palec17 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Takže situácia je nasledovná prehadzujem si do starého modelu tapacíry z nového a potreboval by som vediet ako zapojiť vypínače na vodicových dverách. Nerobil to niekto z vás? Prípadne pomôže aj schema zapojenia, alebo oznacenie konektoru kde sa co nachádza. Za reakcie dakujem [upravil dne 7/2/14 12:18 od palec17] Citovat
palec17 Odesláno 15. srpen 2013 Autor Odesláno 15. srpen 2013 a ešte mám otázku načo je v kabelázi v novom modeli taká modrá krabička má označenie: bitron 9623732680 idu do nej totiz dva kabliky z konektora z ovladania okien a neviem naco to je Citovat
palec17 Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 Edit: vypínače okien mám vyriešené. No ešte stále nemám poriešené zapojenie spatných zrkadiel. ak má niekto s tým skúsenosti poradte prosim Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 modra bitron by mela byt na elektricke zrcatka Citovat
palec17 Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 super vdaka, aspon nejaky posun. Mozno keby mal niekto schemy na stary a novy model s oznacenim kablov. Lebo mam rozobrate vypinače aj odmerany konektor na starom modely kde je ake napatie no aj tak sa neviem pohnut Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Držím palce,ale podle me to nebude chodit.... Starej model ma 6kabelu a novém nejmíň 20....? Citovat
palec17 Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 na novom modely su toto konektory pre zrkadla aspon tak som usudil ked som rozobral vypínače vo vodicových dverách. no a je to 7 káblov, a na starom modely su na zrkadla tiez dva konektory maju dokopy 11 kablov, no z toho su 3x 12V a 3xzem takze to je tiez 7roznych kablov. VObec neviem ako su tie zrkadla zapojene lebo mam aj pamatove sedacky a este aj tam sa zrkadla ulozia ale myslim ze by to mohlo ist nejako prepojit. Keby mi niekto kto ma novy model pomeral ake napatia su v tych dvoch konektoroch mozno by som to nejak dal dokopy. ak sa nájde nejaká dpobrá suša budem vdacny Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 na zrcatka celkem dost kdyz vlastne staci 3-4 kabely (zbytek je nadstandart , sklapeni, ohrev, u spolujezdce cidlo teploty) Citovat
krtek 2 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 tu mas schcemu na stary model na novy model je myslim v knihe 406 jak na to malo by sa to dat urobitt kolko kablov je dokopy na tych dvoch konektoroch na fotke? aha sry pises 7 nic ti netreba merat zober tie dve schemy vedla seba a prekopes to na hybrid [upravil dne 7/2/14 19:16 od krtek 2] Citovat
palec17 Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 krtek2 velká vdaka podla schém vypadá že to pojde, knihu jak na to mám. Náhodou nemáš takúto schému aj na elektrické okná? Citovat
krtek 2 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 ale len predne okna [upravil dne 8/2/14 00:42 od krtek 2] Citovat
palec17 Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 Takže podarilo sa mi zapojiť spätné zrkadlá a predné okná podla schém.Dá sa teda ovládanie napasovať z nového modelu na starý. Akurát sa mi na vodičovom okne nepodarilo zapojiť automatiku. Ale dúfam že časom to rozbehám. Nemá niekto schému na zadné okná pre nový model??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.