Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevěřím, je to blábol... Ano jezdit 110 v levém pruhu se stalo módou, ale to neznamená, že se i já budu chovat jako idiot. ALe chápu, že při tvých siláckých vyjížďkách (aspoň podle těch rychlostí co tu popisuješ) s tím máš problém. Jenom se zařazuješ mezi ostatní Oktávkáře...

Guest Scratch
Odesláno

apriori, co je blabol??? To, ze se ted jezdi permanenntne v levem, na D1 se pravy pruh pred Prahou nevyuziva a zbytecne se tak brzdi rychleji jedouci ridici? Ze ma spousta lidi problem jim uhnout, protoze preci jen oni jedou v levem 130, tak co by uhybali??? Ja to vidim dnes a denne a nejen u sebe, taky se mi uz parkrat stalo, ze nekdo prilitla jak raketa a ja ho proste nezaznamenal :D.

az pochopis, ze mi je uplne jedno, jestli jsem mezi 406tkarema, nebo oktavkarema, nebo motorkarema, ze mym problemem je dostat se z bodu A do bodu B v case, ktery potrebuji (nebo mam vymeren - s Oktavii), tak zjistis, ze to nejsou silacke vyjizdky, ale bohuzel, u me se tomu ted rika prace. Az najdu lepsi, nebudu muset treba takhle denne litat......

Odesláno

Blábol je když někdo světácky napíše: \"... ver, ze pokud se na dalnici neprilepim nekomu na zadek (ac bych i rad dodrzel treba vzdalenost dostatecnou), tak pojedu jeho rychlosti az do Brna ...\" ale neboj... taky by tebe dojde :D

Odesláno

Pro Scratch : Uprime preji aby to vzdy dopadlo jak ma - tedy v pohode.

Ono je jedna vec litat jako v nejake PC Hre a druha mit pak pripadne z toho co vyvedu plnou odpovednost-a dokazat se k ni prihlasit.

A nepisu to jen ajko moralista to 100% ne D11 mam celkem najetou a neni problem pokud \"vim\" ze nejsou pasati v mem smeru jet celou prez 200 stale v levem (Snad jen jednou jsem podjel nejakeho v dodavce se sluchatkama na usich! )

A kdyz uz letim v predstihu blikam dalkovejma byt se to nema a pokud dojizdim a fakt specham davam smerovku levou a najedu tak aby to videl.

A z 90% se uhnou - samozrejme pokud maji kam!

Ono se v dnesnim provozu neda moc uspechat i diky popsanemu a stresovat se pro 10min???

Ne diky radeji vyjedu o 20 min drive.

A D1 ta je stavena do bezpecneho presunu cca odhadem na 130 protoze to co tam je je neuveritelne / zatacky vyjete koleje prakticky zadne pripojne pruhy totez sjezdy ..... - Ne dik radeji klid :) /

[upravil dne 18/8/13 17:22 od Lihous]

Guest Scratch
Odesláno

mozna svetacky ale zkus nekdy jet rychleji a uvidis, jak pozde lide s auty z toho leveho uhybaji.

Nicmene jsem si zvyknul, ze toto forum je plne svatych ridicu, kteri kdyz jednou nedaji blinkr, tak z toho 3 noci nespi.....

taky mam jeste skore 0....

Odesláno

Chlapci to nepoznate cestu pod strecnom. Kratky usek dvojprudovky na ktorom nejaky genius naprojektoval v pravom pruhu 70km/hod a v lavom 90. Samozrejme ze uplna vacsina sa z toho laveho ani nehne. Uz sa ani nerozculujem a ked niekoho dobehnem ak vidim ze nama zaujem uhnut automaticky ho obehnem zo vsetkou opatrnostou z prava. Cesty su plne bezohladnych netolerantnych tupcov :bojim

[upravil dne 18/8/13 19:37 od dusan2]

Odesláno

Heh pod strecnom chodim velmi casto :). Min 2x za tyzden, je to blbost ta 70tka, pretoze tam za prve nikto tu rychlost nedodrzuje a za druhe, je pravda ze vacsina vodicov je stale v tom lavom, ale to hlavne z toho dovodu, aby tam neboli pani pomahaci a chranici a nenamerali ich :/... Mozno to je aj bezohladnost u niektorych vodicov, ale skor by som povedal, ze by sa s tou cestou malo nieco spravit, je to tam hroza...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...