Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Mladý klučina , rychlá jízda ani se nedivím. Dnes mne jeden magor předjížděl + ještě auto přede mnou před nepřehlednou zatáčkou ,kdyby se něco vynořilo kdo ví jak by jsme dopadli.

Odesláno

asi tak...co na to říct...hlavně, že nezabil někoho nevinného, kdo jel/šel okolo. Asi se mladík předváděl (jako to čteme pořád o mladých) nebo chtěl vyzkoušet, co to umí.

Škoda tak pěknýho autíčka.

Odesláno

Skoda mladeho zivota, uplne zbytocne, som denno-denne na cestach, a ked vidim, co niektori stvaraju, to je fakt neskutocne, napr aj co pisal servisman sa mi stava dost casto :/... ale ked uz vidim nejakeho \"debila\" tak ho radsej niekde pustim, ako potom riesit nejaku koliznu situaciu. A inak to musela byt teda fakt riadna supa, neviem posudit kolko vydrzi auto naraz do boku, ale myslim ze dost, a ked sa takto obmotal, tak to je fakt sila

[upravil dne 10/8/13 08:15 od KapriQ]

Odesláno

Každopádně škoda mladýho kluka, na druhou stranu štěstí, že to schytal strom a ne třeba nějaký auto v protisměru, případně chodci apod..

Odesláno

Kdo je bez viny, nechť hodí kamenem. :o

Kdo si ještě vzpomene, jak jezdil ON, když se s volantem začínal kamarádit? Já třeba těsně po získání ŘP nejdřív u Renaultu 8 roztrhl převodovku (zařazená zpátečka z vytočený jedničky se autu prostě nelíbila), abych pak dva dny po zpojízdění totéž auto učil jezdit na konci Hlávkova mostu po střeše. Ještě dneska si ale vzpomínám i na další vyhrocené situace, při kterých se jen souhrou náhod nic nestalo a kdyby se stalo, mohl bych se taky klidně dívat na všechno dění na tomhle kulatém světě pěkně v klidu z výšky.

Mladí mají holt posunutou soudnost a z nevědomosti riskujou - až s pořádnou porcí odjetých km a stoupajícím množství odžitých let na světě se ve většině případů zklidní a zjistí, že těch 5 minut, o které dorazí do cíle později ještě nikoho nezabilo, zatímco obráceně už zabíjelo mnohokrát.

Tvrdím - a za tím si stojím - že získání ŘP je vlastně pouze potvrzení toho, že jste byli seznámeni s návodem k použití zbraně jménem motorové vozidlo. Zkušenosti se bohužel sbírají jen praxí, v mnoha případech bohužel krvavě.

Tím toho kluka nehájím - možná jel fakt jako čuně, možná jen najel do prachu na kraji a zazmatkoval - to se už asi nedozvíme. Každopádně škoda mladýho člověka, kterej toho mohl mít moc a moc před sebou

Odesláno

Medved, napisal si to fakt krasne :/ ...

Ked som robil v autodoprave, tak mi kazdy hovoril , \"len davaj pozor, auto je zbran ...\" a jednoducho je to tak. Len na cestach to je o to horsie, ze ta moze hocikedy ohrozit niekto iny, a to je natom to najhorsie v dnesnej dobe, ak ked sa nikam nemusis ponahlat, ale ponahla sa prave ten druhy :papa

Odesláno

Trochu mě zlobí tyhle odkazy na nehody Peugeotů... moc nechápu jaký to má smysl. Znamená to, že když Umře v Peugeotu tak je to smutnější než ve VW? Navíc polemika o tom, jak se to stalo když ani jeden z nás neví většinou víc než je v \"novinách\" mi přijde trochu mimo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...