Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a hlavne maji na autokseftu spravny ET :-)

Nicmeeeene... Jety by se sikly jeste vic, proste plechace nepotrebuju pro paradu :)

Odesláno
Původně zaslal: Fx

No a hlavne maji na autokseftu spravny ET :-)

Nicmeeeene... Jety by se sikly jeste vic, proste plechace nepotrebuju pro paradu :)

Taky jsem tak uvažoval, ale na netu jsem nic nenašel ani minulý ani tento rok, aby to vyhovovalo ve všech těch E18 a podobnejch zhýralostech, takže jdu B O H U Ž E L do novejch. Je to šílená pálka za kus plechu....

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Starší 14\" na většině vrakáčů za 700 až 850 Kč. :myslim:myslim:myslim

Jak kde???? :mrk:mrk:mrk

[upravil dne 14/9/05 Pinďa]

Koupil jsem je na vrakáči před týdnem 14\" starší nepoužité za 800 Kč / kus (nebo možno za 700 Kč - starší použité). :D:aut:D

Odesláno

Starší 14\" na většině vrakáčů za 700 až 850 Kč. :myslim:myslim:myslim

Jak kde???? :mrk:mrk:mrk

[upravil dne 14/9/05 Pinďa]

Koupil jsem je na vrakáči před týdnem 14\" starší nepoužité za 800 Kč / kus (nebo možno za 700 Kč - starší použité). :D:aut:D

No jo, jenomže 14\" je teď nejběžnější průměr. 15ky 6Jx15 4x108 jsou už mnohem větší problém a když to ještě nemá být E27, ale E18, tak to si rovnou spíš člověk může hodit radši mašli.....

Odesláno
Původně zaslal: Bustr

dá se dát 14ckovej plechač na 406??? jsem to ještě nezkoušel,ale koukal jsem na brzdič a moc mista tam neni... a v techničaku jsem to taky neviděl, že by to povolili...

14\" pasujou jen na modely před faceliftem
Odesláno

Doma se mi válí 14 plecháče z 405ky 4ks(jsou na nich sjeté letní)Rezervoval si je kámoš pro citroena , ale koupil něco jiného.

Takže jestli někdo potřebuje a pasujou mu ,jsou levně na prodej.

Já mám letní i zimní 15

Odesláno

Sám vím,jaký je problém 15\"plecháče na 406 sehnat,strávil jsem tím v uplynulém týdnu většinu času.Nakonec jsem sehnal prakticky nové originál 15\" plecháče zcela náhodou v jednom malém pneuservisu - vše za 1400,-Kč ,stále tomu nemohu věřit.

Všude říkají,že je to fakt rarita. Pro ty,kteří ještě nesehnali, mám dvě rady.

1.-zásilku použitých 15\" očekávali v Pneuservisu Sapa,tel.776 686 097.

2.-15\" plecháče mi ještě před týdnem ukazovali v Praze v pneuservisu Novák tel.602 422 667. Ale bez gum je prý neprodají (plechy za 800,- a oj.gumy za 900,- ev.nové zimní cca 2000,-).

Takže všem hodně štěstí.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...