Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už nastal čas výměny FAPu(184000 km). Přišel a v pondělí ho chci vyměnit. Výměna mechanická bude snad v pohodě. Co doporučuje odborník po výměně udělat v DIA? Poprosil bych krátce a stručně jestli někdo poradí.:papa

Odesláno

Takže, výměna mechanicky provedena, musím konstatovat že frantíci to maj vcelku dobře vychytaný, vše šlo bez problémů povolit. Vše poměděno nebo nerez. Dia jsem ještě nedělal, nějak nebyl čas, ale auti se změnilo k nepoznání. Tahá krásně od spoda cca1400 ot. už nežně začne tahat turbína a vytáčí se ladně do 3200 ot. Takže doporučuji :D cena stejná nebo možná nižší jak FAP OFF a pokud to vydrží dalších 182 tis. km jak ten původní tak si myslím že je to rozumnej kompromis. Ještě jsem zvědat jak se to projeví na spotřebě, ale myslím že taky pozitivně.

Odesláno

Za to něco dávaj?? Je to nerez obal a v něm porézní keramika :-) bude to někdo chtít?? Spíš uvažuju že to zkusím vypláchnou, vyčistit nebo tak něco , pro případ že bych se svojí 307 najel milión kilometrů :D a musel ho ještě jednou měnit.

Odesláno
stary fap nezabudni dat do zberu... neze ho vyhodis, mas slusny peniz za to... ;)

Ale Marceli neblaznoi.

Za FAP na PSA nedostane ani kacku.

Jediné za katik.FAP nema hodnotu temer zadnou ve vykupu.

Odesláno

Každopádně já tu zkušenost mám, vyčistit to jde velmi dobře, jsou na to i přípravky, ale v zásadě když na to vystříkáš jeden sprej na krby a vyVAPkuješ to tak ani nemusíš nic speciálního kupovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...