Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj clubáci,

Mám P 407sw 2.0Hdi 100kw.

Jsem už zoufalí auto mi přestalo chtít po ránu startovat, když po otočení klíčku v zapalování auto točo točí pak zahcrchlá jako že už už chití, ale nechytí jenom chrchlá a točí. ale pak po sléze chytí. v sevisu mi řekli, že vstřiky tak se začlo opravovat.

Ve vysokotlakým čerpadle našli špony, jeden vstřik defakto KO čištění celý pal. soustavy, měřili se tlaky stálo mě to bez hodně velkýho mála 40 000kč auto jsem jin tam dvakrát vezl že je to pořád stejný a oni pořád nejsou schopní nic vymyslet a majitel jel na dovolenou aby se se mnou nemusel bavit...

Nvíte někdo na co se kouknout? zaměřit? opravdu mi to začíná silně vadit.

P.S.: Jak mile jednou za ten den nastartuju tak už to nezopakuje, udělá to jenom tehdy když má možnost vychladnout úplně. jop a když člověk chcípne motor oyve se jakoby kovový klepání nebo tak něco.

Díky vše ya raady nápady a tipy.

Odesláno

Po vypnutí oklepáva EGR ventil.Ked to počuješ až v kabíne asi bude odtrhnutý,to môže robiť aj tie studené štarty s problémom.

Odesláno

Ahoj, zkoušel jsi před startováním napumpovat palivo balónkem? Mohla by být netěsnost v palivovém vedení a palivo spadává. Další možnost by mohl být EGR ventil nebo klapky. Zjistilo se něco na dia?

Odesláno
Aha Dia nic nenašlo a jak mám odhalovat netěsost? klepnutí de y motoru a yačlo to stejně jak to startování. Děkuji
netesnost poznas tim ze pred startem napumpujes tim balonkem a skusis start. Pokud ti to chytne normalne tak je tam netesnost vecinou u filtru paliva tam se to casto rozdelava a vymackaj se ty tesnici krouzky a zacnou bublinky v hadickach.
Odesláno
Po vypnutí oklepáva EGR ventil.Ked to počuješ až v kabíne asi bude odtrhnutý,to môže robiť aj tie studené štarty s problémom.

keby bol urvaný, bol by defakto nonstop otvorený a podľa mňa by spozoroval aj nižší ťah v nízkych otáčkach. Auto by po čase dostal do núdzového režimu na základe hodnôt z čidla v saní. Skôr sa prikláňam k tej možnosti s padaním nafty.

tak dať 40 000 za opravu, ktorou nič nevyriešili, to by som pána majiteľa asi navštívil s partiou ostrejších kamarátov a odnechcelo by sa mu ojebabrávať klientov.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pal soustava se zavzduˇšňuje to jste měli pravdu ale problém je v tom, že filtr a gumičky jsou nové a ok ale pořád to blbne..:( nevíte co dál??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...