Proky Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Fotky z nehod VARUJI !!!!! JEN PRO SILNÉ ŽALUDKY !!!!!! nehody [upravil dne 10/8/05 Proky] Citovat
Kurt Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Původně zaslal: Proky Brouzdal jsem po netu a narazil jsem na fotky z nehod. VARUJI !!!!! JEN PRO SILNÉ ŽALUDKY !!!!!! nehody Uffff. Na to se nedá nic říct. Citovat
Proky Odesláno 10. srpen 2005 Autor Odesláno 10. srpen 2005 mě to šlo bez problému i z tohoto linku Citovat
Kurt Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Původně zaslal: Dave_k Nejak mi to nejde otevrit V tom případě zkus: http://web.telecom.cz/havarkyfoto/ (ten odkaz od Prokyho vede přesně tam) Citovat
Tornado Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Jsem si vsimnul ze vetsina je z snuffx.com - na tech strankach jsou samy takovy hnusy. A nejen bouracky. Tenhle vyber je ale vazne humac!!! Bleeee... Citovat
Dave_k Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 No už to de, ale nějak bych možná rád aby nešlo. ;-( Citovat
Tommy306 Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 v tom případě nabízím něco, co mi kdysi přišlo mejlem...taky zajímavý... http://sweb.cz/tommy306/!!!!Drinkdriving.doc Citovat
VeenDas Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 tak tohle je opravdu hard core. Tohle by se mělo ukazovat na veřejnosti aby si to lidi uvědomili a jezdili opatrnějc. Citovat
John Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Na to se nedá fakt nic napsat... hrůza pár těch fotek jsem už viděl z tohoto výběru... :bojim Citovat
vector Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Původně zaslal: Proky Fotky z nehod VARUJI !!!!! JEN PRO SILNÉ ŽALUDKY !!!!!! nehody [upravil dne 10/8/05 Proky] No ty vole to je Hardcore. Nedoporučuju ani po jídle ani před jídlem. Jedním slovem MASAKR. Citovat
kveton Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 FUUUUJ, to je humus, ale nejhorsi na tom je, ze se ano nedivim kdyz to na tech silnicich vidim Citovat
Operator Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 No super, ještě jsem nesnídal, a po shlédnutí tohohle dneska nebudu možná ani obědvat nebo večeřet. A zítřejší snídani si taky ještě rozmyslim. S takovejhlema hnusama se nějak roztrhl pytel a za chvíli to přestane mít výstražnej efekt. Každej už podobný fotky bude znát a nikomu už to nepřijde tak hrozný, takže na to při řízení stejně myslet nebude. Obraz rozmašírovanýho lidskýho těla zná díky internetu kdejaký malý dítě ze základky. Citovat
AKCZ Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Je mi tak trochu spatne.. Nicmene pokud me to neodradi od rizeni auta tak to neodradi ani hovada .. ne ze bych byl hovado ale tohle se muze stat i cloveku kterej jezdi slusne.. fuj fuj to uz je fakt dobry mit rychle za sebou.. Citovat
Jima Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Je to síla ale taky realita. Asi to bude znít divně ale je dobře že to na netu jede. Někdo říká ,FUJ, OTRES, ale na místě takové nehody je potřebnej každej kdo má aspon trochu pevnější nerv. Měl jsem možnost nějakej čas u takových událostí být. Není to nic přijemného ale ono se to děje každý den a hrůza je když na tebe někdo kouká jak péro a jenom zakrývá pusu ,,,,že bude asi zvracet,,,,, Každý nesnese pohled na ležící mrtvé tělo ale taky může aspon pomoci jinak. Jinak jezděte opatrně at se vám nestane že budete na netu pravě ....... Citovat
Gotrek Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Chu?ovečky... ale jak říká Jima, je to realita. Pokud se k něčemu takovýmu člověk nachomýtne, má dvě možnosti: 1. zaleze do křoví a tam se podívá na oběd co měl před měsícem. 2. ustojí to, půjde pomoci a třeba někomu zachrání život. Přeji nám všem, abychom se v případě nutnosti zařadili do té druhé kategorie. Taky aby se každý kdo tohle vidí nad tím zamyslel a doufejme, že bude těch fotek ubývat. Ne proto, že je z toho lidem špatně, ale proto, že nehod bude míň a míň. A hlavně přeji nám všem, aby se na další fotky nedostal nikdo z nás či našich známých a blízkých... Citovat
Tazman Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Něco podobného nám ukazoali v Autoškole s tím rozdílem že to nebyl takovej nášup jako je tohle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.