Blizzard36 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Zdravim a chci se zeptat, zda máte někdo zkusenosti s chiptunning.eu Pripadne muzete se na jejich stránky mrknout a napsat co si o tom myslíte? Uvazuji o chipováni mé 206ky, ale nemam predstavu, kde to nechat nacipovat....poradte....Ostravsko.... Predem diky Citovat
ChouLu Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 A co uvést co máš za motorizaci, ročník a typ vozidla? Citovat
Blizzard36 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Jasne, sorry. Peugeot 206 1.4 HDi ECO, r.v. 2005, najeto necelych 100 000 Citovat
ChouLu Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 1.4HDi a ještě v ECO chipovat? to teda nvm.. nicméně zkus člena Straki007... ten ti řekne víc, zda to má či nemá cenu... a jezdí i na SK, takže by se třeba cestou stavil u tebe atd.. Citovat
Blizzard36 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 No, neslibuji si od toho zadne extra zazraky, ale stavime domek, takze na novou karu ted neni. Pozdeji si samo udelam radost a koupim neco silnejsiho. Chtel jsem tomu prditku dodat trochu pruznosti :-). Diky, zkusim tedy Strakiho... Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 1,4 HDI eco úplně v poho chipovat....Lukaší , Nanjua má právě tento motor a je 2,5 roku od strakiho chiplý Citovat
Blizzard36 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 A jak vypadaji cca parametry po nachipovani? Projel jsem vsechny firmy na ktere jsem narazil a parametry se hodne lisi. Prijde mi to az nerealne. Zrovna chiptunning.eu, kdy se jedna o chip s udajne digitalne upravenym softwarem pro dany typ vozidla a motoru kdy se chip pripojuje k ridici jednotce slibuji narust vykonu o 40 % a usporu paliva 20% pred 68 HP po 107, jaksi mi ty cisla nesedi, ani procentuelne ani v konich . Zkratka jen chip bez jakehokoliv dolazovani, bez mereni na DYNu a se zarukou 5minutove instalace vlastnorucne..... Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Jestli je to s digitalne upravenym softwarem tak to musí bejt super, protože upravovat ho analogově je prostě out :D:D Citovat
Blizzard36 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Jsem rad, ze mas smysl pro humor. Napisu ti to tedy jinak, nejedna se o prehrani softwaru primo do jednotky, ale o zapojeni chipu s upravenym softwarem. Ale verim, ze tva anglictina je vice nez dobra, takze se na ty stranky mrknes a sam si to prelozis at vis o cem mluvim Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Kdybys měl základní znalosti o tom co tahle krabička dělá tak bys nepsal takový moudra Citovat
elton Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Ale ten pocit, mít v autě krabičku... Hm, k nezaplacení...:D:D Citovat
Blizzard36 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Ja tady ale nepisi me moudra, ale co pisou na tech strankach . Nemam s chipovanim zkusenosti, proto jsem tady. A doufal jsem, ze mi nekdo treba poradi. Neni treba se do me navazet...... Citovat
Y2K Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 mne sa zda ze mi auto ide lepsie tiez...a to tam mam len krabicku od kondomov Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Ja tady ale nepisi me moudra, ale co pisou na tech strankach . Nemam s chipovanim zkusenosti, proto jsem tady. A doufal jsem, ze mi nekdo treba poradi. Neni treba se do me navazet...... Hele já tě chápu, jen jsem to řešil jinak... koupil jsem si jiný auto... Napiš zde do vyhledávání Powerbox a pochopíš... Citovat
Blizzard36 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 V pohode, uz jsem mluvil se Straki007... na vse co jsem potreboval vedet jsem se zeptal a dostal jsem hodnotne odpovedi. Necham si to nachipovat u nej. Ty krabicky jak tomu rikate se daji udajne pouzit, ale dela to prej jediny vyrobce (kdy to opravdu funguje) a cena je kolem 25 000. Ted si dokonce vzpominam ze mi o tom rikal kdysi kamarad co si to rval do Mercedesu. Takze ty zminovane stranky jsou odrbavka. Slo mi tady o to ziskat nejake informace navic protoze ac mam auta rad, nemam cas se tomu venovat tolik kolik bych chtel. Uceny z nebe nespadl a s tim co dneska sam vis, ses nenarodil. Stacilo by pro priste jen vynechat trochu ironie , i kdyz to neberu nijak osobne. Kazdy je v necem dobry. Jinym autem to budu resit az bude stat domek, to ma pro mne momentalne vyssi prioritu. Mam vyhlidnutou hondu Civic Type-R mimochodem Citovat
MirekCC Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Z toho si nic nedělej, tyhle témata jsou tabu, protože se tu na to ptají pořád dookola :D:D Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Chip s údajně digitálně upraveným softwarem, to je ovšem bomba, už dlouho jsem se tak nenasmál. I když je to spíš k pláči, kolik lidí na takovéhle prasácké hovadiny skočí. Schopnost používat mozek je koukám obecně čím dál horší... Škoda, že tam není, kam toho lháře vlastně zapojí, jestli je to ta ultraprasečina se zapojením odporu k váze vzduchu či snímači tlaku na railu, či prostý a sprostý klopný obvod přidávající k impulsu pro vstřikovače +x%. Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 No jo, dnešní ŘJ už si tak snadno lháře na čidlech líbit nenechají, tak už se nedá tak snadno prodávat odpor za osmdesát haléřů zalitý v silikonu celkem za x tisíc, ale musí se tam strčit naprogramovaný jednočip za pár stovek - proto je to vlastně \"digitálně upravený software\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.