týden... :) Alb je asi dvěstě jen těch o kterých vím a procházet to... to je na delší čas :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...