Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vrzání plynových vzpěr pátých dveří

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a žádám o radu

mám 307 SW 12/2004 a asi před rokem jsem vyměnil plynové vzpěry pátých dveří, původní je už neudržely nahoře, párkrát jsem se majznul a tak šly. Nové z Autokelly makaly krásně, ale teď začaly neskučně protivně a hlasitě vrzat při otvírání kufru . zkoušel jsem je namazat vším možným, otočit je o 180st, ale výsledek je uši trhající skřípění ... máte prosím někdo zkušenost jak bez obavy o zdraví kolemjdoucích otevřít kufr? dík za každou plodnou radu

Odesláno

Tak pokud nepomaha silikonem namazaná pistnice obavam se že vrzání bude uvnitř těla pístu

WDčko tam nedavej, je tam gumový těsnění a to není dobrý, silikon nebo silikonovou vazelínu. Ale jestli to pomihlo častěčně tak by to mohlo být v tom slavíku na konci, mazat opakovaně a hybat při tom pistem aby se to dostalo k tomu těsnění, ale moc dobře to nepujde

[upravil dne 8/7/13 20:56 od Radek Hurvajz]

Guest servisman
Odesláno

nejsou náhodou dvoje vzpěry ? Plynové a olejové? si pamatuji že mne jedny taky vrzaly až to nebylo příjemný,pak jsem koupil jiné a pohoda

Odesláno

no a jak to mám vědět? koupil jsem je v autokelly a pár měsíců byl klid .. opravdu jsem neštudoval, zda plynové, anebo ty druhé to jsou ... NEBUDU kupovat další jiné, u kterých stejně nebude jasné že se budou chovat mravně

Guest servisman
Odesláno

co jsem koukal jsou tam dvoje jen jedny jsou 2x dražší. Který jsi bral ? Mne se stávalo,že v mrazech dveře padaly,ale po oteplení opět klid.

Odesláno

Když je to z autokelly, nejsou to náhodou starline?? Měl jsem taky nový, a po roce začali vrzat, tak jsem je vyhodil a koupil origo Peugeoot a zatím je klid, a je taky vidět že jsou úplně jiný než jsem měl předtím.

Ještě jednu takovou poznámku, na jednou autě jsem viděl, že je měl otočený, to znamená že píst se vysouval směrem dolů, nemáš to náhodou taky tak??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...