Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jezděte opatrně - pro silné žaludky

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Proky

Brouzdal jsem po netu a narazil jsem na fotky z nehod.

VARUJI !!!!! JEN PRO SILNÉ ŽALUDKY !!!!!!

nehody

Uffff. Na to se nedá nic říct.:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Proky

Fotky z nehod

VARUJI !!!!! JEN PRO SILNÉ ŽALUDKY !!!!!!

nehody

[upravil dne 10/8/05 Proky]

No ty vole to je Hardcore. Nedoporučuju ani po jídle ani před jídlem. Jedním slovem MASAKR.

Odesláno

No super, ještě jsem nesnídal, a po shlédnutí tohohle dneska nebudu možná ani obědvat nebo večeřet. A zítřejší snídani si taky ještě rozmyslim.

S takovejhlema hnusama se nějak roztrhl pytel a za chvíli to přestane mít výstražnej efekt. Každej už podobný fotky bude znát a nikomu už to nepřijde tak hrozný, takže na to při řízení stejně myslet nebude. Obraz rozmašírovanýho lidskýho těla zná díky internetu kdejaký malý dítě ze základky.

Odesláno

Je mi tak trochu spatne.. :roll Nicmene pokud me to neodradi od rizeni auta tak to neodradi ani hovada .. ne ze bych byl hovado ale tohle se muze stat i cloveku kterej jezdi slusne.. fuj fuj to uz je fakt dobry mit rychle za sebou..

Odesláno

Je to síla ale taky realita. Asi to bude znít divně ale je dobře že to na netu jede.

Někdo říká ,FUJ, OTRES, ale na místě takové nehody je potřebnej každej kdo má aspon trochu pevnější nerv.

Měl jsem možnost nějakej čas u takových událostí být. Není to nic přijemného ale ono se to děje každý den a hrůza je když na tebe někdo kouká jak péro a jenom zakrývá pusu ,,,,že bude asi zvracet,,,,, Každý nesnese pohled na ležící mrtvé tělo ale taky může aspon pomoci jinak.

Jinak jezděte opatrně at se vám nestane že budete na netu pravě .......

Odesláno

Chu?ovečky... ale jak říká Jima, je to realita.

Pokud se k něčemu takovýmu člověk nachomýtne, má dvě možnosti:

1. zaleze do křoví a tam se podívá na oběd co měl před měsícem.

2. ustojí to, půjde pomoci a třeba někomu zachrání život.

Přeji nám všem, abychom se v případě nutnosti zařadili do té druhé kategorie. Taky aby se každý kdo tohle vidí nad tím zamyslel a doufejme, že bude těch fotek ubývat. Ne proto, že je z toho lidem špatně, ale proto, že nehod bude míň a míň. A hlavně přeji nám všem, aby se na další fotky nedostal nikdo z nás či našich známých a blízkých...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...