Guest Lubk0 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 A to sa neviete nejako jednoducho dohodnúť ? Otvorte lukarovi znova všetko tak, ako to bolo, a nech dokladuje FA už iba nové veci, ktoré bude robiť ... Hotovo ... Lukara snad nezabije jeden ci dva scany, ci fotky FA s fotakom, a vsetci budu spokojny ..
odee Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Sorry za ale nedá mi to. Co když třeba někdo domluví výrobu čehokoli, pouze pro členy, to co vybere zaptatí nějakýmu ferdovi, kterej to vyrobí v pracovní době, na náklady firmy, a to co sí učtuje je bokovka pro něj, takže tím pádem mu asi těžko dodá nějakou fakturu. Tím, že ten člen nemůže dokázat, že je na tom neziskový, tak mu nebude umožněno to lidem nabídnout?
Mohy Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 servisman: predpokladam ze reagujes na mě no já ze začátku měl v podpisu nabídku slevy a svého zaměstnavatele....chtěl jsem tím pro klub něco udělat...nabídnout co mohu...a kdyz dávám slevy tak z prodeje nic nemám, tudiž to je pro mě spíš nevýdělečný potažmo prodělečný.. samozrejmě ze mi někdo podpis upravil...resp zaměstnavatele smazal.. takže tak. je to marný, je to marný, je to marný
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 nereaguji na tebe, ale celkově . Holt to tak už zde chodí .
Mohy Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 pardon jsem vztahovačný asi nicméně to je fuk, řád musí být a nejsem proti. Nicméně když někde není něco definováno tak kdo přesně posoudí kde je pravda? kdo posuzuje co JE a co NENÍ komerční inzerce? Když tu není definice podle které se to dá selektovat, i inzerent sám si dokáže odvodit zda může či naopak nemůže ten či onen inzerát vyvěsit?
koblih69 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Ber to tak měl ,jsem v podpisu taky napsanou diagnostiku a brali to jako komerci .Zaplatil jsem poplatek, abych to tam mohl mít. Nakonec jsem to smazal . Nikdy jsem na diagnostice nevydělával. Hehe tahle taškařice mě taky potkala, z radosti jsem si napsal diag do podpisu a ejhle už to byla komerce. Ani zmínka typu \"nabízím\" mno to asi ani nebudu komentovat. Lidi, kteří za mnou jezdí vědí že když už si něco vezmu tak je to 100,- a tu mi stejně většina lidí vnutí až když je u mě několikrát :D:D Čekal jsem kdy se někdo ozve s komercí na Mračítka. Vzhledem k tomu, kolik času a nákladů mě to stálo tak kdyby to někdo zkusil, nebo mi nejdej bože řekl, že mám předložit doklady o nákupu surovin tak bych asi počůral klubové dveře a hodně bych zvažoval jestli zůstat alespoň jako neplatící člen... Problém vidím v jasných pravidlech. Nejsou-li dána jasně tak je to jen o svědomí každého kdo to dělá a těžko to někdo z venku může hodnotit.
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Vztahovačný ? sorry ale byla tu doba ,rok dva zpět , ohledně diagnostiky v podpisu .Taky se tu řešila komerce . koblih69 to napsal dobře [upravil dne 26/7/13 11:32 od servisman]
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Mohy: Ty tu chceš mít na všechno pravidla? Když si není jist, napíše odpovědnému pracovníkovi. Pokud to sem hodí a bude to komerce, bude na to slušně upozorněn a vyzván k zaplacení 500/700 Kč. Co je na tom těžkého k pochopení?
punkac Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Mohy: Prosimtě nechovej se jako vychcanej čecháček, máš tu jasné stanovisko vedení a to je zákon tam kde není psáno, kapišto? Jinak o slevách u mobilních operátorů vím více než si myslíš, pár lidí v mém okolí se tím bohužel živí a když nemají o čem, tak o své \"super\" práci melou jak kafemlejnci (většinou dopiju, zaplatím a měním lokál). Tak tu nekecej nic o tom, že nemáš provize z jakýhokoliv uzavřenýho kšeftu [upravil dne 26/7/13 11:33 od punkac]
Mohy Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 punkáč: víš hovno kde dělám tak nedělej chytráka, páč zrovna u operátora (žádného) nepracuju Mám mnoho chyb ale to že bych byl lhář mezi ně nepatří. : A opravdu PROSÍM zklidni, ja s tebou jednám velice slušně...poprosil bych to samé Pokud se jedna věc (v našem pripadě komerce) řeší opakovaně tak ty pravidla evidentně zapotrebí jsou ne?
