zidd Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Ahoj clubáci, Mám P 407sw 2.0Hdi 100kw. Jsem už zoufalí auto mi přestalo chtít po ránu startovat, když po otočení klíčku v zapalování auto točo točí pak zahcrchlá jako že už už chití, ale nechytí jenom chrchlá a točí. ale pak po sléze chytí. v sevisu mi řekli, že vstřiky tak se začlo opravovat. Ve vysokotlakým čerpadle našli špony, jeden vstřik defakto KO čištění celý pal. soustavy, měřili se tlaky stálo mě to bez hodně velkýho mála 40 000kč auto jsem jin tam dvakrát vezl že je to pořád stejný a oni pořád nejsou schopní nic vymyslet a majitel jel na dovolenou aby se se mnou nemusel bavit... Nvíte někdo na co se kouknout? zaměřit? opravdu mi to začíná silně vadit. P.S.: Jak mile jednou za ten den nastartuju tak už to nezopakuje, udělá to jenom tehdy když má možnost vychladnout úplně. jop a když člověk chcípne motor oyve se jakoby kovový klepání nebo tak něco. Díky vše ya raady nápady a tipy. Citovat
ferinko2 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Po vypnutí oklepáva EGR ventil.Ked to počuješ až v kabíne asi bude odtrhnutý,to môže robiť aj tie studené štarty s problémom. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Ahoj, zkoušel jsi před startováním napumpovat palivo balónkem? Mohla by být netěsnost v palivovém vedení a palivo spadává. Další možnost by mohl být EGR ventil nebo klapky. Zjistilo se něco na dia? Citovat
Přema Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Podle mě Ti někde padá nafta..... to druhý dvouhmotný setrvačník.... Citovat
zidd Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Aha Dia nic nenašlo a jak mám odhalovat netěsost? klepnutí de y motoru a yačlo to stejně jak to startování. Děkuji Citovat
bart.lbc Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Aha Dia nic nenašlo a jak mám odhalovat netěsost? klepnutí de y motoru a yačlo to stejně jak to startování. Děkujinetesnost poznas tim ze pred startem napumpujes tim balonkem a skusis start. Pokud ti to chytne normalne tak je tam netesnost vecinou u filtru paliva tam se to casto rozdelava a vymackaj se ty tesnici krouzky a zacnou bublinky v hadickach. Citovat
patko79 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Po vypnutí oklepáva EGR ventil.Ked to počuješ až v kabíne asi bude odtrhnutý,to môže robiť aj tie studené štarty s problémom. keby bol urvaný, bol by defakto nonstop otvorený a podľa mňa by spozoroval aj nižší ťah v nízkych otáčkach. Auto by po čase dostal do núdzového režimu na základe hodnôt z čidla v saní. Skôr sa prikláňam k tej možnosti s padaním nafty. tak dať 40 000 za opravu, ktorou nič nevyriešili, to by som pána majiteľa asi navštívil s partiou ostrejších kamarátov a odnechcelo by sa mu ojebabrávať klientov. Citovat
zidd Odesláno 25. červenec 2013 Autor Odesláno 25. červenec 2013 Tak je to netěsnost.. balonek jsem naplnil a nastartoval úplně bez problému.. Tak všem děkuji:) Citovat
ozzy1 Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 a nyní zbývá už pouze vyřešit oněch zaplacených 40.000,- Citovat
zidd Odesláno 25. červenec 2013 Autor Odesláno 25. červenec 2013 Tam není co řešit.. to mám GO paliv. soustavy.. Citovat
zidd Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 Tak pal soustava se zavzduˇšňuje to jste měli pravdu ale problém je v tom, že filtr a gumičky jsou nové a ok ale pořád to blbne.. nevíte co dál?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.