Jup48 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Zdravím a žádám o radu mám 307 SW 12/2004 a asi před rokem jsem vyměnil plynové vzpěry pátých dveří, původní je už neudržely nahoře, párkrát jsem se majznul a tak šly. Nové z Autokelly makaly krásně, ale teď začaly neskučně protivně a hlasitě vrzat při otvírání kufru . zkoušel jsem je namazat vším možným, otočit je o 180st, ale výsledek je uši trhající skřípění ... máte prosím někdo zkušenost jak bez obavy o zdraví kolemjdoucích otevřít kufr? dík za každou plodnou radu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Vrže píst, nebo ty kulový čepy?? Citovat
Jup48 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 jednoznačně vrže píst .. když na něj dám ruku, tak cítím jak se vysunovací část chvěje Citovat
Jup48 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 když jsem to třeba wdčkem namazal, tak to max 2x otevřelo potichu a pak zase nanovo ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Tak pokud nepomaha silikonem namazaná pistnice obavam se že vrzání bude uvnitř těla pístu WDčko tam nedavej, je tam gumový těsnění a to není dobrý, silikon nebo silikonovou vazelínu. Ale jestli to pomihlo častěčně tak by to mohlo být v tom slavíku na konci, mazat opakovaně a hybat při tom pistem aby se to dostalo k tomu těsnění, ale moc dobře to nepujde [upravil dne 8/7/13 20:56 od Radek Hurvajz] Citovat
Jup48 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 ku slavíku a jako že mám šukat s dveřma? Mnohokrát byly šukané a stejně řvou jako jako kráva po prvním teleti Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 nejsou náhodou dvoje vzpěry ? Plynové a olejové? si pamatuji že mne jedny taky vrzaly až to nebylo příjemný,pak jsem koupil jiné a pohoda Citovat
Jup48 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 no a jak to mám vědět? koupil jsem je v autokelly a pár měsíců byl klid .. opravdu jsem neštudoval, zda plynové, anebo ty druhé to jsou ... NEBUDU kupovat další jiné, u kterých stejně nebude jasné že se budou chovat mravně Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 co jsem koukal jsou tam dvoje jen jedny jsou 2x dražší. Který jsi bral ? Mne se stávalo,že v mrazech dveře padaly,ale po oteplení opět klid. Citovat
Jup48 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 jj takhle to začínalo .. pak ale už nedržely ani když by měly Citovat
Šalda Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Když je to z autokelly, nejsou to náhodou starline?? Měl jsem taky nový, a po roce začali vrzat, tak jsem je vyhodil a koupil origo Peugeoot a zatím je klid, a je taky vidět že jsou úplně jiný než jsem měl předtím. Ještě jednu takovou poznámku, na jednou autě jsem viděl, že je měl otočený, to znamená že píst se vysouval směrem dolů, nemáš to náhodou taky tak?? Citovat
Jup48 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 nemám.. už ksem to psal, že jsem je o 180 st otáčel a v ničem jsem si nepomohl Citovat
zolco Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Aj moje vrzgajú,mňa to nerozhádže.Pokjal držia výmena nebude! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.