milhaus Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 dnes další smrťák...lidi, jezděte opatrně http://praha.idnes.cz/mlady-sofer-zemrel-po-narazu-do-stromu-dy1-/praha-zpravy.aspx?c=A130809_152806_praha-zpravy_mav Citovat
vendelinek Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 tak to musela bejt pořádná šupa a zase mladej člověk:( Citovat
Guest servisman Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Mladý klučina , rychlá jízda ani se nedivím. Dnes mne jeden magor předjížděl + ještě auto přede mnou před nepřehlednou zatáčkou ,kdyby se něco vynořilo kdo ví jak by jsme dopadli. Citovat
Luciferka Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 asi tak...co na to říct...hlavně, že nezabil někoho nevinného, kdo jel/šel okolo. Asi se mladík předváděl (jako to čteme pořád o mladých) nebo chtěl vyzkoušet, co to umí. Škoda tak pěknýho autíčka. Citovat
KapriQ Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Skoda mladeho zivota, uplne zbytocne, som denno-denne na cestach, a ked vidim, co niektori stvaraju, to je fakt neskutocne, napr aj co pisal servisman sa mi stava dost casto :/... ale ked uz vidim nejakeho \"debila\" tak ho radsej niekde pustim, ako potom riesit nejaku koliznu situaciu. A inak to musela byt teda fakt riadna supa, neviem posudit kolko vydrzi auto naraz do boku, ale myslim ze dost, a ked sa takto obmotal, tak to je fakt sila [upravil dne 10/8/13 08:15 od KapriQ] Citovat
odee Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Každopádně škoda mladýho kluka, na druhou stranu štěstí, že to schytal strom a ne třeba nějaký auto v protisměru, případně chodci apod.. Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Kdo je bez viny, nechť hodí kamenem. Kdo si ještě vzpomene, jak jezdil ON, když se s volantem začínal kamarádit? Já třeba těsně po získání ŘP nejdřív u Renaultu 8 roztrhl převodovku (zařazená zpátečka z vytočený jedničky se autu prostě nelíbila), abych pak dva dny po zpojízdění totéž auto učil jezdit na konci Hlávkova mostu po střeše. Ještě dneska si ale vzpomínám i na další vyhrocené situace, při kterých se jen souhrou náhod nic nestalo a kdyby se stalo, mohl bych se taky klidně dívat na všechno dění na tomhle kulatém světě pěkně v klidu z výšky. Mladí mají holt posunutou soudnost a z nevědomosti riskujou - až s pořádnou porcí odjetých km a stoupajícím množství odžitých let na světě se ve většině případů zklidní a zjistí, že těch 5 minut, o které dorazí do cíle později ještě nikoho nezabilo, zatímco obráceně už zabíjelo mnohokrát. Tvrdím - a za tím si stojím - že získání ŘP je vlastně pouze potvrzení toho, že jste byli seznámeni s návodem k použití zbraně jménem motorové vozidlo. Zkušenosti se bohužel sbírají jen praxí, v mnoha případech bohužel krvavě. Tím toho kluka nehájím - možná jel fakt jako čuně, možná jen najel do prachu na kraji a zazmatkoval - to se už asi nedozvíme. Každopádně škoda mladýho člověka, kterej toho mohl mít moc a moc před sebou Citovat
KapriQ Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Medved, napisal si to fakt krasne :/ ... Ked som robil v autodoprave, tak mi kazdy hovoril , \"len davaj pozor, auto je zbran ...\" a jednoducho je to tak. Len na cestach to je o to horsie, ze ta moze hocikedy ohrozit niekto iny, a to je natom to najhorsie v dnesnej dobe, ak ked sa nikam nemusis ponahlat, ale ponahla sa prave ten druhy Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Trochu mě zlobí tyhle odkazy na nehody Peugeotů... moc nechápu jaký to má smysl. Znamená to, že když Umře v Peugeotu tak je to smutnější než ve VW? Navíc polemika o tom, jak se to stalo když ani jeden z nás neví většinou víc než je v \"novinách\" mi přijde trochu mimo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.