Radek Hurvajz Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 No to ja vim, ale jen mě to ťuklo;) Citovat
lukaro Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Vtipálci Tak v lochu nepotřebuji mobil, když tu mám internet Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Žije... sice už nemá auto, takže musí vrátit průkazku, ale je tu... sláva Citovat
Milan407 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Toho se nebojím. Většinou vyhrožují a končí ti co bance dělají minimální obrat na všem a je s nima paradoxně nejvíce práce Nakonec jim bapáci nabídnou vedení účtu zdarma a je po odchodu Tak vedení účtu zdarma jsem měl od samého začátku, přesto jsem s KB po 6ti letech skončil. Je drahá a její poslední nabídky na financování byly ve srovnání s jinými bankami spíše k pláči např. při prvním nástřelu vedení úvěrového účtu 600 Kč/měsíc, úrok přes 5% , konkurence vedení úvěr. účtu zdarma a úrok 2.5% atd. Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 David mi prý koupí nový (Rath) Aby ti nepřišla nějaká ribízová krabicovka Citovat
lukaro Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 To je to, že na nic.... Resp. na pobočce mi bylo jen řečeno, že měli problém s databází a pak se tím zablokovalo pár účtů v našem kraji. Účet mi už normálně funguje... Proto mi operátor nenašel žádné blokace na kartu a podobně, protože nic v systému neviděl. Citovat
lukaro Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 Já na tebe úplně zapomínám :D A nakonec nebude třeba, taťka tu knihu má taky, moc děkuji a promiň že jsem tě tak nějak......zanedbával Citovat
koblih69 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Aha, takže když to zopakuju: 9.8. jsme se dohodli na tom že 12.8. pošleš peníze 17.8. mi tvrdíš, že jsi to poslal, ale \"ale nějak se mi nic nestrhlo\" 23.8. napíšeš - nakonec nebude třeba, taťka má tu knížku taky.... Mno, nevím co bych napsal. Jsem rád, že jsem ti nedůvěřoval a neposlal knihu předem jak je tady u mě obvyklé. Peníze bych asi nikdy neviděl. Jen tak dál [upravil dne 23/8/13 19:31 od koblih69] Citovat
lukaro Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 Peníze jsem poslal, ale platba neodešla - když jsem měl zablokovaný účet... A byl jsem u rodičů, pomáhal jsem taťkovi vybrat nové kola a jen pak do wapky a v autě tu knihu měl.... Citovat
lukaro Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 A nezlob se, ale nikdy jsi nezažil, že nakonec z prodeje sešlo, že si to zájemce rozmyslel nebo to nakonec nepotřeboval? Poslat jsi to měl dle domluvy AŽ dorazí peníze, takže by jsi o prachy ani nepřišel, tak nechápu, co tu na mě házíš za špínu... Myslím, že vše tu bylo vyřešeno, bankovnictví jede, takže se tu pak může klidně lock Citovat
koblih69 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Házím špínu? Chlapče, kdybych tě opakovaně neupomínal, ty jsi se nevymlouval... Místo toho jsi mohl napsal sám, že už nechceš, já bych si sice myslel svoje, ale nechal bych to bejt... Přeju ostatním aby měli lepší zkušenost s tvým \"bankovnictvím\" Citovat
lukaro Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 Lukášovi (ChouLu) taky platba nedošla, tak mi napsal, že nic nedošlo a já mu to poslal znovu... Taky od něj něco kupuji, ale o to zájem mám. On sám ti to potvrdí... To je zajímavé, že on to pochopil, že mám problém s bankovnictvím a ty ne... A celé dny prostě nemyslím na to, komu mám co poslat, bohužel, omluvil jsem se.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 lukaro:ale férové jednání by bylo napsat že nemám zájem nemyslíš Citovat
lukaro Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 Já zájem měl prostě jsem to zazdil a pak mu slušně napsal, že už zájem nemám....nemohu za to, že mi nešlo bankovnictví a platba neodešla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.