Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, sháněl jsem kryty na zadní světla na sw ale jestli jsem našel jen jeden typ a né podle mého vkusu tak to bylo moc. Udělal jsem si vlastní z tapety z obi za 100,-Kč:D Tak jenom pro inspiraci:)

post-42183-14109632240707_thumb.jpg

Odesláno

na černou kapotu se vykašli...ta móda už je stejně fuč a vypadá to jak slepená bouračka to auto potom

[Edited on 10/7/13 20:47 by KingSpade]

Odesláno

díkec,kašlu na to, fakt to není pěkné,potřeboval jsem to slyšet od jiných ne jen od ženy mojí:D Raději se teď pokusím aby to zase mělo 100Kw a ne těch 25Kw co mám teď, ale zase to jezdí za míň nafty teda se plazí.

Odesláno

Myslím, že tady najdeš spoustu informací a rad, které ti pomůžou. Pohledej v historii - problémy s výkonem jsou hodně rozmanité - od přicpaného FAPu, přes nedovírající EGR, problémy s turbem... všechno se dá řešit a většina problémů už tu řešení má :papa

Odesláno

jo jsem tu každý den a pátrám, zesralo se mi snad všechno. EGR jsem zaslepil, došlo mi aditivum,dolil jsem to ADBlue,ale nemam nastaveno dolití na pc, jezdím na odpojenou váhu vzduchu páč s ní to cuká jako pras.,padá mi turbo nebo to padá no nouzáku asi, dřív stačilo vypnout motor a nastartovat a vydrželo to i 300km, teď tak 300m, a ještě mě začíná vynechávat servo nebo teda posilovač no,olej jsem vyměnil za nový a k ničemu.

Odesláno

těžko říct,a litr byl za 8,20kč, ale stejně to asi nenasává když to nebylo nastaveno na pc. zase jsem myslel že lepší ADBlue než suchá nádržka, stejně ho nechám vyndat,jsou tu šikovní lidé co to dokáží

• O 3 týdny později...
Odesláno
Ještě by mě zajímal názor na černou kapotu, udělal jsem si to nejdříve v editoru, ale asi nic moc:(

já jsem teď dostal jednu fotku 307 s fólii na kapotě(po face) a kdyby jsi to nedal až ke světlům (nějak jak je to na foto)tak by to možná bylo OK(ale věc názoru)

[upravil dne 31/7/13 15:02 od Gabriel 307]

post-24981-14109632576937_thumb.jpg

[upravil dne 2/8/13 13:40 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...