Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže situácia je nasledovná prehadzujem si do starého modelu tapacíry z nového a potreboval by som vediet ako zapojiť vypínače na vodicových dverách. Nerobil to niekto z vás? Prípadne pomôže aj schema zapojenia, alebo oznacenie konektoru kde sa co nachádza. Za reakcie dakujem

[upravil dne 7/2/14 12:18 od palec17]

Odesláno

a ešte mám otázku načo je v kabelázi v novom modeli taká modrá krabička má označenie: bitron 9623732680 idu do nej totiz dva kabliky z konektora z ovladania okien a neviem naco to je

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Edit: vypínače okien mám vyriešené. No ešte stále nemám poriešené zapojenie spatných zrkadiel. ak má niekto s tým skúsenosti poradte prosim ;)

Odesláno

super vdaka, aspon nejaky posun.

Mozno keby mal niekto schemy na stary a novy model s oznacenim kablov. Lebo mam rozobrate vypinače aj odmerany konektor na starom modely kde je ake napatie no aj tak sa neviem pohnut :mad:

Odesláno

na novom modely su toto konektory pre zrkadla aspon tak som usudil ked som rozobral vypínače vo vodicových dverách.

mn79.jpg

no a je to 7 káblov, a na starom modely su na zrkadla tiez dva konektory maju dokopy 11 kablov, no z toho su 3x 12V a 3xzem takze to je tiez 7roznych kablov. VObec neviem ako su tie zrkadla zapojene lebo mam aj pamatove sedacky a este aj tam sa zrkadla ulozia ale myslim ze by to mohlo ist nejako prepojit.

Keby mi niekto kto ma novy model pomeral ake napatia su v tych dvoch konektoroch mozno by som to nejak dal dokopy. ak sa nájde nejaká dpobrá suša budem vdacny :)

Odesláno

tu mas schcemu na stary model

na novy model je myslim v knihe 406 jak na to malo by sa to dat urobitt kolko kablov je dokopy na tych dvoch konektoroch na fotke? aha sry pises 7 nic ti netreba merat zober tie dve schemy vedla seba a prekopes to na hybrid

[upravil dne 7/2/14 19:16 od krtek 2]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Takže podarilo sa mi zapojiť spätné zrkadlá a predné okná podla schém.Dá sa teda ovládanie napasovať z nového modelu na starý. Akurát sa mi na vodičovom okne nepodarilo zapojiť automatiku. Ale dúfam že časom to rozbehám.

Nemá niekto schému na zadné okná pre nový model???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...