Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslím velmi humornou formou vystihuje, to co se nyní děje na klubu, má to vícero pokračování... Myslím, že prvních pár minut je dostačujících.

Možná si i zazpěváme :D

Nechci zasírat odlehčením vlákno v sekci klub, jestli to tady bude vadit, hoďte to do Cirku nebo srandiček

Odesláno

mě už nebavilo poslouchat ty nářky a vztekání. Názor jsem tam vyjádřil. Tak teď už se budu jen bavit :D:D:D

Odesláno

Mě to vtipné přijde, nestydím se za to

Myslel jsem, že Alenka slyšela o suchém humoru, který naštěstí nevyhořel z našich hlav a docela se tomu alespoň někdy zasmála...

Ps: Nedělaj ti smutek spíše ty tlustý jihočeský pubesCENTky? :D

Odesláno

Jelikož pubertální dítka jsou už mimo moji sféru zájmu tak ani ne, ale myslím, že tu máme holky pěkný furt...

Jinak černý humor mám rád, jen si myslím, že by se teď mohl někoho dotknout víc než je zdrávo :papa

Odesláno

Stejně tý anketě o tlustínách nějak nevěřím, před měsícem jsem byl týden v okolí Netolic, Lhenic, Smědče i do ČB jsem zajel ku Globusu a Metráčků tu více nebylo v porovnání s drsným (a bohužel černým) severem republiky. Vyšlo to na stejno plus mínus kilotuna :D:D:D:D

Odesláno

Když to vezmu z hlediska státní příslušnosti a né klubu, tak on ten Paleček možná ani nevěděl, jak moc má pravdu. Protože vzhledem k tomu, jak máme rodinu půl napůl CZ/SK, a pendlujeme tam a zpátky, tak pomaličku začínám vidět, jak se otáčí mince a ono ekonomicky silnější česko se řítí do prd... čím dál tím rychleji a pokud se tak ještě nestalo, brzo slováky předhoníme. Na venkově a v podhůří zvlášť je ještě pořád slovenko takový jakoby zaostalejší, ale ve městech už to dávno není pravda a třeba dálnice mají už kluci lepší než mi...

Odesláno

Marko306 přesně jsi to vystihl, právě je totiž Odee dostavěli :D Uvidíš, jak budeš za rodinkou drncat za pět let

Odesláno

Punkač, jenže i za těch pár let to nebude drncat jak na D1, která bude mít v té době za sebou už skoro hotových 10% oprav, které se potáhnou tak do roku 2050:D A vzhledem k tomu, jakej provoz je třeba na mojí obvyklé trase přes Blavu na BB, tak si myslím, že pár let minimálně větší část té cesty bude pěkná:D

Odesláno

Mňa poráža keď idem na niektorej z naší kôz z Kremnice do Martina alebo opačne. Z odkladacích priestorov všetko padá a z jednej tatry sa mi na lebeňu už aj reprák zdrbal čo bol na plafóne namontovaný.

Odesláno

Jak dlouho Ti to trvá na koze? A co je to za rasu? nedokážu si předstvit kozu, kterou bych si dokázal osedlat, aniž bych ji zabil:D

Odesláno

Tak to pak asi jde:D

Jinak ten překlad v závorce mě pěkně urazil, hej! Nejsu ještě ta moderní generace pro kterou slovenština-nevim neznám:D

[upravil dne 6/8/13 16:46 od odee]

Odesláno

Tak padol tu pred chvíľou v inom vlákne aj šerbel, tak som to pre istotu uzátvorkoval :D

Ja sa tu bežne kade tade po vláknach vypytujem na niektoré CZ slangy ;)

Odesláno

Ja bych rekl, ze ceske forum, i Facebookový groups je stejně ovladnut SK cleny. Tak to nereste. :) Dal jsem na FB zadost o vstup do te Group, a kdyz jsem si ji nasledne prosel , zase jsem tu zadost zrusil.

Jsem v klubu sice novacek, a skoro nikoho tady neznam, ale mam proste pocit ze se vsechno co bylo nase, (forum,web) ztraci v tom neustalem kolobehu boje o to, kdo bude co a co bude ci ...

Nic ve zlem, nikoho jsem nechtel urazit ani nastvat. Jen si myslim, ze peugeot-club.com by mel byt o pezotech. Ne o politice :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...