Netopýrka Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 ...JEDNOU JSEM SE JEL PROJET A CESTOU JSEM NA ULICI ZAHLÍD TŘI FRAJERY, JAK TO VALILI NEJMÍŇ 120 KM/HOD NĚKAM VEN Z CENTRA...NEBUDU PŘEDSTÍRAT, ŽE JSEM SE NEOHLÉDL, PŘECI JEN TAKOVÁ SESTAVA SE TU U NÁS ZATÍM MOC ČASTO NEVIDÍ.... ....HEZKY JSEM SI ZANADÁVAL, ŽE JÁ NAROZDÍL OD NICH JEZDÍM SLUŠNĚ A POKRAČOVAL V JÍZDĚ...CESTOU ZPÁTKY JSEM NA TU JEJICH PARTIČKU NARAZIL ZNOVU! STÁLI U AUTOBUSOVÝ ZASTÁVKY, COŽ MĚ DOST ZAUJALO, A TAK JSEM JEL BLÍŽ.....NA ZASTÁVCE STÁLA KRÁSNÁ KOČKA A TI BOUCHAČI ŠLI DOST TVRDĚ NA VĚC! BYLI TŘI A NIKDE NIKDO, TAK NEBUDU PŘEDSTÍRAT, ŽE JSEM SE VŮBEC NEBÁL. STAČILO SE NA NĚ PODÍVAT - ZNÁTE TY TÝPKY, PŘÍMO JIM TO KOUKÁ Z VOČÍ, ŽE SE ŽENE JEDEN VELKEJ PRŮSER (dámy prominou)...JENŽE PAK TA KRÁSKA ZVEDLA TY SVOJE NÁDHERNÝ MODRÝ KUKADLA S KILOMETROVEJMA ŘASAMA A MNĚ SE NA CHVÍLI ZASTAVILO TURBO! PROSTĚ SE KDESI V HLOUBI DUŠE OZVALA MOJE FRANCOUZSKÁ KAVALÍRSKÁ DUŠE A TAK JSEM SE JÍ DOST NAHLAS ZEPTAL, JESTLI JÍ SNAD TI TŘI OBTĚŽUJÍ?!?!?!?!? REAKCE BYLA OKAMŽITÁ… ANI NEVÍM, CO TO DO MĚ VJELO! UŽ DLOUHO SI PŘEJU, ABY PO MNĚ HOLKY KOUKALY OBDIVNĚ A USMÍVALY SE TAK, JAK TO DĚLAJÍ NA BRÁCHU, TAK ASI PROTO JSEM SE STRAŠNĚ NAŠTVAL A TÍM NEJDRSNĚJŠÍM HLASEM JSEM SE POKUSIL JE USADIT! PAK NÁSLEDOVALO NĚCO, CO SE DALO ČEKAT. ASI JSEM NEMĚL BÝT TAK SPROSTEJ, ŘÍKAT JIM TAKOVÝ VĚCI, JAKO ŽE JSOU STEJNĚ JEN DRUHOŘADÝ PLEČKY A TAK PODOBNĚ…ZÁVODĚNÍ JE NELEGÁLNÍ A VÍM, ŽE TĚMHLE TÝPKŮM UTÉCT DÁ POŘÁDNĚ ZABRAT, ALE STALO SE…ZAČLA BRUTÁLNÍ HONIČKA!!! SVIŠTĚLI JSME ULICEMI AŽ ZA MĚSTO, DOST DIVOKÁ JÍZDA ŘEKNU VÁM! DOJELI JSME AŽ KE KONCI NOVĚ STAVĚNÉ SILNICE A TI TŘI ZAČLI ZPOMALOVAT. ….A PAK SE TO STALO! JÁ JSEM POPRVÉ LETĚL! FAKT LETĚL, JAKO PTÁK, NO PROSTĚ ÚŽASNÝ!!! ….DOPAD BYL DOST DRSNÝ, ALE DOPADL JSEM NA VŠECHNY ČTYŘI, NIKDE ANI ŠKRÁBANEČEK!!!!!!!!!!! KDYŽ JSEM SE OHLÉDL A VIDĚL TU VÝŠKU, TROCHU JSEM SE OROSIL, JAKOU JSEM MĚL KLIKU….TI TŘI STÁLI NAHOŘE A ZLOVĚSTNĚ TROUBILI! ALE DNESKA, DNESKA JSEM TO VYHRÁL JÁ, SRABÍCI!!!TRADÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! ALE CO TEĎ?.....ŘEKL JSEM SI, ŽE SE VRÁTÍM NA ZASTÁVKU…A BUDETE SE DIVIT, ALE TA KOČKA, TA KOČKA TAM POŘÁD ČEKALA! A PRÝ DOKONCE NA MĚ!!!!! VZAL JSEM JI DOMŮ…ŘEKLA MI, A? POČKÁM VENKU, ŽE SE JEN PŘEVLEČE A ŽE SI UDĚLÁME HEZKEJ VEČER….TO VÍTE, ŽE JSEM ČEKAL!!! ….NO A PAK VYLEZLA…. BYLA FAKT NÁÁÁÁÁÁÁDHERNÁ. ZAJELI JSME NA BENZÍNKU A NĚCO MÁLO POJEDLI A PAK JSEM NAVRHL, ŽE BYCH JÍ RÁD UKÁZAL, JAKOU MÁM SUPER GARÁŽ…ŘEKLA JO, OK, A TAK JSME VYRAZILI…V GARÁŽI BYLA ZIMA, ALE STEJNĚ SE PETRUŠKA (jééé já vám jí ještě vlastně nepředstavil!) ZAČLA SVLÉKAT, JAKO ŽE BY SI RÁDA UDĚLALA PÁR FOTEK S PĚKNÝM FEŠÁKEM (TO JAKO FAKT SE MNOU!!!!!!!!)…PETRUŠKA JE MODELKA A BYLA FAKT NÁDHERNÁ…KDYŽ UŽ SI ROZEPÍNALA ŠATY, ZAČALO SE SE MNOU NAJEDNOU VŠECHNO TOČIT,,,, …..a najednou jsem uviděl místo nahý krasavice udivený oči Netopky, která držela v ruce hrnek s horkým olejem….chvíli trvalo, než jsem ji začal vnímat….prý to mám vypít, a že jsem šikulka, takhle pěkně se vypotit, a že už mi horečka prý klesla….hm… …tak ono se mi to jen zdálo, chjo…..ale to neva….co říkala Netopka, ještě si pár dní poležím, a třeba se mi ten sen vrátí…jestli mě Netopka nevzbudí zas tak nevhod, třeba to bude fakt stát za to! ;) Tak ale teď už jdu spát, je hrozně pozdě…tak brou noc, a až mě Netopka zas pustí na počítač, tak se Vám třeba zas ozvu [upravil dne 11/8/05 Netopýrka] Citovat
