punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 myslím velmi humornou formou vystihuje, to co se nyní děje na klubu, má to vícero pokračování... Myslím, že prvních pár minut je dostačujících. Možná si i zazpěváme Nechci zasírat odlehčením vlákno v sekci klub, jestli to tady bude vadit, hoďte to do Cirku nebo srandiček Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 mě už nebavilo poslouchat ty nářky a vztekání. Názor jsem tam vyjádřil. Tak teď už se budu jen bavit :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Tohle už tu asi bylo, ale připomeneme si to :D Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 I z vážné věci udělaj vtip.... uvidíš bez nich bude ti líp :D:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 No já nevím jestli s ohledem na vypjatou atmosféru by to nemělo být spíš než v Pokec v sekci nevkus Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Mě to vtipné přijde, nestydím se za to Myslel jsem, že Alenka slyšela o suchém humoru, který naštěstí nevyhořel z našich hlav a docela se tomu alespoň někdy zasmála... Ps: Nedělaj ti smutek spíše ty tlustý jihočeský pubesCENTky? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Koblížku, vždyť to tady už jednou je: \"I z vážné věci udělaj vtip\" Tak to je snad jasný ne? Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Jelikož pubertální dítka jsou už mimo moji sféru zájmu tak ani ne, ale myslím, že tu máme holky pěkný furt... Jinak černý humor mám rád, jen si myslím, že by se teď mohl někoho dotknout víc než je zdrávo Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Stejně tý anketě o tlustínách nějak nevěřím, před měsícem jsem byl týden v okolí Netolic, Lhenic, Smědče i do ČB jsem zajel ku Globusu a Metráčků tu více nebylo v porovnání s drsným (a bohužel černým) severem republiky. Vyšlo to na stejno plus mínus kilotuna :D:D:D Citovat
odee Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Když to vezmu z hlediska státní příslušnosti a né klubu, tak on ten Paleček možná ani nevěděl, jak moc má pravdu. Protože vzhledem k tomu, jak máme rodinu půl napůl CZ/SK, a pendlujeme tam a zpátky, tak pomaličku začínám vidět, jak se otáčí mince a ono ekonomicky silnější česko se řítí do prd... čím dál tím rychleji a pokud se tak ještě nestalo, brzo slováky předhoníme. Na venkově a v podhůří zvlášť je ještě pořád slovenko takový jakoby zaostalejší, ale ve městech už to dávno není pravda a třeba dálnice mají už kluci lepší než mi... Citovat
marko306 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Dialnice? Lebo sú nové, počkajme si pár rokov Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Marko306 přesně jsi to vystihl, právě je totiž Odee dostavěli Uvidíš, jak budeš za rodinkou drncat za pět let Citovat
odee Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Punkač, jenže i za těch pár let to nebude drncat jak na D1, která bude mít v té době za sebou už skoro hotových 10% oprav, které se potáhnou tak do roku 2050:D A vzhledem k tomu, jakej provoz je třeba na mojí obvyklé trase přes Blavu na BB, tak si myslím, že pár let minimálně větší část té cesty bude pěkná Citovat
marko306 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Mňa poráža keď idem na niektorej z naší kôz z Kremnice do Martina alebo opačne. Z odkladacích priestorov všetko padá a z jednej tatry sa mi na lebeňu už aj reprák zdrbal čo bol na plafóne namontovaný. Citovat
odee Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Jak dlouho Ti to trvá na koze? A co je to za rasu? nedokážu si předstvit kozu, kterou bych si dokázal osedlat, aniž bych ji zabil:D Citovat
odee Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Tak to pak asi jde:D Jinak ten překlad v závorce mě pěkně urazil, hej! Nejsu ještě ta moderní generace pro kterou slovenština-nevim neznám:D [upravil dne 6/8/13 16:46 od odee] Citovat
marko306 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Tak padol tu pred chvíľou v inom vlákne aj šerbel, tak som to pre istotu uzátvorkoval Ja sa tu bežne kade tade po vláknach vypytujem na niektoré CZ slangy Citovat
Berkoff Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Ja bych rekl, ze ceske forum, i Facebookový groups je stejně ovladnut SK cleny. Tak to nereste. Dal jsem na FB zadost o vstup do te Group, a kdyz jsem si ji nasledne prosel , zase jsem tu zadost zrusil. Jsem v klubu sice novacek, a skoro nikoho tady neznam, ale mam proste pocit ze se vsechno co bylo nase, (forum,web) ztraci v tom neustalem kolobehu boje o to, kdo bude co a co bude ci ... Nic ve zlem, nikoho jsem nechtel urazit ani nastvat. Jen si myslim, ze peugeot-club.com by mel byt o pezotech. Ne o politice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.