Přejít na obsah

pappass

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Vše od uživatele pappass

  1. Jako zespodu pod tepelným štítem výfuku?
  2. Při vyndavání motoru s převodovkou jsem z čepů na převodovce odcvaknul obě táhla řazení co jdou k řadičce. Teď jsem motor vrátil, táhla nacvaknul a to kratší co tahá v neutrálu se ani nepohne. Nejde ani dopředu ani dozadu to delší pracuje normálně.Řadička jde dopředu dozedu a nejde do stran ani milimetr. Neví někdo čím to je, normálně to fungovalo. 2.0hdi 100kw 6° převodovka VIN VF33HRHRH83610198 Děkuji.
  3. pappass

    Určení setrvačníku

    Jo to souhlasí, ale ještě nějaké indicie třeba koty jestli ten co jsem koupil je tento, něco podle čeho bych to poznal.
  4. pappass

    Určení setrvačníku

    VF33HRHRH83610198
  5. pappass

    Určení setrvačníku

    Koupil jsem samostatně, je na něm vyraženo jen LUK 109 01 a vím že je z P407 typ motoru RHR. Ale jak poznám rozdíl mezi těmi dvěma co nabízejí pro tento motor nevim. Je mezi nima i cenový rozdíl asi 500kč a podle popisku je rozdíl akorát v tom úhlu jak jsem popsal, ovšem nevím jak změřit a těžko říct jestli je to ten oem 0532.X8
  6. Čau, může mi někdo prosím poradit jak určit nebo změřit setrvačník? Koupil jsem dvouhmotu z P 407 RHR - nevím VIN. Mám P307 RHR a podle vin tam mám 0532.X8 což je Max.uhel hrbetu [stupnu] 23, Pocet zubu (urceni max.uhlu hrbetu) 9, ale pro tento typ motoru RHR je ještě jedna varianta a to Max.uhel hrbetu [stupnu] 20, Pocet zubu (urceni max.uhlu hrbetu) 7 který já tam podle VIN nemám ale zajímá mě jestli to není ten co jsem koupil. Rád bych to věděl dřív než to rozeberu. Mockrát všem děkuju za odpo,
  7. pappass

    rozvody na RHR

    Děkuju
  8. a co s tím? mám stejnej problém.
  9. pappass

    rozvody na RHR

    Mužu poprosit taky o návod na rozvody RHR pappass@seznam.cz Díky
  10. Hej to je moje fotka :-)
  11. Měchy s kompresorem mám v autě taky. Od doby co jsem to koupil jsem to nějak neřešil a pak jsem si řekl že to zkusím když už to tam je. Z kompresoru byl vytržen konektor, zřejmě z autobazaru. Zapojil jsem ho a kompresor začal tlakovat jenže furt. Měchy jsem demontoval a jsou stářím zpuchřelé a prasklé, nové stojí sada 3800Kč. Nevím jestli je to origo, myslel jsem že si to někdo nechal dodělat kvůli zátěži, na druhou stranu je na autě od výroby nad pružinou výlisek na rámu na přívod hadičky s vzduchem tak nevím nevím, buď s tím počítali nebo náhoda, hold francouzi:-)
  12. Spousta připomínek k dotazu, ale nikdo neodpoví jestli se dá rozložit nebo ne. Reakce na to proč nezjistím proč svítí tak odpovídám na to tím že jsem prolez celé forum s tímto problém a už tak činím několik měsíců a zkoušel jsem toho už spousty, nic z toho nepomohlo, na dia jsem nebyl, protože když tu čtu že na něco příjdou opraví a zhasne a pak se zase rozsvítí a furt dokola, tak je to tak prostě ale to je jedno. Můj dotaz zněl jestli se dá rozložit přístrojovej panel - tečka.Až budu chtít poradit s něčím jiným a nebude to ve foru tak zase poprosím dotazem.
  13. pappass

    Kryty světel z tapety...

    jo 8kč litr
  14. pappass

    Kryty světel z tapety...

    těžko říct,a litr byl za 8,20kč, ale stejně to asi nenasává když to nebylo nastaveno na pc. zase jsem myslel že lepší ADBlue než suchá nádržka, stejně ho nechám vyndat,jsou tu šikovní lidé co to dokáží
  15. pappass

    Kryty světel z tapety...

    jo jsem tu každý den a pátrám, zesralo se mi snad všechno. EGR jsem zaslepil, došlo mi aditivum,dolil jsem to ADBlue,ale nemam nastaveno dolití na pc, jezdím na odpojenou váhu vzduchu páč s ní to cuká jako pras.,padá mi turbo nebo to padá no nouzáku asi, dřív stačilo vypnout motor a nastartovat a vydrželo to i 300km, teď tak 300m, a ještě mě začíná vynechávat servo nebo teda posilovač no,olej jsem vyměnil za nový a k ničemu.
  16. pappass

    Kryty světel z tapety...

    díkec,kašlu na to, fakt to není pěkné,potřeboval jsem to slyšet od jiných ne jen od ženy mojí Raději se teď pokusím aby to zase mělo 100Kw a ne těch 25Kw co mám teď, ale zase to jezdí za míň nafty teda se plazí.
  17. pappass

    Kryty světel z tapety...

    Ještě by mě zajímal názor na černou kapotu, udělal jsem si to nejdříve v editoru, ale asi nic moc:(
  18. Čau, sháněl jsem kryty na zadní světla na sw ale jestli jsem našel jen jeden typ a né podle mého vkusu tak to bylo moc. Udělal jsem si vlastní z tapety z obi za 100,-Kč Tak jenom pro inspiraci:)
  19. Zdravim. Je možné rozložit přístrojovou desku? Nemyslím demontáž, ta je jasná, ale když už desku vyndám a chci ji rozložit až na tu základní desku, tak mě nechtějí pustit ručičky, které nejdou ani vetší silou stáhnout z hřídelky. Chtěl bych odletovat diodu pod kontrolkou diagnostiky, která mi svítí už dost dlouho a při jízdě ji mám furt na očích, což mivždy zkazí náladu.Díky za návody.
  20. pappass

    dotaz na 307 SW 2.0 HDI 100 kW

    Čus, mám také tento model 2.0Hdi 100kw sw, kupoval jsem ho ve 126tis, ovšem to mi nemůže nikdo potvrdit, i když mám k tomu servisní knihu jenže z aaaáček. Auto je bezva, je rychlé,celkem málo hlučné a malá spotřeba je taky bezva. Mám ho rok, teď mám na tachometru 157tis.. Začla mi vyskakovat hláška antipolution fault, diesel aditive minimum level ale jezdí furt. myslím že je to dobrej motor, doporučuji.
×
×
  • Vytvořit...