Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jiku2, trochu problém vidím také v tom, že auto po osmi letech provozu už potřebuje přece jenom nějaké opravy. To auto, když bylo nové, tak stálo kolem třičtvrtě melouna, takže to nebyla žádná lidovka. Dnes se prodává za směšné ceny, takže si ho dnes koupí pomalu každý. No ale musí se počítat s tím, že servis bude poněkud nákladnější než u nějakého jednoduchého auta.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Když jsem kupoval 407, tak byl odstraněn FAP firmou FAPoff.cz Nebejt Strakiho007 tak regeneruju do teď. Projevilo se to stejně. Kontrolka svítila cca po 800km a po pár nastartování zhasla. Žádnou změnu ve výkonu jsme nezaznamenal. Je hezký že ho vykuchaj, ale FAP je furt aktivní. Až Straki při čipu regenerace vypnul a od té doby nic. (zatim 8200KM)

Odesláno
jiku2 také veci ako brzdy nemôžeš počítať je to len spotrebný material a čo sa toho FAP filtra týka, ak sním nebol problém nemal si sním nič robiť prípadne doliať aditívum ak ho bolo málo (nato ťa auto upozorní).

Vyhodiť FAP ako možný potenciálny problém :myslim to potom môžeš vyhodiť polovicu auta ;).

kdyz si to jeste jednou prectes, tak zjistis, ze jsem je nepocital.

a k tomu FAP: v zadnem autorizovanem servise ti nebudou aditiva dolevat, ale vymeni ti je komplet. cena= cca 4200+ prace.

ale davam vam za pravdu. mozna jsem to unahlil a FAP tam mel nechat

Odesláno

\"v zadnem autorizovanem servise ti nebudou aditiva dolevat\" - to si osobne vsetky autorizovane servisy obvolal ze chces doliat ?

Mali aj male balenia (1l) a plna nadrzka aditiva vydrzi pri tankovani plnej nadrze viac kus viac ako 100 tkm ... (ci to sa zda panovi malo?)

Odesláno
Když jsem kupoval 407, tak byl odstraněn FAP firmou FAPoff.cz Nebejt Strakiho007 tak regeneruju do teď. Projevilo se to stejně. Kontrolka svítila cca po 800km a po pár nastartování zhasla. Žádnou změnu ve výkonu jsme nezaznamenal. Je hezký že ho vykuchaj, ale FAP je furt aktivní. Až Straki při čipu regenerace vypnul a od té doby nic. (zatim 8200KM)

jasne, ze ho jen nevykuchali. softwarove to prehrali samozrejme taky. mozna nastal nejaky jiny problem

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, dnes se mi při první pokusu o start objevila hláška o přítomnosti vody v naftě a nechtělo to vůbec nastartovat a po vypnutí a znovuzapnutí to nastartovalo normálně, ale objevila se hláška anti pollution system faulty. Auto jede normálně a podotýkám, že z výroby (dle VIN kódu) FAP nemám. Netušíte, co to může být?

Odesláno

To se mi nezdá, točilo to jako blázen a na druhý pokus to nastartovalo úplně normálně... Spíš mě napadá, jestli jsem to první startování "neuspěchal"...

Odesláno

Ahoj, pokud to točilo dobře a nechtělo nastartovat, tak tam třeba voda byla. Ta hláška o přítomnosti vody se také zobrazí při startování, když je slabá baterka, ale je tom při tom poznat, že se mu nechce točit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...