Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau.

Chci se zeptat mate nekdo skusenosti s led zarovkama v prednich nebo zadnich lampach?

Jak to sviti vipada atd....

[upravil dne 9/7/13 16:28 od lud3k]

Odesláno

prave ze je mam v planu takee koupit zitra ale nechtel bych abych nejak osilnoval nebo aby byly problemi s policii.

Chtel jsem do zadnich svetel ale bohuzel sviti jako norm zarovky myslel jsem ze by byli videt ledky ale nic

Odesláno

Pravidla fora ti asi nic neřikají co??

3. Psát stručně a výstižně

Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

Oprav si ten nadpis

[upravil dne 9/7/13 17:21 od Radek Hurvajz]

Odesláno

vim vim v zadnich svetlech problem nebude. Jen mi slo o vzhled zadnich svetel ale bohuzel svitit to bude porad stejne asi ze ano?

Mozna to skusim ty predni a uvidim pokud me zastavi,nebo budou kolem projizdejici auta blikat ze osilnuji tak to vyndam nehtel bych delat problemi.

Odesláno

Mozna to skusim ty predni a uvidim pokud me zastavi,nebo budou kolem projizdejici auta blikat ze osilnuji tak to vyndam nehtel bych delat problemi.

a že neuvidíš v noci ti nevadí?? :myslim:myslim

Odesláno

Na videu to VIPADAT může, ale ve skutečnosti je pak viditelnost na h... zvlášť u auta typu 406, kde ani origo světla nejsou žádná výhra;)

Odesláno

no to uz ted vim taky:D

nejlepsi je prej 6000k ze by to melo byt deni svetlo. Zarovky jsem objednal tak uvidime snad dojdou tak udelam foto v noci z auta jak to vipada a pak napisu moje pocity...

Mel jsem doted NB a svitili pekne a zatu cenu skusim led

Odesláno

H7 žárovky jsou parodie na svícení... mám je ještě někde doma ve skříni, když mi je daroval kamarád, že je to na ho.. .. původně stali asi 1500.. To je spíš taková bludička do stanu a né na svícení ve světlometech :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...