Dančák Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Když se kousne tak se pak rozsype a spadne....osobně se mi to stalo zrovna při otevřené kapotě a jak se rozsype na ložisku tak spadne a řemen tím pádem taky a pak se může zamotat do řemenice a dál už to znáte!!! Už jsem měnil dvě, jedna se úplně rozsypala a druhá se občas sekla a skřípala Citovat
oddie Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Mně ta volnoběžka začala dělat to, že se začala protáčet a chytat se jen občas. Což dává dost slušné rázové šlehy celému mechanismu, a hlavně se volnoběžka v tomto stavu zřejmě hodně rychle rychle zahřeje a hrozí její destrukce. Citovat
rootsky Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Rozumím, takže když kousne tak nezůstane jako pevná... Díky za varování. Citovat
oddie Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Jinak na sundavání volnoběžky jsem si pořídil jen ten větší mnohohranný klíč na volnoběžku a sundavám to rázákem. Ten vnitřní imbus nebo torx na hřídeli na přidržení rotoru je naprd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.