ozzy1 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 uz sem se tu rozčiloval několikrát , NIKDE tu není definováno CO PRESNĚ komerční inzerce znamená v podání místních modů.. měl jsem tu i BAN za KOMERČNÍ inzerci i když to nebyla žádná stálá výdělečná nabídka. každý si pod tim vyloží něco jiného - a dle toho se mažou inzeráty , rozdávají BANány etc. A staré pravidlo říká \"co není zakázáno, je dovoleno\". -> VIZ DEFINICE KOMERCNI INZERCE (neexistující definice v pravidlech inzerce) Takže Lukaro: NEDEJ SE!! Mohy, asi budu první kdo ti to zde poví :jsi vůl.To co zde poslední dobou píšeš za výlevy, to se ani nedá krkovičko komentovat.
odee Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 MilanF1: jestliže Tě dobře chápu, tak jestliže sem někdo hodí nekomerční odkaz a někdo usoudí, že se jedná o komerci, bude ten člen vyzván, aby si buďto obhájil, že to komerce není a nebo zaplatil. Když to vezmeme hodně přeneseně, má tedy \"dokazovat svou nevinu\", ok? Já sem si totiž myslel, že to funguje naopak...
Mohy Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 ozzy1 : nenapadá mě co na to napsat. Snad jen: no jo no každý sme nějaký, nicméně nepatrim k těm co držej \"hubu a krok\"
koblih69 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 punkáč: víš hovno .... Trochu brzdi, jakmile se do tebe někdo naveze začneš přisprostle, to se pak nediv, že na tebe okolí kouká přísněji...
Mohy Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 koblih: a to že já sem si nezačal už se neřeší co? chjo
punkac Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Nejednám snad s tebou slušně? Až to bude neslušné poznáš to, o to se neboj Koukám Next level obchodníček nám zázrakem zmizel. Napíšu ti ještě poslední věc. Jsou lidi, kteří se chovají slušně a když jsou na něco upozorněni, věc napraví nebo když nesuhlasí, věc odstraní a chápou to..... Pak jsou ti druzí, kteří stále hledají skulinky a různé výhovorky a nikdy nepřijmou nic jiného než svůj vlastní názor a na vše by si brali právníky (kteří všeobecně přesně mezi tyhle lidi smi patří)
ozzy1 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 koblih36- pohádat se zde můžeme, souhlas, ale vynechme sprosté nadávky a slova, přesně jak píšeš.
Mohy Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 punkac: ano zmizel jelikož tam stejně nepracuju a jen to evidentně vyvolává emoce ja se sem nechodím hádat. A každá další odpověd by vedla k pokračování, takže toho nechme myslím že se chovám vždy slušně
ChouLu Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Mohy jestli budeš v těch nadávkách a jiných výlevech pokračovat, tak jsi horký adept na ovoce...
lukaro Odesláno 26. červenec 2013 Autor Odesláno 26. červenec 2013 Takže faktura je na 8451kč, vybral jsem dohromady 6900kč cca.. A to je za znaky včetně pošty. Pak někteří poslali 20kč navíc... To mi pomohlo a dalo navíc kolem 900kč. Takže když to sečteme, celkově jsem od lidí vybral cca 7900kč. Zbytek šlo z mých peněz. Říkám cca, protože někteří dali místo 20kč 50kč a podobně... Faktura zde: Objednávkový list zde: Hledal jsem ještě fakturu za prahy, ale nemohu se ji dohledat dostal jsem ji jen papírovou formou, protože jsem to platil hned po převzetí. [upravil dne 26/7/13 12:05 od lukaro]
Recommended Posts