koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Nevěřím, je to blábol... Ano jezdit 110 v levém pruhu se stalo módou, ale to neznamená, že se i já budu chovat jako idiot. ALe chápu, že při tvých siláckých vyjížďkách (aspoň podle těch rychlostí co tu popisuješ) s tím máš problém. Jenom se zařazuješ mezi ostatní Oktávkáře... Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 apriori, co je blabol??? To, ze se ted jezdi permanenntne v levem, na D1 se pravy pruh pred Prahou nevyuziva a zbytecne se tak brzdi rychleji jedouci ridici? Ze ma spousta lidi problem jim uhnout, protoze preci jen oni jedou v levem 130, tak co by uhybali??? Ja to vidim dnes a denne a nejen u sebe, taky se mi uz parkrat stalo, ze nekdo prilitla jak raketa a ja ho proste nezaznamenal . az pochopis, ze mi je uplne jedno, jestli jsem mezi 406tkarema, nebo oktavkarema, nebo motorkarema, ze mym problemem je dostat se z bodu A do bodu B v case, ktery potrebuji (nebo mam vymeren - s Oktavii), tak zjistis, ze to nejsou silacke vyjizdky, ale bohuzel, u me se tomu ted rika prace. Az najdu lepsi, nebudu muset treba takhle denne litat...... Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Blábol je když někdo světácky napíše: \"... ver, ze pokud se na dalnici neprilepim nekomu na zadek (ac bych i rad dodrzel treba vzdalenost dostatecnou), tak pojedu jeho rychlosti az do Brna ...\" ale neboj... taky by tebe dojde Citovat
Lihous Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Pro Scratch : Uprime preji aby to vzdy dopadlo jak ma - tedy v pohode. Ono je jedna vec litat jako v nejake PC Hre a druha mit pak pripadne z toho co vyvedu plnou odpovednost-a dokazat se k ni prihlasit. A nepisu to jen ajko moralista to 100% ne D11 mam celkem najetou a neni problem pokud \"vim\" ze nejsou pasati v mem smeru jet celou prez 200 stale v levem (Snad jen jednou jsem podjel nejakeho v dodavce se sluchatkama na usich! ) A kdyz uz letim v predstihu blikam dalkovejma byt se to nema a pokud dojizdim a fakt specham davam smerovku levou a najedu tak aby to videl. A z 90% se uhnou - samozrejme pokud maji kam! Ono se v dnesnim provozu neda moc uspechat i diky popsanemu a stresovat se pro 10min??? Ne diky radeji vyjedu o 20 min drive. A D1 ta je stavena do bezpecneho presunu cca odhadem na 130 protoze to co tam je je neuveritelne / zatacky vyjete koleje prakticky zadne pripojne pruhy totez sjezdy ..... - Ne dik radeji klid / [upravil dne 18/8/13 17:22 od Lihous] Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 mozna svetacky ale zkus nekdy jet rychleji a uvidis, jak pozde lide s auty z toho leveho uhybaji. Nicmene jsem si zvyknul, ze toto forum je plne svatych ridicu, kteri kdyz jednou nedaji blinkr, tak z toho 3 noci nespi..... taky mam jeste skore 0.... Citovat
dusan2 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Chlapci to nepoznate cestu pod strecnom. Kratky usek dvojprudovky na ktorom nejaky genius naprojektoval v pravom pruhu 70km/hod a v lavom 90. Samozrejme ze uplna vacsina sa z toho laveho ani nehne. Uz sa ani nerozculujem a ked niekoho dobehnem ak vidim ze nama zaujem uhnut automaticky ho obehnem zo vsetkou opatrnostou z prava. Cesty su plne bezohladnych netolerantnych tupcov [upravil dne 18/8/13 19:37 od dusan2] Citovat
KapriQ Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Heh pod strecnom chodim velmi casto . Min 2x za tyzden, je to blbost ta 70tka, pretoze tam za prve nikto tu rychlost nedodrzuje a za druhe, je pravda ze vacsina vodicov je stale v tom lavom, ale to hlavne z toho dovodu, aby tam neboli pani pomahaci a chranici a nenamerali ich :/... Mozno to je aj bezohladnost u niektorych vodicov, ale skor by som povedal, ze by sa s tou cestou malo nieco spravit, je to tam hroza... Citovat
dusan2 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Aj ked idem v lavom pruhu 120 a zozadu ide niekto rychlejsi tak ho jednoducho pustim U nas policia absolutne nefunguje tak ako by mala to vieme vsetci. Citovat
Mopař Odesláno 24. srpen 2013 Odesláno 24. srpen 2013 naprostej souhlas se Scratchem, k tomu neni moc co dodat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.