Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To by měli být tlumiče KO, ale dobrá zpráva zase je, že pokus seTi to houpe až tak moc, tak to značí, že pružiny by měli být docela vpohodě;)

Odesláno

Takže by stačili vyměnit jen tlumiče? Asi přední i zadní že? četl jsem tu o KAYBA, ale jaký typ?

premium, nebo excel-G

mám najeto asi \"220tis\" vydrží ještě ty pružiny?

[upravil dne 9.7.2013 11:47 od mmmb]

Odesláno

napis badisakovi , kupoval jsem od nej Kayaba Excel G, k tomu loziska horniho ulozeni prednich tlumicu SNR a cely podvozek me takhle vysel asi na 5500, rozdli po vymene v jizdnich vlastnostech ohromujici (predtim jsem tam mel Monroe Reflex, ale ty uz mely najeto asi 130tis km a bylo to na nich znat)

Odesláno

prachovky a dorazy tentokrat ne, nechal jsem ty, co jsem kupoval s tema tlumicema Monroe pred 4 roky, pred objednavanim tech tlumicu Kayaba jsem je prohlizel a usoudil, ze jeste vydrzi, vzadu jsou dokonce puvodni prachovky z roku 95

Odesláno

To Servisman: super rada a když se ještě přestane na auto věšet a hupat s ním, tak vlastně nemá žádnej problém a ušetří pár tisíc za tlumiče, který vlastně nepotřebuje:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...