mmmb Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Ahoj chtěl jsem se podívat v jakém stavu jsou zadní brzdy. Sundat budem byl celkem zážitek. Podle měření má obložení v minimu 2,4mm a buben má vyjetou drážku, ale vychálelo mi to jen 181,5. Což jsou hodnoty které jsou ještě v toleranci. Vzhledem jak se buben těžko vyndává přes obložení jsem uvažoval zda měnit. Dále jsem myslel ž ev budnu je jen jedno ložisko , ale jsou tam dvě za sebou, je to možné? Může mit ložisko vůli ve směru osy? D9ky Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Bubny nechat, pakny vyměnit, vůle záleží na typu ložiska... Citovat
mmmb Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 Díky, Bubny měnit až začne hučet ložisko že? udivilo mě že jsem tam našl 2 lořiska a v servisboxu je jen jedno. Citovat
donrom Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Neviem presne ako to tam mas,ale byvaju casto 2 konusove loziska ,ktore sa udavaju vlastne ako jedno lozisko zadneho kolesa. Bubon ide dole tazko preto,lebo oblozenie si vyderie pas do bubna a na kraji bubna zostane vyvysena hranka,o ktoru zavadi oblozenie ked davas bubon dole. Je potreba tuto hranku po demontazi zbrusit a este o nieco viac,alebo brusit do sikma,aby na buduce siel bubon lahko dole a nerozmlatil si ho kladivom. Citovat
mmmb Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 Aha, to by mohlo být tím. teď se dívám, že na obrázku je sice jedno ložisko, ale uvnitř je rozděleno na dvě. značka ložiska tam je SNR [upravil dne 19.8.2013 15:20 od mmmb] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.