Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,rád bych znal názor na tvrzení pana co odeme koupil auto P607 2.7hdi 190TKM se serviskou...

pan s autem jezdil cca 3 mesice a vse v poradku,pak ho dal do servisu jelikoz se nekde neumerne ztracela voda a nekolikrat jel s vozem s hodne malo vodou..... radil jsem mu servis , ale nedal na me a jeho kamarad co dela liazky v garazich CSAD mu na to pry prisel , vymenili hadici u te vymeny ukopli cidlo klima a nejake drobnosti .... rikal jsem mu,ze to nevidim jako nejlepsi napad,ale pan si chrochtal,že místo 10 a vice zaplatil jen 2 tis za hadici a cidlo,ze sezenou atd..... nasledne odjel na chalupu,po ceste mu prasklo zalepene viko termostatu ( garazmajstr nejdriv zkousel vse pretahnout a utrhl ve viku jeden sroub,tak lepil lepidlem s tim,ze to je ok) dekl mu prasknul uplne,ale i presto na zahradu dojel.Ze zahrady jsem vezl uz auto ja,stahl jsem viko paskama, dolil vodu a odjel kus k odtahovce (diky terenu nemoznost najet hned) auto se prevezlo do mnou zvoleneho servisu,kde vymenily cele viko termostatu,termostat,provedli kontrolu s autem ujeli cestu PRAHA MELNIK (na muj popud pro kontrolu) a predali zpet,nikde nic,zadny olej ve vode nebo naopak,proste podle servisu vse v poradku.... pan platil asi 4700Kc za vse plus nafta , po asi mesici a potom co s autem odjel Usti - Ostrava a jine cesty volal,ze auto nejede a to vubec.... pak se odmlcel,dnes mi volal s tim,ze na vicku oleje je jemna emulze (tedy fouklo tesneni) ,ale ze auto nekolikrat nastartoval a chcipl aby i presto,ze svitilo stop a auto netahlo dojel domu..... kazdopadne pry vidi problem v tom,kdyz jsem ja prevazel auto do opravy,tak jsem mu pry pridrel motor a je to cele moje vina.....podotykam,ze po vraceni auta ze servisu najel s autem min 1500km bez poruchy a jezdi brzda plyn ... nastartuje a proste jede.....

jaky na to mate nazor vy a jak by jste se k tomu staveli,pan mi ma doplatit jeste asi 15 000Kc jelikoz neuhradil plnou cenu a prijde mi to,ze se vymlouva,ale chci znat i jinej nazor treba za to muzu ja. :roker

ted pry auto stoji u baraku a kdyz se pokousel jet,tak netahne a kope prevodovka,ta zacala podle me stylem jizdy,protoze minuly rok se menila na vicemene novou,rikal jsem mu uz na zacatku,ze jezdit s touhle prevodovkou brzda ply a jeste ve meste ji asi moc nesvedci a prejel i planovanou vymenu oleje v prevodovce s tim,ze na to je cas

[upravil dne 18/8/13 12:02 od Michael coupé]

Odesláno

no ono to asi ani jinak napsat nejde,on tvrdi,ze tim jak se auto prevazelo na servis i kdyby po vlastni ose,tak jsem to pry udelal ja, na muj argument, ze po servise najezdil dalsich min 1500 km bez ztraty vody nebo podobnych zavad uz neragoval

Odesláno

Nejsem mechanik, ale domnívám se, že pokud najel garantovaních 1500 km, tak by asi takovou vzdálenost s přidřeným motorem těžko ujel. Ať se vyjádří ti, co to mu více rozumí. Jinak doplatit cenu by měl.

Odesláno

Na vine je v plnej miere novy majitel vozidla, ktory si myslel ze kupil Š120.

Auto si mu nemal davat ked nezaplatil vsetko, alebo spisat riadnu zmluvu.

Kazdopadne ty nemas ziadnu povinnost mu pomahat, je to jeho hlupost :)

[upravil dne 18/8/13 14:17 od Qcko]

Odesláno
Už jsi někdy něco prodal či koupil bez problémů?

jj,nasim octavi,motorku,nekolik telefonu co vzdy koupim a pak me to omrzi,ale tohle bylo brano spis jako pomoc,prodal jsem jim ho za 140 tis ve stavu kdy jsem s autem jazdil x tis km bez problemu a vyplinulo z toho stare zname : pro dobrotu na zebrotu :-D

vim,ze jsem mu pomahat nemusel,ale rikal jsem si,tak co mam na to cas proc ne a to treba v tecg 4700 bylo cele viko termostatu,termostat,odvoz do servisu,prace a novy obal klice s deskou dalky a immo .

to mam za to,amzelka rikala nedelej to :-D tohle je po delsi dobe nejaky vetsi problem jinak se vzdy vyresilo ku spokojenosti kdyz uz neco bylo .

[upravil dne 18/8/13 15:02 od Michael coupé]

Odesláno

No jo no, když lidi jsou holt různý... Chytrý a blbý... Jenže těch prvních je nás strašně málo...

Zažil jsem podobnou věc, i když šlo o doplatek pouhých dvou tisíc... Ale přesně : hele, bylo prasklý těsnění, mě se ztrácí voda... a já teď nemám, musel jsem to nechat opravit... Přitom mě ta feliška, o kterou šlo, jezdila bez problémů a bez ztráty vody a podobných problémů... Prostě někdy trefíš na trotla, no...

Odesláno

presne tak,me ste to bvineni o tom,ze jsem to udelal ja,nereknu kdyby jsem auto privezl a nejelo,ale mit auto 2 mesice po oprave a pak tvrdit ty,ty,ty , tak je to smutne, on jede to,ze jsem auto pry odvezl po ose a ne odtahovkou,tak z toho usuzuje,ze ja jsem to kdo mu to rozbil,ono je to jasny jak s autem jezdil kdyz ja nechal menit tu prevodovku,tak jsem z autem jel holandsko asi 2x pak nekolikrat nemecko a nikdy nic a on ji rosekal za pul roku,tak je mi jasny,ze ta chyba je jinde ,ale ma chyba,ze jsem veril,presne z rucky do rucky nebo nic

Odesláno

Jo, máš recht... Ale to jsou holt lidi, co na to mají žaludek, no... Taky by mě nenapadlo, nechat si třeba po tý opravě podepsat předávák, že je auto OK a bez závad. Pak by to šlo jednoznačně za ním. Ale stejně by ti to nezaručilo, že ty prachy od něj dostaneš... Je to někdy vážně k vzteku... :bojim

Odesláno

Ťažko sa vyjadrovať, keď človek pozná názor iba jednej strany :/ Možno by nám to tu dotyčný popísal úplne inak ...

Odesláno
Ťažko sa vyjadrovať, keď človek pozná názor iba jednej strany :/ Možno by nám to tu dotyčný popísal úplne inak ...

dotycny to popisuje,tak ,že tím,že jsem auto prevezl do opravy jsem já poškodil motor a to žě auto fungovalo bez problemu dalsi dva mesice a x km hodnoti jako stesti a to, ze kdyz auto nejede nebo nema tah a chcipa neni na odtahovku do servisu,ale dojet domu a tam to resit i kdyz auto nejede

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...