Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaio lidičky,

potřebuju pomoc, dneska jsem přišel ke svému autíčku po dvouch dnech a nejde vůbec nastartovat. Zrcátka se normálně odklopí, kontrolky ukazují vše v pořádku a když chci nastartovat tak to jenom cvakne, zkoušel jsem to 3x a ani jednou se startér nezatočil. Zkusil jsem auto i zamknout a odemknout a výsledek stejný... Ani startér se nezatočí.

Baterka měněná na podzim, kupovaná nová BOSCH S5 nebo S4 74Ah... Naštěstí jde auto zamknout...

Prosím o rady???

Díkes Kluci a Holky...

Odesláno

Takže to bude baterkou, pravdepodobne v nej skratuje a vybíja sa. Stalo sa mi toto na Felde, keď som baterku nabil štartovala na brnk ale akonáhle auto stálo dva či tri dni už len cvakalo a pomohla len výmena baterky.

[upravil dne 19/7/13 22:16 od Judes]

Odesláno

Taky se mi jednou stalo, že jsem kupoval novou baterku a za týden nenastartoval auto. No, při reklamaci se mi snažili vnutit jejich názor, že to tou baterkou být v žádném případě nemůže. Ale nakonec ji po docela drsné rozmluvě a pak i výhružkách z mé strany vzali na reklamaci. Zůstal jsem ale asi dva týdny bez peněz za baterii i bez baterie. A za 14 dní mi přišla sms-ka, že si mám přijít pro novou. Následně jsme se dozvěděl, že tamtu měřili a byla špatná

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...