vector Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 ))) Maximální ostrost. Já sem měl podezření, že seš trochu cáklá, už se nedivim, že ste si s Vendi tek rozuměly. Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 To je nádhera, úžasný nápady, Netopýrko !!! Výroba asi zabrala hodně práce, že ? Ale vyplatilo se to! Je to supr Díky za rozptýlení, a přeju Ti spoustu dalších bezva nápadů Citovat
Sirael Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 cooooool :D:D:D:D:D Prima cteni na probuzeni Citovat
gvg Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Fakt bezvadný - šikulka! Což takhle zavést vždy na pátek (viz tvá story z minula) nějaký komix a pak to hodit do tisku? Ne, opravdu, jsi strašně šikovná a jsme rádi, že tě tu máme... Citovat
Netopýrka Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 ahojky, díky kluci až teď ráno jsem zjistila, že jsem tam nedala jeden obrázek, ale končila jsem po půlnoci a už se mi zavíraly oči, tak se ani nedivím....příště se polepším...teda jestli mě ještě něco napadne Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Teda Netopýrko, ty máš fakt talent. Paráda, čumim na to jak blázen! :o Šikulka! :papa Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 2 Netopýrka: A Byl ten obrazek důležitý? Bych byl pro, abys ho sem ještě poslala, my si to tam domyslíme. V noci, jsem nad tim tak nepřemýšlel, ale teď vidím, že je to fakt úúžžaassnnáá story. Jen tak dál, jseš šikovná !!! Citovat
Driver Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Jo moc pěkný, Netopýrka by mohla dělat večerníčky Ale koukám že ta \"Petruška\" je nápadně podobná Netopýrce, že by se režisérka obsadila do jedné z hlavních rolí? [upravil dne 12/8/05 Driver] Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Mám to!! Konečne se mi podařil najít ten smail, co jsem hledal Netopýrko Citovat
Netopýrka Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 :mad jsem ráda, že se líbilo, děkuju kuci to Driver: Kams dal voči chlape? :D Citovat
Gotrek Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 To teda čumím... Netopýrko, všechna čest, jen co je pravda... Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Mě tak napadá, ten Netopířčin modýlek 407čky je možná ten nejfotografovanější (hrozný slovo!) na světě! :D:D Kde se vlastně takovejhle modýlek dá sehnat? To dělá Bburago nebo něco podobnýho? Taky bych si jeden pořídil, až jednou bude skutečná 407 1:1, tak se určitě hodí! :aut Citovat
Netopýrka Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 to Operator: já ho vyhrála v Šebetově v orien?áku, ale dá se sehnat v autosalonu Peugeot nebo v obchůdcích, kam dodává firma NOREV SA (př. www.foxtoys.cz) Citovat
Tazman Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Bombááááá, budeme mít Pažoutí komix. :super Neuvažuješ o kariéře v tomto směru:myslim Citovat
Proky Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Bezva. Už se těšim na nějaké další pokračovaní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.