Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidi po roce opět problém někde s motorem. Včera jsem jel s karavanem a bylo docela teplo. Najednou koukám teplota 110°C, auto nemělo výkon, víc jak 70 jsem z toho nedostal. Po chvíli mi začal jít bílý kouř z výfuku a smrdí to jak kdyby to pálilo olej. Chvíli mi od motoru šel rachot jak kdyby tam mlátili plechy o sebe. Napadá vás co s tím může být?

Mě napadá těsnění pod hlavou, prasklá hlava, nebo odešlo turbo.

Odesláno

bílý kouř = spalování vody (nepočítaje páru v zimním období).

Bohužel více neporadím, od toho tu budou jiní.

Odesláno

joo, to mi něco připomíná. jedeme v pátek na chalupu, frčíme, žádnej stres a najednou kuck a auto sjelo na tu sedmdesátku. turbo nic, automat nic, tempomat nic. dokuckáme na benzinku, necháváme vychladit, dojedeme jakž takž na chalupu i zpět do prahy (díky bohu je to z kopce), jen teda muž měl na dálnici deprese, že nás dává nacpaná Felicie se čtyřma kolama na střeše a Matiz:)) auto je v servisu s tim, že jsme hádali fapfiltr. nicméně to vypadá na intercooler, když se to nerozhejbe po výměně, asi vyměníme i fap a ve finále odešla i klima, takže Vánoce budou letos chudé)) přeji ti hodně štěstí:papa

Odesláno

hele mě se neptej, to říkal Venca-Pepa co k němu dává drahý auto. Já jen čekam kolik vyndat z kešeně))) ale na to, že jsme měli v plánu tu klimu se toho nabalilo nějak víc...:roker

ale jako je pravda, že jsme auto včera málem uvařili...

Odesláno

nebo se to těma mouchama ucpe, nebo já nevim kruci. dělejte si prdel z někoho jinýho:D já teď trpim, že budu mít chudý svátky a vy nemáte ani špetku soucitu:fnuk

Odesláno

Důl to je díra v zemi, to ti nemůžou sebrat...

... a teď vážně, IC někdy (třeba typicky u skoro každé 406) mírně vlhne ve spoji (bez dopadu na snížení tlaku), ale to je tak všechno co se může stát, proto ta ironie. Naznačuju tím, že problém bude asi jinde...

Odesláno

Tak na 99,9 je závada odhalena - turbo. Trubky a hadice plný oleje, z motoru jsem vypustil cca 2litry oleje, tak doufám že nebude přidřený.

posundaval jsem všechny hadice, vzal prstem za hrřídelku vrtulky a vůle cca 0,5cm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...