Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych.

Tato tema tu uz bola rozoberana ale mam trochu problem sa v nej vyznat.

Predvcerom som zaparkoval auto na parkovisku a zdalo sa mi ze sa volantom tazsie toci ale nejak som to neriesil pootocil som par krat a vsetko ok. Dnes som ale isiel pre priatelku a riadenie bolo otrasne... vratil som sa pozrel som do mierky serva a nic. Doplnil som kvapalinu vsetko sa postupne chytilo az islo dobre.

Tak som siel prec a zacalo to znova postupe sa to zhorsuje az to vobec nejde a z volantom musim zapasit... ked som sa vratil znova chybala kvapalina.

Moje otazky :

1. aka kvapalina do toho ide lebo je to elektronicke servo a nie mechanicke...

2. Podla toho ze ked do toho nalejem kvapalinu funguje to predpokladam ze servomotor nieje pokazeny ale kazdopadne by ma zaujmalo kde mi moze vytekat kvapalina dakujem za rady.

Odesláno

Nemáš otečené okolo toho nalievacieho hrdla, keď klesne hladina servo oleja nasaje si vzduch následne sa spení, naberie objem a vyteká cez otvor v uzávery.

Olej nájdeš označený na obrázku.

post-27076-14109632262396_thumb.jpg

Odesláno

Dakuejm za pomoc a za ochotu.. dolezite je ze servocerpadlo funguje pokial ma olej niekde sa straca tak to bude hadam na opravenie nie na vymenu kazda cast je sialene draha..

Odesláno

Vliezol som pod auto a dole pri kolese na strane serva je pretrhnuta manzeta kadial vyteka ten olej... je mozne to opravit ci zacat hladat nahradny diel... vdaka vam..

Odesláno
Nemáš otečené okolo toho nalievacieho hrdla, keď klesne hladina servo oleja nasaje si vzduch následne sa spení, naberie objem a vyteká cez otvor v uzávery.

Olej nájdeš označený na obrázku.

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp571+VxywP4QSQjWX2wGDKGZazCKIweaNU3k5v18IxgjkNRG1iJNjqjG6UfpgTxB7B69a+hOsw4RxVbHOkxiu84ONvqBB3/UIOeP2tdHOBSTnRrn6l3UfJQ++/9K8QW9AXn1326iCrKBhN9NceYV67IuMpri7mW6H+vQSjOz7buh

Tohle je přesně on???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...