Koubis88 Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Čaio lidičky, potřebuju pomoc, dneska jsem přišel ke svému autíčku po dvouch dnech a nejde vůbec nastartovat. Zrcátka se normálně odklopí, kontrolky ukazují vše v pořádku a když chci nastartovat tak to jenom cvakne, zkoušel jsem to 3x a ani jednou se startér nezatočil. Zkusil jsem auto i zamknout a odemknout a výsledek stejný... Ani startér se nezatočí. Baterka měněná na podzim, kupovaná nová BOSCH S5 nebo S4 74Ah... Naštěstí jde auto zamknout... Prosím o rady??? Díkes Kluci a Holky... Citovat
marko306 Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Možno zlý štartér, ak nie, tak viac by povadala dia. Citovat
Judes Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Toto my robilo keď som mal zlú baterku ale keď píšeš že je nová tak pravdepodobne niečo zo štartérom. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 kontakt kabelů, cívka startéru Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Pokud cvakne startér, tak může být problém ve spínači na civce. Pokud ne, tak může být vadná pojistka. Někde jsem už tady psal která. Citovat
Koubis88 Odesláno 19. červenec 2013 Autor Odesláno 19. červenec 2013 Tak přijel kamarád a přes kabely to chytlo hned... dneska jsem ráno se jenom modlil, abych nastartoval, ale vyšlo to... Ale někde může být něco špatně?? Citovat
Judes Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Takže to bude baterkou, pravdepodobne v nej skratuje a vybíja sa. Stalo sa mi toto na Felde, keď som baterku nabil štartovala na brnk ale akonáhle auto stálo dva či tri dni už len cvakalo a pomohla len výmena baterky. [upravil dne 19/7/13 22:16 od Judes] Citovat
Koubis88 Odesláno 19. červenec 2013 Autor Odesláno 19. červenec 2013 Dobrá rada, ale ta baterka je nějakých 9 měsíců stará a je to BOSCH S5... Citovat
MJSytic Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Zkusit jinou baterku a když to bude v pořádku, tak BOSCHku vyreklamovat Citovat
filipino Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Taky se mi jednou stalo, že jsem kupoval novou baterku a za týden nenastartoval auto. No, při reklamaci se mi snažili vnutit jejich názor, že to tou baterkou být v žádném případě nemůže. Ale nakonec ji po docela drsné rozmluvě a pak i výhružkách z mé strany vzali na reklamaci. Zůstal jsem ale asi dva týdny bez peněz za baterii i bez baterie. A za 14 dní mi přišla sms-ka, že si mám přijít pro novou. Následně jsme se dozvěděl, že tamtu měřili a byla špatná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.