Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne v Bratislave ukradli nové auto (čierna Octávia TDI :ticho) na prvej ceste s 400km na tachometri poistené jeden deň (poistka ešte nebola uhradená).

[upravil dne 21.8.2013 12:50 od AnotherOne]

Odesláno

Peta: njn, můžem být naštvaní, ale bumbing sadu koupíš do litru a taky tím otevřu skorem všechno. Osobně už jsem na půl zámcích vyměnil vložky do zámků, snad na tohle dlouho nic nebude

Lukaro: neprovokuj, kor věta \"všichni jsou spokojení\" ve spojení s tím \"já si prd vydělal\" nepůsobí věrohodně, ostatně jako většina toho, cos tu psal.

Ty jseš takovej tester, viď...

Vymyslíš \"něco\" a jdeš to otestovat, jestli se na to přijde nebo ne. Když se to odhalí sypeš si popel na hlavu a hrozně se omlouváš. Bohužel při neustálém opakování této činosti už to nemá cenu zlámané grešle.

Je jedno jestli to byla akce foťák, prodej audiny na audi foru nebo poslední ojeb ve stylu \"jéé my máme placenou inzerci?\"

Hodně se divím, že ti povolili po akci s foťákem opětovný přístup (asi si byl nesnesitelnej a votravoval si pe.tra denodenně záplavou mejlů, že už budeš hodný). To už by ho mohli povolit i blbovi Peugeot09 a můžem si tu říkat klub vychcánků a čórkařů

Toto jsem ti napsal jen navysvětlenou těch Božích mlýnů

[upravil dne 21/8/13 12:59 od punkac]

Odesláno

lubk0 ked idem do restiky beriem si hotovost pochopitelne vyssiu ako 5eur.

na kazdodenne nosenie pripadne big platby? tie o ktorych tu padla rec a denne bezne noesenie mi staci tych 5eur, za ktore sa najem niekde nejake menu za 3-4eura.

nic viac. do prace som si nenosil tiez vela, nakolko mi to na budfet pripadne kafe bohate stacilo.

tahanie za slovicka ti za to ide skvele...

ale vzdy ma niekto pravdu a posledne slovo... mne je to sumak...

k tym tvojim nervoznym ranajkam za 5e.

vcera som si kupoval 15deka salatu, dve peciva, dve sisky, sunkovu bagetu, napolitanky a platil som 3,9 eura...

[upravil dne 21/8/13 13:47 od Marcel00]

Odesláno

mně vykradli auto před prací.škoda 45000,- -> převážně na nářadí.po 3 dnech ho chytli , ale už nic neměl vše prodal,dle policajtů mu chutnal perníček.Byl odsouzen a jupí amnestován :bacha,ale co s ním v base živit ho a na svobodě zase vykrade pár aut a když ne chcipne.

Odesláno

Lubk0, ja keď idem kde koľvek na jednoďňovú služobku po SK, tak si beriem nanajvíš 10€ a zväčša miniem do 5-6€. Najem sa po ceste v motoreste o ktorom viem, že mi tam tých 10€ bude stačiť a zväčša obedné menu je do 5€. Ak nemám po ceste motorest, tak v každej jednote mi tiež postačí 5€ na nejaké pečivo, malinovku a tresku/salám. Kartu mám samozrejme zo sebou, ak by sa dačo vyskytlo.

ak som celý deň v robote, tak mi stačí aj euro, na nanuk/malinovku z bufetu a zväčša ani to neminiem, lebo z domu idem naraňajkovaný a v robote máme obedy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...